Gość: mika IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.12, 20:26 Dzisiaj zapytałam się jej grzecznie, o której bedzie przecena, bo nie wiem, czy czekac. A Marzena na to: Wszystko byśta chcieli przecenione. Wątek powstał w celach informacyjno-rozrywkowych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: He he Re: Marzena z carrefoura IP: *.play-internet.pl 23.03.12, 21:35 To nie trza było Marzenie dupy zawracać toć łuna dziewucha silnie mocno zaharowana jest....;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Marzena z carrefoura IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.12, 13:46 na temat tej pani można napisać powieść albo telenowelę, jej podejście do kupującego jest zatrważające wręcz, wielu ludzi zgłaszało jej zachowanie do kierownika sklepu, ale ta pani nadal tam pracuje i ma wszystko w nosie, w dobie kryzysu, braku pracy, tacy ludzie dalej pracują, droga Pani proszę nauczyć się kultury, bo te nie jest pierwszy wątek o Pani, a do kierownik sklepu bardzo proszę tą panią nauczyć dobrej pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Marzena z carrefoura IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.12, 14:42 A jak wygląda ta Pani Marzena? Bardzo rzadko chodzę do tego sklepu, dla mnie wszystkie są tam nieprzyjemne i naburmuszone, no poza taką Panią odrobinkę pulchną z kruczo czarnymi prostymi malowanymi włosami. Chyba tylko ona potrafi się uśmiechnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Marzena z carrefoura IP: *.play-internet.pl 24.03.12, 14:50 Najgorsza jest taka niska szczupła,ciemne włosy krótko ostrzyżona,kiedyś na stoisku mięsnym pracowała,jak jeszcze raz będzie bezczelna to napiszę skargę pisemną do Centarli Carrefoura... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Marzena z carrefoura IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.12, 14:57 To właśnie Marzena :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: Marzena z carrefoura IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.12, 15:46 Marzena ma wyłupiastre oczy twarz wiecznie wykrzywioną czemu my kupujący pozwalamy na to, wziąć ją i wywalić z tego sklepu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Marzena z carrefoura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.12, 16:03 Ja też robię tam zakupy. Dla mnie najważniejsze jest aby kasjerka dobrze policzyła należność. Specjalnie nie zależy mi aby się do mnie uśmiechała - chociaż to miłe jak ktoś się do nas uśmiecha. Ja też nie miałabym powodów do radości, siedząc tam od świtu do nocy za marne pieniądze . Mam nadzieję, że Ania i pozostali mają ( bądź będą mieli ) świetną pracę, a każdy dzień witają radośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Marzena z carrefoura IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.12, 16:09 a ja zwracam uwage, jak ktos jest niemiły to niechętnie sie wraca do takiego sklepu albo wogole sie do niego nie wraca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: Marzena z carrefoura IP: *.play-internet.pl 24.03.12, 17:00 ....Ja też nie miałabym powodów do radości, siedząc tam od świtu do nocy za marne pieniądze ...idąc Twoim tokiem rozumowania to jakieś 40 % ludzi pracujących powinna warczeć na innych,być dla nich niemiłym itp itd ja od czasu do czasu robię zakupy w Carrefourzę,i nie miałem jeszcze z nikim z obsługi nieprzyjemnych sytuacji tak jak 2 razy z Panią Marzeną.Ogólnie pracownice są sympatyczne.Kiedyś była awaria,coś wylewało na sklepie ogólnie smród niesamowity,jedna z pracownic INTERKADRA szła i sama stwierdziła...ALE FETOR,a owa Pani Marzena bUrknęła pod nosem układając towar TO SIĘ UMYJ BRUDASIE...brawo brawo brawo ,na pewno cudownie jest współpracować z kimś takim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Marzena z carrefoura IP: *.tktelekom.pl 24.03.12, 17:33 A miom zadaniem panie powinny byc mile i sie usmiechac do lientów. Dlaczego to pisze? Bo sama pracowałam jako kelnerka w restauracji ( nie w ciechanowie) i usmiechanie sie do gosci bylo wrecz obowiazkiem . mimo tego ze mógł Ci nawsadzac dłuzszych i krótszych.... Taka prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
verudis Re: Marzena z carrefoura 26.03.12, 06:51 Jak dla mnie to wszyscy oczerniający to Brudasy i niezłe gnoje!! Potraficie się tylko wyżywać na innych, a jestem pewien, że sami lepsi nie jesteście tylko o sobie złego słowa nie powiecie. Pracowaliście kiedyś w takiej sieci sklepów jak Carrefour? Chyba nie bo byście się nie odzywali na ten temat. Ja miałem przyjemność i nie przyjemność przez takich typów jak Wy!! Kiedy będzie przecena? Nie martw się... napewno zobaczysz ją na półce :( a jak nie pasi to ściągaj sobie gazetkę i tam masz datę od kiedy do kiedy są przeceny i na co. Co za problem. Myślicie, że praca tam to pokazać się kierownikowi, zapewne podbić kartę, że jest się w pracy, a potem się opierda... Jeśli tak to naprawdę jesteście W BŁĘDZIE. Zapytacie się kogoś: " Gdzie mogę znaleźć np. paprykę w słoiku?" a napewno wam powiedzą, w którym rzędzie. Czy muszą się uśmiechać? Ja wam powiem, że nie koniecznie. Pytacie się przecież o przedmiot sporzywczy, a nie czy może się Pan/Pani uśmiechnąć. To nie należy do ich obowiązków więc o co wam chodzi. Pracownik ma taki zapierdziel, że byście się zdziwili!! Pracy jest od groma więc SZACUNKU TROCHĘ!!! Gdyby nie pracownicy to byście zaszli do sklepu, a na półkach pusto, nie mówiąc już o pracy kasjerek bo i tak byście nic nie kupili. Wszyscy dbają żebyście mieli towar podany do wyboru, a wy naziści traktujecie pracowników jak żydów. Z chęcią byście ich pogazowali!! Państwo Wsiuny z małego miasta :( Pamiętajcie, że to już jest choroba... LECZCIE SIĘ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Marzena z carrefoura IP: *.play-internet.pl 26.03.12, 08:50 Terapię najlepiej zacznij od Siebie bo pier...jak potłuczony.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Marzena z carrefoura IP: *.dynamic.chello.pl 26.03.12, 11:23 No, już opamiętaj się... A poza tym chodziło nie o towar z aktualnej gazetki, tylko o przecenę produktów z krótkim terminem przydatności do spożycia, owa przecena jest codziennie o innej godzinie, stąd było pytanie do p. Marzeny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Marzena z carrefoura IP: *.dynamic.chello.pl 26.03.12, 15:41 verudis-słuchaj no człeku-jak byś miał koleś własny biznes to pewnie wyzywał byś klientów co? a jak byś zatrudniał innych to pewnie też byś kazał im mieć nadąsane miny co? sam wystawiłeś sobie świadectwo swojej osoby gratulację bravo bis? pozdrawiam i proponuję powrót w szkolne mury, tak uczą kultury nie tylko nauczyciele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Marzena z carrefoura IP: *.tktelekom.pl 27.03.12, 13:37 zostawcie do cholery Marzenę w spokoju.. ja osobiście nie znam drugiej tak pracowitej dziewczyny jak ona! a zły dzień przecież może zdarzyć się każdemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia. Re: Marzena z carrefoura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.12, 16:47 Ludzie wy naprawdę macie problemy , nie każdy musi się uśmiechać , nie każdy musi być miły . Gdybyście tam prawowali dniami i nocami zobaczyli byśmy czy byście byli mili . Jest wielu pracowników których można zapytać o przeceny , a wy jeździcie po jednej osobie i myślicie że tak fajnie . No ciekawe czy jak by ktos o was pisał czy było by miło . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona:) Re: Marzena z carrefoura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.12, 08:55 Ludzie mamy tyle sklepów w Ciechanowie więc róbmy zakupy tam gdzie jest miło.Ja osobiście robię zakupy w Elbicie przy Farze i zawsze jestem zadowolona z jakości towaru i miłej obsługi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Marzena z carrefoura IP: 213.199.253.* 26.03.12, 10:51 jacy ludzie są tu smieszni .......strasznie ciekawy temat na forum hahaha :)) Odpowiedz Link Zgłoś
verudis Re: Marzena z carrefoura 26.03.12, 12:26 ok... może i są takie przeceny i w gazetce tego nie ma ale nie łaska spojrzeć na półkę czy nie ma przeceny? Zawsze musisz Ty kupić coś taniej? Daj też innym kupić coś w niższej cenie, a nie marudzisz i zawracasz zad pracownikom i robisz z tego aferę. Chcesz afery? to daj temat o polskim rządzie... będzie dużo do powiedzenia na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vincent v. Re: Marzena z carrefoura IP: *.tktelekom.pl 26.03.12, 12:48 lecz się psycholu,bo masz niezłą fazę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: Marzena z carrefoura IP: *.dynamic.chello.pl 26.03.12, 15:43 kultura osobista dotyczy wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Marzena z carrefoura IP: 213.199.253.* 26.03.12, 16:48 obrabianie "dupy" na forum ...:)Po prostu mistrzostwo Współczuję ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Marzena z carrefoura IP: *.ip.netia.com.pl 26.03.12, 21:05 Skoro kultura osobista dotyczy wszystkich to czemu ktoś kogoś oczernia publicznie na forum zamiast się zamknąć i nie oczerniać Marzeny? Zgadzam się... kultura osobista jak najbardziej ale nie tylko na żywo ale i w internecie. To że nie widać kto oczernia tamtą Panią nie oznacza że można na nią najeżdzać. Nie pasuje to niech te osoby zmienią sklep. Lepszego wyjścia nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KillBill Re: Marzena z carrefoura IP: *.dynamic.chello.pl 26.03.12, 21:31 Cenie sobie towary w Carrefour i nie bede zmienial sklepu bo jakis gruby babsztyl z wiecznym parchem na szyi jest chamski i niemily. Bede dazyl, zeby zniknela z tego sklepu, a nie zmienial sklep. Odpowiedz Link Zgłoś
verudis Re: Marzena z carrefoura 26.03.12, 22:52 tylko, że przez takie dążenie czyli publiczne na forum można iść siedzieć. Zwłaszcza jeśli w tym przypadku Pani Marzena poda wniosek do sądu o publiczne zniesławienie. Wtedy zobaczymy kto się będzie upierał przy swoim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Marzena z carrefoura IP: *.play-internet.pl 26.03.12, 23:02 Ta Pani jest niemiła,niesympatyczna i gburowata!!!I nikt nie może mnie ukarać za taką opinię-bo to opinia a nie oczernianie drogi Verudis... czytaj opinia- osobiste zdanie na jakiś temat, mniemanie, pogląd,zdanie ludzi na temat danej osoby, reputacja.......oczernić- podawać na czyjś temat kłamliwe, oszczercze informacje;,wobec mnie była niemiła-wręcz opryskliwa-skoro to jest prawdą to jest opinią a nie oszczerstwem,co innego gdybym napisała dajmy na to,że ,,pije kradnie itp..."wtedy to jest oczernianie... Odpowiedz Link Zgłoś
verudis Re: Marzena z carrefoura 26.03.12, 23:45 Dobra... poproszę dowód rzeczowy, że była nie miła itp. i już się nie wypowiem ani słowem!!! Ale ma być to DOWÓD RZECZOWY inaczej masz się już zamknąć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klientka Re: Marzena z carrefoura IP: *.play-internet.pl 27.03.12, 00:37 Zamykają to się drzwi i okna Pani Marzeno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Verudisa Re: Marzena z carrefoura IP: *.play-internet.pl 27.03.12, 00:47 Akurat w tej sprawie nie ma mowy o dowodach rzeczowych,nawet jeśli owa Pani złoży pozew cywilny,to dowodami jako takimi będą zeznania-odczucia innych.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KillBill Re: Marzena z carrefoura IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.12, 08:28 Prosze bardzo, ja sie bede upieral przy swoim. W dodatku mam swiadkow. I sadami to mnie nie strasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Marzena z carrefoura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.12, 00:57 Jeśli nie kradnie to juz pani Marzena ma u mnie plus. Mozna stworzyc ksiegę zlodziejek-ekspedientek w Ciechanowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Marzena z carrefoura IP: 79.162.241.* 27.03.12, 11:33 Nie chodzę do tego sklepu i nie znam tej pani, ale co tu przeczytałam jest żenujące. Rozumiem, że ktoś wyraża swoje zdanie na temat tej pani- że jest "niemiła, nieuprzejma, naburmuszona", ale pisanie na jej temat opinii typu: "ma wyłupiaste oczy, wykrzywioną twarz, parch na szyji" jest obmawianiem i to bardzo obraźliwym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: insp Re: Marzena z carrefoura IP: *.centertel.pl 27.03.12, 13:17 Moim zdaniem mogło tu dojść do przestępstwa zniesławienia określonego w art. 212 Kk. Dla mnie ta Pani była miła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie inspektor... Re: Marzena z carrefoura IP: *.play-internet.pl 27.03.12, 14:04 Jeśli Owa pani czuje się pokrzywdzona to jasne ,że ma prawo do wytoczenia pozwu cywilnego,ale nikt jej nie oczerniał,nie podał z imienia i nazwiska,tak jak ktoś wcześniej napisał opinia to nie to samo co oczernianie...a sprawa wygląda tak,że składając pozew to Ona ma udowodnić ,że ją oczerniono,klienci stwierdzą,że byli niemile obsłużeni,że była arogancka itp...będzie słowo przeciwko słowu ,a sędzia rozłoży ręce.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Marzena z carrefoura IP: *.play-internet.pl 27.03.12, 14:12 Nie,to nie byłby proces cywilny.W takim wypadku kieruje się sprawę do prokuratury,wiem bo moja koleżanka zrobiła to samo kiedy ją oczerniano na tym forum. Inwektywy,jakie zacytowała osobą powyżej(wykrzywiona twarz,parch na szyi itd) są dalekie od opinii.Jest to zniesławienie.Dowodami nie byłyby słowa a wydruki wypowiedzi ludzi,którzy ją tutaj obrażali. Dodatkowo zostało podane jej imię,miejsce pracy,wygląd.Każdy wie,że o nią tutaj chodzi.Ja nie puściłabym tego wam płazem i mam nadzieję,że owa pani również tego nie zrobi. Na marginesie to w takich sytuacjach zwraca się ekspedientce uwagę prosto w oczy a nie szkaluje na forum.Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie inspektor... Re: Marzena z carrefoura IP: *.play-internet.pl 27.03.12, 14:34 Sprawa o zniesławienie może zostać zainicjowana na jeden z dwóch podstawowych sposobów, przez:wniesienie prywatnego aktu oskarżenia lub złożenie skargi na policję-a nie do prokuratury.W przypadku ,,określeń wyglądu tej Pani-to jest w drodze ścisłości obraza a nie oczernianie.Obraziła ją tylko ta osoba która pisała o wykrzywionej twarzy itp-swoją drogą to dziecinne oceniać kogoś po wyglądzie.Osoby,które pisały ,że była wobec nich niemiła,mają takie a nie inne odczucia i opinie,które w żaden sposób w tą panią nie godzą.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi Re: Marzena z carrefoura IP: *.mmpnet237.tnp.pl 27.03.12, 14:54 Ja bym proponował zakończyć ten temat. Myślę, że to by było najrozsądniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Marzena z carrefoura IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.12, 17:09 Pozdrawiam bardzo serdecznie wszystkie Panie pracujące w Cearfurre są przesympatyczne, uprzejme, grzecznie i zawsze na zadawane pytania grzecznie i z uśmiechem odpowiadają, oby więcej takich ludzi było na świecie, pozdrawiam i życzę miłej pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: Marzena z carrefoura IP: *.tktelekom.pl 27.03.12, 18:51 Zgadzam się z Adi. Odpowiedz Link Zgłoś