Gość: li IP: *.cdma.centertel.pl 24.03.12, 12:54 Nie wie ktoś może gdzie można dostać produkty marki Dermacol ? Na allegro jest tego pełno. Jednak w żadnym sklepie kosmetycznym, w naszym mieście nie znalazłam kosmetyków z tej marki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qwerty Re: Dermacol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.12, 14:59 ja kiedyś kupowałam w takiej drogerii co była przy biedronce na aleksandrówce korektor/ podkład w tubce dermacol, ale teraz już ją zlikwidowali. Ja bym zapytała w tej malutkiej obok ccc. Zawsze też można zamówić na allegro, ceny są bardzo zbliżone nawet wliczając przesyłkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Dermacol IP: *.tktelekom.pl 24.03.12, 18:37 Dermacol kupisz napewno na kanałach w budynku PTTK jest taki mały sklep chemiczno-kosmetyczny tam kupowałam niedawno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qw Re: Dermacol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.12, 19:42 gdzie dokładnie? w tych małych budkach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Dermacol IP: *.play-internet.pl 24.03.12, 19:55 Mam małą prośbę,czy są to jakieś szczególne kosmetyki?Bo ceny na allegro są w miarę przystępne,a ja nie mogę sobie dobrać kosmetyków ,ponieważ mam AZS ATOPOWE ZAPALENIE SKÓRY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Dermacol IP: *.tktelekom.pl 24.03.12, 20:09 To jest przed tymi budkami taki dłuższy biały budynek na końcu tego budynku jest sklepik taki mały.Zaraz z tym jest pierwsza budka z odzieżą. Kupiłam tam dermacol ale nie używam bo jest za bardzo kremowy nie bardzo się wchłania tworzy na twarzy maskę, zresztą nie trafiłam z kolorem.Fakt jest nie drogi i jest bardzo kryjący to jego plus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qw Re: Dermacol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.12, 23:51 dermacol służy mi głównie jako korektor tylko miejscowo. posmarowanie sobie nim całej twarzy to chyba zabójstwo. Ale to prawda , podstawa to trafić w kolor, ja mam 212 i jest znakomity Odpowiedz Link Zgłoś