Gość: ciechanowianka
IP: *.play-internet.pl
26.03.12, 14:47
Witam mam taki problem odnosnie butow syna. byly kupowane w jednym z ciechanoiwskich sklepow sa firmy nike. Z bucikow dziecka poschodzily znaczki nike ktore byly granatowe sa teraz biale a na jezykach nie ma po nich sladu biala skora sie wyciera i robi sie niebieska rozkleily sie cale przody butow oraz popekaly szwy miedzy rzepami. Po oddaniu ich na reklamacje uslyszalam iz mozna je zareklamowac ale tylko na rozklejenie sie buta i na popekane szwy a ze znaczki mialy prawo zejsc od mycia...po dwoch tygodniach odebralam buty z reklamacji i co sie okazuje sa zalane klejem i to jeszcze niechlujnie poniewaz dalej wygladaja jak rozklejone bo klej puszcza no i rozprucie jest zszyte recznie biala nitka jestem niezadowolona ale powiedziano m9i zebym wziela te buty i zobaczyla co sie dalej bedzie dzialo. czy ktos moze mi powiedziec czy mial taka sytuacje i co z tym zrobic?? nie chce zeby syn chodzil w takich butach bo wygladaja jak bym je wyjela ze smietnika dodam ze chodzi o buty dzieciece a no i jeszcze jedno czy znaczki moga zejsc??