Gość: przewodowsk.a.anit IP: *.cnow.pl 11.04.12, 14:40 kochani jeśli ktoś zbiera plastikowe nakrętki i nie ma gdzie ich oddać to zapraszam do sklepu nr 1 w Regiminie tam można je przynosić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dorota Re: plastikowe nakretki IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.12, 08:33 Cześć z wątku, gdzieś wcześniej jak dobrze pamiętam przeczytałam, że zbierasz dla męża na protezę- mam dobrą pamięć czy coś pomyliłam?;) Aniu jak chcesz ja mam cały worek foliowy, ale jestem z Ciechanowa i nie po drodze mi do Regimina. Może bywasz czasami w Ciechanowie to dam Ci? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: plastikowe nakretki IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.12, 08:35 przepraszam, chyba pomyliłam imię;) Anito tak? przepraszam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przewodowsk.a.anit Re: plastikowe nakretki IP: *.cnow.pl 12.04.12, 11:59 Witam serdecznie tak dobrze pamietasz zbieramy nakretki na ruchoma proteze reki bede bardzo wdzieczna za kazda ilosc nakretek jesli bys tylko chciala to mozesz je odniesc do szkoly nr 5 lub nr 4 bo oni tez dla nas zbieraja z gory dziekuje a przy okazji mialabym prosbe czy nie orientujesz sie gdzie mozna by bylo zorganizowac w Ciechanowie takie miejsce na zbiorki pozdrawiam bardzo dziekuje za zainteresowanie bo pisze o tych nakretkach juz ktorys raz z kolei ale zainteresowania nie ma kompletnie a przeciez to nic nie kosztuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: plastikowe nakretki IP: *.centertel.pl 12.04.12, 19:37 a do kiedy jest zbiorka? bo ja troche mam a w sumie nie mialem ich gdzie oddac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przewodowsk.a.anit Re: plastikowe nakretki IP: *.cnow.pl 13.04.12, 11:03 akcja trwa bez przerwy i napewno jeszcze dlugo dlugo bo tych nakretek potrzeba setki ton a jesli ktos ma i nie wie gdzie je odniesc to mozna zaniesc na ul Okrzei do punktu PKO lub jesli ktos ma znajomych z Regimina to przez znajomych podac bo w Regiminie zbieramy w sklepie nr 1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: plastikowe nakretki IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.12, 21:15 w siłowni Kołecki też zbierają, ale jak pytałam dla kogo to nie byli mi w stanie powiedzieć, może zapytasz czy nie możesz ich odbierać, a nakrętek tam nie brakuje;) wiesz super byłoby dotrzeć do kogoś kto organizuje wesela, sezon powoli zaczyna się, a wody, soczków na każdym jest mnóstwo... czasami widziałam w sklepach spożywczych kartonik z informacją dla kogo zbierają, a najszybciej to chyba w szkołach i przedszkolach, dzieciaki lubią pomagać;) na ludzi działa zdjecie i krótka informacja dla kogo zbierają, budzi sie w nas współczucie i chęć pomocy. Może zrobicie cos takiego i po podrzucacie do większych firm, sklepów. Jak zainteresujesz choc jedna osobę w danej firmie ona na pewno pociągnie za sobą innych. Mam kolegę z Regimina, poproszę go żeby podrzucił do klepu nasze nakrętki. Powodzenia;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przewodowsk.a.anit Re: plastikowe nakretki IP: *.cnow.pl 13.04.12, 05:58 Bardzo dziekuje za wsparcie dzisiaj zadzwonie do tej silowni i spytam czy moze u nich nie daloby rady zrobic takiego punktu w sumie miejsce znane gdzie kreci sie mnostwo ludzi a nam potrzebne jest miejsce w miescie skad kierowca ze stoewarzyszenia zoliborskiego ktore zbiera nakretki z calej Polski moglby je odbierac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: plastikowe nakretki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.12, 10:47 Podaj właściwy adres mailowy. Nie moge się z Tobą skontaktować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przewodowsk.a.anit Re: plastikowe nakretki IP: *.cnow.pl 13.04.12, 11:04 przewodowska.anita234@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: plastikowe nakretki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.12, 10:14 My też zbieramy nakrętki dla Żoliborskiego Stowarzyszenia - Miejskie Przedszkole nr 6 w Ciechanowie. Właśnie czekamy na odbiór uzbieranych nakrętek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: plastikowe nakretki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.12, 13:15 srodowisko.ekologia.pl/ochrona-srodowiska/Nakretki-butelek-PET-masowa-akcja-spoleczna,11973,0.html Odpowiedz Link Zgłoś
tajagoda Re: plastikowe nakretki 03.03.14, 23:01 Witam, W firmie Key Servis w Ciechanowie są do odebrania nakrętki, które pan zbierał dla naszej podopiecznej. Niestety nie mamy transportu do Ciechanowa! Pilnie trzeba odebrać, e-mail do pana "Key Service - Artur Bugajski" <arturbugajski@wp.pl> Gość portalu: przewodowsk.a.anit napisał(a): > Witam serdecznie tak dobrze pamietasz zbieramy nakretki na ruchoma proteze reki > bede bardzo wdzieczna za kazda ilosc nakretek jesli bys tylko chciala to mozes > z je odniesc do szkoly nr 5 lub nr 4 bo oni tez dla nas zbieraja z gory dzieku > je a przy okazji mialabym prosbe czy nie orientujesz sie gdzie mozna by bylo zo > rganizowac w Ciechanowie takie miejsce na zbiorki pozdrawiam bardzo dziekuje > za zainteresowanie bo pisze o tych nakretkach juz ktorys raz z kolei ale zain > teresowania nie ma kompletnie a przeciez to nic nie kosztuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: plastikowe nakretki IP: *.opera-mini.net 03.03.14, 23:25 Witam mam sporą ilosć tych nakretek wiec mogłabym je podrzucic do sklepu 1 w regiminie.A czy istnieje jakaś szansa dostania czegoś w zamian dla dzieciaczkow którzy tak je zbierają.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: plastikowe nakretki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.14, 23:39 Dostałam karton słodyczy.Zbierajcie potem powiem jak taki karton dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: plastikowe nakretki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.12, 19:09 Czy nakrętki od butelek plastikowych po mleku też mogą być? Są większe niż te od napojów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przewodowsk.a.anit Re: plastikowe nakretki IP: *.cnow.pl 16.04.12, 19:26 moga byc jak najbardziej nakretki po kawie rozpuszczalnej szamponach lakierach do wlosow pudelka zolte po jajkach z niespodzianka uszkodzone pudelka od plyt dvd cd Odpowiedz Link Zgłoś
tajagoda Re: plastikowe nakretki 13.03.14, 18:07 Proszę o kontakt z panem, który ma do oddania nakrętki, Zbierał dla Paulinki, ale niestety nie możemy odebrać Pilne!!! Kontakt "Key Service <arturbugajski@wp.pl> Gość portalu: przewodowsk.a.anit napisał(a): > moga byc jak najbardziej nakretki po kawie rozpuszczalnej szamponach lakierach > do wlosow pudelka zolte po jajkach z niespodzianka uszkodzone pudelka od ply > t dvd cd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: plastikowe nakretki IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.12, 20:09 mój kolega był w Regiminie w sklepie, o którym wspominałaś, ale kobietki nic nie wiedziały o akcji zbierania nakrętek i wrócił z reklamówka nakrętek, które mu dałam...;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przewodowsk.a.anit Re: plastikowe nakretki IP: *.cnow.pl 16.04.12, 22:29 bardzo cie przepraszam jutro z samego rana to wyjasnie przeciez w tym miejscu wszyscy ktorzy pracuja w tym sklepie wiedza o nakretkach ze ludzie moga je tam przynosic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: plastikowe nakretki IP: *.xdsl.centertel.pl 16.04.12, 22:44 z tego co ja wiem to w szkole 5 podstawówce w Ciechanowie też zbierają nakrętki dla tego pana Odpowiedz Link Zgłoś
tajagoda Re: plastikowe nakretki 23.02.14, 02:07 Witam. A gdzie w Ciechanowie można sprzedać plastikowe nakrętki? Zbieramy również na wózek dla dziewczynki. Proszę o informację jak ktoś wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darmoszka Re: plastikowe nakretki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.02.14, 11:23 A to się je sprzedaje? Ja oddaje za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: plastikowe nakretki IP: *.cnow.pl 23.02.14, 12:21 a gzie jeszcze w ciechanowie mozna oddawac te korki zbieramy i niewiemy gzie podac bo do4 i 5 nie po drodze zgloscie tez na stadionie tam kiedys też była taka akcja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żona Re: plastikowe nakretki IP: *.cnow.pl 23.02.14, 18:09 można oddac do przedszkola nr 1 na ulicy Nadfosnej, do budynku TBS na Okrzei do pani Beatki , jak rowniez do szkoly nr 7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: plastikowe nakretki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.02.14, 16:05 Witam. Również zbieram plastikowe korki, wszystkie jak leci, każdą ilość. Jeśli odkładacie w domu i nie wiecie gdzie je zanieść przyjmę wszystko u mnie w salonie DESIGN ul.Ściegiennego 10/61. 1kg korków to 1zł dla 4-letniego Jasia, mojego siostrzeńca z Kołobrzegu który potrzebuje rehabilitacji żeby zacząć chodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutejszy Re: plastikowe nakretki IP: 176.103.169.* 24.02.14, 17:12 Zbierajcie,pomagajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ./. Re: plastikowe nakretki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.14, 16:53 Dzięki za informację. Tez mam kupę nakrętek i nie wiedziałem, gdzie oddać. Pożyteczna akcja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Re: plastikowe nakretki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.14, 20:45 W przedszkolu 10 na Aleksandrówce można zostawić też :) W wejściu stoi wielki kosz na nakrętki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: plastikowe nakretki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.14, 22:24 Tam w zamian karton słodyczy można zabrać. Odpowiedz Link Zgłoś