Dodaj do ulubionych

ograniczenie do 10t na drodze ciechanów mława

IP: 91.94.141.* 13.04.12, 12:51
jestem posiadaczem ciągnika siodłowego,wczoraj jadąc do mławy zobaczyłem znak ograniczający do 10 t ,nie wiem czy to żart czy też szefowie mazowieckiego zarządu chcą w ten sposób naciągnać transportowców na dodatkowe koszty wydając im zezwolenia za kasę.ja osobiście myślę że to skandal ,nie wiem jak ale jeśli macie pomysł to zróbmy coś i nie dajmy się traktować jak idioci ,płacimy przecież podatki ,koncesje a traktują nas jak dojne krowy sami biorąc duże pensje i trzynastki.
Obserwuj wątek
    • Gość: budowlaniec Re: ograniczenie do 10t na drodze ciechanów mława IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.12, 19:36
      Tu chodzi raczej o budowę wiaduktów dla kolei, kolejarze nie chcą zapłacić za eksploatowanie drogi przez firmy wynajęte do budowy wiaduktów więc zarząd dróg załatwił sprawę że nikt wozić nie będzie.
    • Gość: gość Re: ograniczenie do 10t na drodze ciechanów mława IP: *.centertel.pl 16.04.12, 07:19
      pewnie macie rację że chodzi o budowę wiaduktów ale jest to przecież droga wojewódzka i mamy prawo bez przeładowań po niej jeżdzić bopo to została wybudowana ,a poza tym jak budować te wiadukty skoro towar można dostarczyć tylko furmanka dla mnie to są po prostu jaja
      • Gość: Mieszkaniec 10t IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 18.04.12, 12:48
        A co z mieszkańcami jak mam dojechac do domu zestawem t.j. KONOPEK skoro na całej trasie jest 10t
        • Gość: karla Re: 10t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.12, 14:08
          no widzisz zazwyczaj kierowcami ciężarówek nikt się nie przejmuje,a skoro nie podoba się ruch na drodze lokalnej to proszę zbudować obwodnicę do Mławy i będzie znacznie prostsza sytuacja
          • Gość: oj nie gadaj Re: 10t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.12, 14:25
            oj nie gadaj, zostawisz naczepę w Ciechanowie i ciągnikiem to do domu dojedziesz
            No chyba że musisz w domu coś rozładować ;)
            • Gość: ... Re: 10t IP: *.play-internet.pl 18.04.12, 14:32
              Tak to jest w Kraju którym nikt za nic nie odpowiada i tylko siedzi pierdzi w stołek za grube tysiące...,gdzie nadzór dróg,kto w ogóle postawił w tak głupi sposób ten znak?niech osoby które go postawiły albo wydały takie polecenie teraz uzasadnią to i wytłumaczą w sensowny sposób,bo ja jakoś tego nie ogarniam...
              • Gość: budowlaniec Re: 10t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.12, 15:53
                dzis od 7 do 14 iTD stojac na przystanku pks w strone ciechanowa za przejazdem kolejowym Pawłowo ukaralo ok 10 "Dużych" przewaznie wiozacych "materiał" na wiadukt (1 z drewnem + naczepa), kazdy dostal mandat od 350 do 700 zlotych...zajebista dniowka, a nam w tym czasie kierownik musial wymyslac dodatkowe zajecia bo "nie ma towaru" i prawdopodobnie za dzisiejszy dzien nie beda naliczane godziny pracy za przestuj na budowie!!!! widze sie z rodzina raz na 2 tyg "jak szybko dojade" do domu 2 dni i powrot.... ku... postawcie sie w mojej sytuacji!!!
                • Gość: weź zapomnij Re: 10t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.12, 16:02
                  żartuj sobie dalej kolego
                  twoja dniówka albo dobre drogi?
                  taki jest wybór?
                  no to zdaje sz sobie sprawę jak wybiorą mieszkańcy miasta?

powodzenia w szukaniu ukojenia
                  • Gość: babcia Re: 10t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.12, 19:25
                    nie taki wilk straszny jak go malują
                    ciechanowinaczej.pl/7699/wyjasnienie-sprawy-ograniczenia-10-ton-na-drodze-do-mlawy/#more-7699
                    • Gość: qwe Re: 10t IP: *.cnow.pl 18.04.12, 22:35
                      akcyza miała rozwiązać problemy drogowe a tu wielkie g....... i jeszcze gorzej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka