Gość: rodzic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.12, 20:08 zawlnia sie z pracy bylego dyrektora a zarazem dobrego nauczyciela Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciekawski Re: Gimnazjum nr 1 a IP: *.tktelekom.pl 27.05.12, 20:10 dawaj szczegóły zainteresowałeś mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Gimnazjum nr 1 a IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.12, 10:52 Jeśli to prawda to bardzo złe posunięcie... moja córka bardzo sobie ceni lekcje z tym panem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Gimnazjum nr 1 a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.12, 11:03 Gdzie się mieści to gimnazjum bo nr 1 to wiem ale ,,a"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzic Re: Gimnazjum nr 1 a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.12, 21:12 ten czlowiek stworzyl ta szkole a tu taka dziwna cisza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Gimnazjum nr 1 a IP: *.tktelekom.pl 28.05.12, 21:50 a jak prosiłem o szczegóły to sączysz jak przez słomkę dawaj szczegóły - roztrąbi się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: Gimnazjum nr 1 a IP: *.tktelekom.pl 28.05.12, 22:37 Minęło 6 lat jak skończyłam gim 1 a sentyment pozostał, pamiętam Pana Dyrektora jak przemawiał na tych nudnych apelach, eh to były czasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzic Re: Gimnazjum nr 1 a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.12, 16:23 tu chodzi o prawde jak sie traktuje ludzi dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Gimnazjum nr 1 a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.12, 18:06 W tej szkole jest dwóch historyków a klas jest dla jednego. Ten drugi to działacz związkowy więc musi zostać, ot cała spiskowa teoria dziejów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Re: Gimnazjum nr 1 a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.12, 22:19 zle masz informacje jak tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Gimnazjum nr 1 a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.12, 22:23 jesli beda zwalniani tacy nauczyciele to dobrze nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Gimnazjum nr 1 a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.12, 21:19 Przecież pan dyrektor jest na etacie w innej szkole, więc chyba logiczne, że godziny powinien dostać godziny nauczyciel bez jakichkolwiek godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzic Re: Gimnazjum nr 1 a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.12, 22:15 to masz zle informacje ten czlowiek zostanie bez pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Gimnazjum nr 1 a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.12, 22:32 zalozyciela gimnazjum sie zwalnia panie dyrekorze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Gimnazjum nr 1 a IP: *.dynamic.chello.pl 30.05.12, 22:51 www.bip.krasne.pl/public/?id=111578 J.K. jest przecież p.o. dyrektora w Zielonej, więc to normalne, że z którejś ze szkół prędzej czy później musiałby zrezygnowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzic Re: Gimnazjum nr 1 a IP: 80.249.4.* 31.05.12, 11:28 Moim zdaniem nieszczęściem oświaty jest wykonywanie przez nauczycieli pracy w kilku szkołach jednocześnie. Powinno być to zabronione. Bo jak można być np. w jednej szkole nauczycielem a w drugiej dyrektorem, gdy obie te szkoły pracują w tych samych godzinach? To kosztem naszych dzieci jest, a później się dziwimy, że w danej szkole jest niski poziom. A jaki ma być jak nauczyciele śpieszą się z jednej szkoły do drugiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wewe Re: Gimnazjum nr 1 a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.12, 12:04 Jarosław Kaczyński sam przybędzie na miejsce, żeby bronić swojego działacza kosztem Ojca Założyciela. Poddziekanie Kaczyńskiemu, że chroni obiboków związkowców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nauczyciel Re: Gimnazjum nr 1 a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.12, 13:07 To spróbuj uzbierać etat w jednej szkole. Pewnie według większości ludzi nauczyciel to takie stworzenie, które nie musi jeść i płacić rachunków. Społeczeństwo upodliło ten zawód - nie wiem, czym sobie na to zasłużyliśmy. Każda grupa społeczna krzyczy o swoje, tylko nauczyciel ma niczym Siłaczka żyć na skraju ubóstwa. Nie możemy pracować w kilku szkołach, bo wpływa to na jakość nauczania? Chciałbym bardzo mieć etat w jednej szkole i nie być zmuszonym do przemieszczania się i straty czasu - dodam MOJEGO czasu, bo dzieci dostają go ode mnie tyle, ile powinny, a czasem i więcej, gdy trzeba pomóc słabszym w nadrobieniu zaległości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzic Re: Gimnazjum nr 1 a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.12, 14:40 najgorsze jest to ze obecny dyr robil to samo a teraz nie pasuje dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marr Re: Gimnazjum nr 1 a IP: *.204.44.206.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.07.12, 22:40 Dyrektor nie jest założycielem szkoły!!! Zakłada ja samorząd i powierza komuś obowiązki dyrektora! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Gimnazjum nr 1 a IP: 79.162.242.* 29.06.12, 19:15 To prawda jak można w tych czasach pozwolić, by jeden "pracował" na dwóch etatach a inny wogóle. Pan J.K. startuje na dyrektora w Zielonej. Daję 100% gwarancji, że go wygra i tak jak dotychczas będzie pracował w Gimnazjum nr 1 i bywał w Zielonej (pozwoli wójt gminy Krasne i obecny dyrektor czyli pan J.W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Gimnazjum nr 1 a IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.12, 16:39 I sprawdziła się przepowiednia! Panu J.K powierzono stanowisko dyr szkoły w Zielonej od 12.07.2012 do 31.08.2016 r. I jak będzie pracował w Ciechanowie i w Zielonej / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TF Re: Gimnazjum nr 1 a IP: *.180.186.117.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.07.12, 07:41 A tymczasem te godz w Ciechanowie mógłby dostać ktoś kto w ogóle nie ma pracy :// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedzący Re: Gimnazjum nr 1 a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.12, 21:22 Nie musicie już się obawiać, człowiek został zwolniony z gimnazjum nie będzie miał też żadnych godzin. Możecie zakończyć ten bzdurny temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Gimnazjum nr 1 a IP: 79.162.242.* 29.06.12, 19:08 Czyżby na lekcji historii grali w woreczki? Nauczyciel z niego niestety żaden. Dzieci lubią nauczycieli, którzy nie wymagają i piąteczki stawiają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też rodzic Re: Gimnazjum nr 1 a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.12, 22:24 Podobno sporo nauczycieli tam zwolnili,napiszcie proszę jeśli ktoś coś wie nt temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Gimnazjum nr 1 a IP: *.dynamic.chello.pl 23.07.12, 07:12 W tym roku miały powstać tylko 2 pierwsze i trzy drugie klasy, dawniej było przynajmniej po 6 klas w roczniku - dlatego pewnie zwalniają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Gimnazjum nr 1 a IP: *.play-internet.pl 23.07.12, 08:04 klas będzie dużo pewnie 4 albo 5. a nowy dyrektor robi czystki i zwalnia kogo się da. zerknijcie na wątek sprzed kilku tygodni dotyczący oszczędności w oświacie.wszystko co tam było pisane sprawdza się w 100%. szkołę traktuje się jak przedsiębiorstwo mające przynosić dochód.a ludzie nikogo nie obchodzą.ważne że władzę mają stołki i trzepią kasę.biurokracja rośnie w siłę a najlepszych nauczycieli si ę zwalnia kosztem jakości nauki a co za tym idzie kosztem dzieci. taka to jest ta władza nasza kochana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 345 Re: Gimnazjum nr 1 a IP: *.cdma.centertel.pl 27.07.12, 21:39 Pisząc dobry nauczyciel to chyba nie masz na myśli pana J.K ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Gimnazjum nr 1 a IP: *.centertel.pl 29.07.12, 14:08 jeszcze ktoś inny dostał wypowiedzenie? Odpowiedz Link Zgłoś