Dodaj do ulubionych

Patriotyzm na Euro 2012

IP: *.centertel.pl 12.06.12, 01:23
Raz mnie to śmieszy, a raz nóż mi się w kieszeni otwiera kiedy widzę przyozdobione we flagi Polski samochody, balkony, okna itp. Ten Wasz patriotyzm jest naprawdę żałosny, ciekawe ilu z Was przystroi swoje fury, balkony np. 11.11. ? Garstka... Robicie wszystko co Wam media każą, jesteście jak te Wasze chorągiewki - co napiszą to Wy zrobicie. Jeśli reprezentacja PZPN-u nie wyjdzie z grupy(oby wreszcie wyszła,bo jak nie teraz to chyba nigdy) chorągiewki schowacie i będziecie psioczyć na reprezentację, na Smudę, na piłkarzyków bo te same media, które nakręcały podszywany patriotyzm zaczną wylewać na nich pomyje. I będzie po patriotyzmie do mundialu za 2 lata o ile nasi na nich zagrają. A póki co to jest jak na tym obrazku...
kwejk.pl/obrazek/1213085
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Patriotyzm na Euro 2012 IP: *.centertel.pl 12.06.12, 05:19
      A co to jest patriotyzm i komu mamy go akazywać? bo chyba nie polsce, kraj ma określone obowiązki a nasz kraj ich nie spełnia za przyczynmą rządzących w najmniejszym stopniu. A więc patriotyzm idyiotyzm, z przodu honor z tyłu goła dupa jak to mawia mój ulubiony aktor w Nikosiu.
      • Gość: fan Re: Patriotyzm na Euro 2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.12, 23:31
        Ziarno zostało rzucone i nastepnym razem piknikowcy z piwem i flagą bedą robic to z namysłem
    • Gość: kibi Re: Patriotyzm na Euro 2012 IP: *.dynamic.chello.pl 12.06.12, 06:24
      Jesteś żałosny wolontariusz!!!!!
      • Gość: Robert M Re: Patriotyzm na Euro 2012 IP: *.ip.netia.com.pl 12.06.12, 12:57
        kibi ty jesteś żałosny. Pewnie jesteś jednym z tych pikników, którzy założyli chorągiewkę/flagę na balkonie czy furze, a po odpadnięciu Polski z eliminacji będziesz ją mieszał z błotem bo tak w gazetach będą robić. Wolontariusz 100 % prawdy, myślących jest niewielu... Podpisuję się pod tym. Zobaczymy ilu z Was pozerów założy flagi w święta narodowe. W mediach nie ma ciśnienia na nakłanianie flag w święta narodowe więc zapewne niewielu.
      • Gość: gosc Re: Patriotyzm na Euro 2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.12, 23:17
        Ale z was dupki!!!!!!!POLSKA BIAŁO-CZERWONI!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: kibi Re: Patriotyzm na Euro 2012 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.12, 13:38
      Mam flagę na balkonie i jestem z tego dumny i mam gdzieś Wasze wypowiedzi!!!!!
    • Gość: .................. Re: Patriotyzm na Euro 2012 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.12, 14:01
      zgodzę się ... niestety muszę

żenujące są te doniesienia o kibicach śpiewających pieśni patriotyczne i odwołania przed meczem Polska-Rosja do bitwy warszawskiej itp.
      te pseudo-flagi dołączane do iluśtampaków piwa i chorągiewki na samochodach - dzieciom się to bardzo podoba, bo powiewa i furczy i kolorowe jest i to rozumiem, ale żeby dorosłym ?

poza tym, a może przede wszystkim, to tylko sport
      lubię piłkę w dobrym wydaniu oglądam jak na razie wszystkie mecze, ale żeby pierś do walki prężyć - w imię czego ?

a swoją drogą bardzo ciekawe ile będzie flag w przestrzeni na 11 listopada, czy 3 maja - jakoś pewność mam, że mniej niż teraz, choć to są prawdziwe i chyba najważniejsze dla Polski święta
      • Gość: :) Re: Patriotyzm na Euro 2012 IP: *.dynamic.chello.pl 12.06.12, 14:27
        22 milionerów biega po boisku i kopie piłkę a cały biedny kraj się tym jara hehe
        • Gość: mieszkaniec Re: Patriotyzm na Euro 2012 IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.12, 16:24
          wszystkim nie dogodzi, jedni lubią piłkę inni nie. Czy dokładać do tego jakąś filozofię, chyba nie ma potrzeby. Ludzie wspierają naszych piłkarzy bo występują pod szyldem POLSKA, jak będą później psioczyć jak się nie powiedzie to co? No nic, mają prawo narzekać że piłkarze zawiedli ich oczekiwania. Jakby wszyscy w nic nie wierzyli to by nikt palcem nie ruszył w żadnej sprawie. Jesteśmy narodem malkontentów chyba z dziada pradziada. Jak się udaje to dobrze a jak nie to ..."a nie mówiłem?". Dystansu i przede wszystkim optymizmu życzę.
    • Gość: br Re: Patriotyzm na Euro 2012 IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.12, 20:04
      marsz www.popler.tv/zerocool/45795#45795
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka