Dodaj do ulubionych

Sklep Zoologiczny

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.12, 19:28
Witajcie:)
Niedaleko sprowadziłam się do Ciechanowa więc nie znam żadnego sklepu zoologicznego. To znaczy namierzyłam jeden na ulicy bodajże Płockiej jak się wjeżdża od strony Orlenu to kawałek dalej po lewej stronie. No ale przyznam, że zaopatrzenie jest dosyć ubogie, a pan który mnie obsługiwał niezbyt zorientowany w temacie.

Czy jest w Ciechanowie jakiś sklep zoologiczny z prawdziwego zdarzenia, odwiedzany i polecany głównie przez "psiarzy" z porządnym, bogatym zaopatrzeniem?

Bardzo prosze o pomoc! :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Nie Re: Sklep Zoologiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.12, 20:25
      Polecam sklepy na Gwardii Ludowej i Sienkiewicza.

Pozdrawiam
      Psiarz
      • Gość: kup psa Re: Sklep Zoologiczny IP: *.183.224.176.dsl.dynamic.t-mobile.pl 04.07.12, 20:36
        na allegro
        • Gość: gość Re: Sklep Zoologiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.12, 20:54
          Ja też polecam na Gwardii Ludowej. Sklepik może nieduży ale zaopatrzenie chyba najlepsze w Ciechanowie.
    • a_samo_a Re: Sklep Zoologiczny 04.07.12, 22:36
      Jeśli ma być "z porządnym, bogatym zaopatrzeniem", to takiego tu nie ma i nie będzie. Takie miasto, że rynek jest raczej na rzeczy kiepskie i tanie.
      Najlepszym i najszybszym rozwiązaniem pozostają sklepy internetowe. Co konkretnie potrzebujesz i pod jakie cztery łapy?
    • Gość: xyz Re: Sklep Zoologiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.12, 22:40
      Polecam sklep na Sienkiewicza i na Warszawskiej.
      • Gość: d Re: Sklep Zoologiczny IP: *.xdsl.centertel.pl 05.07.12, 07:24
        no to poleciałeś
        najdroższe i brak obsługi klienta na niczym się nie znają :D hahaha
        • Gość: mm Re: Sklep Zoologiczny IP: *.centertel.pl 05.07.12, 09:47
          Na Gwardii i Płockiej możesz zmówić co cię interesuje przeważnie w czwartki jeźdżą na giełdę.
        • Gość: xyz Re: Sklep Zoologiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.12, 13:58
          Wybacz, ale to moje zdanie. Chodzę do tych sklepów, obsługa bardzo miła, zawsze pomogą i wybór wcale taki nieograniczony.
          • Gość: d Re: Sklep Zoologiczny IP: *.xdsl.centertel.pl 05.07.12, 17:12
            a ceny ? drogo za wszystko karmy dla rybek kota itp
            na płockiej i gwardii tak jeżdżą ale idzie sie dogadać z nimi czy wymienią lub wezmą i kasę dadzą z tymi chłopakami da sie dogadać
            i tez maja trochę w głowie a ceny to raczej b.dobre maja ryby maja w dobrych cenach.(bardziej akwarystykę kupuje )
            kupowałem filtr do akwarium na płockiej 60zł a przy kerfurze 75zł (ten sam filtr itp)
            jest różnica ?
            • Gość: Nie Re: Sklep Zoologiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.12, 19:18
              Z moich obliczeń wychodzi, że jest 15 zł.
              • Gość: d Re: Sklep Zoologiczny IP: *.xdsl.centertel.pl 05.07.12, 20:44
                brawoooo
                pod kresko obliczałeś czy na kalkulatorze czy na liczydłach ?
                • Gość: Mariusz Re: Sklep Zoologiczny IP: *.centertel.pl 05.07.12, 21:06
                  Jak ktoś chce iść na prawdę do zoologicznergo w Ciechanowie gdzie uzyska fachową pomoc i towaru jest najwięcej to tylko na Woj.Polskiego u Jacka. Może nie wygląda ten sklep jak jakaś galeria ale człowiek ma pojęcie o swojej robocie z resztą na naszym rynku jest najdłużej. Wszystko co się chce może przywieźć z giełdy w czwartki. Jestem akwarystą od lat 30 także troszkę tematu się przrobiło......Tylko Jacek, reszta to dno i wodorosty i to nie jest reklma bo u Jacka normalnie za towar płacę....
                  • Gość: d Re: Sklep Zoologiczny IP: *.xdsl.centertel.pl 05.07.12, 21:14
                    tak ale tamten pan Jacek ma drogo jak h...
                    jak mam kupic np rybe za 5zł u pana Jacka a w innym sklepie są po 3zł to po co mam przepłacać ?
                    powiem tak znac sie zna centy ma wysoki
                    syf bród i smród
                    • Gość: Nie Re: Sklep Zoologiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.12, 21:17
                      Z moich obliczeń wychodzi, że przepłaciłbyś 2 zł.
                      • Gość: Mariusz Re: Sklep Zoologiczny IP: *.centertel.pl 05.07.12, 21:30
                        Takich klientów lubią w tych niby zoologicznych....do kosztów ryby dolicz od razu leki tylko nie pytaj się o nie sprzedających w tych sklepach bo i tak nic sie nie dowiesz.

Kilka przykładów z życia z z zakupów w tych sklepach, które w nazwie zoologiczny mają:

Pytam się sprzedającego o bocję pregowaną, na to sklepowy odpowiada i pokazuje na bocję wspaniała i mówi że u niego zawsze są te ryby, ci co troszkę znają temat nie wyobrażają sobie jak można pomylić bocję wspanią z bocją pręgowaną.

Kolejny przykład - proszę sprzedawczynie o amazonkę a ta bierze słoik, bierze sito i pyta się mnie która to rybka ta amazonka.

Inny przykła- chcę kupić stożek do rozmnażania palet, nikt oczywiście poza Jackiem nie widział o co pytam...musialem tłumaczyć....
                        To w kwiatki z super zoologicznych i miłych sprzedających.
    • Gość: o Re: Sklep Zoologiczny IP: *.dynamic.chello.pl 06.07.12, 05:27
      ?
    • Gość: zoo Re: Sklep Zoologiczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.12, 09:35
      a mają pawiany
    • dawiddj336 Re: Sklep Zoologiczny 09.05.22, 16:44
      Cześć wszystkim zapraszam do DARMOWEJ REJESTRACJI na stronie AnimalSky.pl
      Dzięki której otrzymacie kod rabatowy o wysokości -10%, na pierwsze zakupy. Kod jest ważny do 14.05.2022

Zachęcam również do zakupów w sklepie zoologicznym.
      W którym za każde zrealizowane zamówienie otrzymacie punkty, które można wymienić na ciekawe Gadżety dla naszych pupili.
      Sprawdźcie sami na AnimalSky.pl
      www.animalsky.pl
      Bardzo dużo zabawek oraz karm dla psów
      Psiarz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka