Dodaj do ulubionych

sala Dalia w Chruszczewie

IP: *.cnow.pl 14.07.12, 16:17
czy ostatnio byl ktos na weselu w Dalii w Chruszczewie szukam opini na ich temat bo cos mi sie obilo o uszy ze wlascicielka ignorantka i wogole ciezko sie z nia dogadac a sala jest podobno w miare i nie wiem czy sie zdecydowac
Obserwuj wątek
    • Gość: weselnik Re: sala Dalia w Chruszczewie IP: *.cnow.pl 06.08.12, 06:35
      zapewniam cie ze nie warto wielce wielmozna pani wlascicielka sprawia wrazenie jakby chaciala zebys jak najszybciej wyszedl ciezko jest dojsc z nia do porozumienia jedzenie tez zadna rewelacja nic innego jak w pozostalych salach
      • Gość: kola09 Bianco - polecam!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.12, 12:35
        Polecam salę Bianco na ul. Niechodzkiej. Super sala i super żarcie :)
        Przekonałam się o tym na własnej skórze.
        Dlatego jak najbradziej polecam!!!
        • Gość: monika Dalia jest ok :) IP: *.dynamic.chello.pl 06.08.12, 14:34
          A dla mnie Bianco nie ma żadnego porównania do Dalii. Ja z właścicielką Dalii od razu ustaliłam co chce, a czego nie chce i nie robiła problemu. Była dla mnie tak samo miła jak ja dla niej.... Poszła ze dwa lata temu opinia że jest jakaś naburmuszona i to się za nią ciągnie do tej pory.... Dziwne jest tylko to, że pomimo że jest taka nieprzyjemna to ciężko się wbić w jakiś wolny termin. Jakby była naprawdę taka jak mówią plotki to nie wiem czy ludzie chcieliby z nią gadać :/
          A propos Bianco - niby właściciele mówią że jest taka duża ta sala i ustawna. Jak byłam tam w tym roku na weselu to po pierwsze siedziałam TYŁEM do Młodych - dla mnie to nie do przyjęcia, a po drugie żeby kelner mógł przejść między stolikami musiał się dosłownie przeciskać. Nie wspomnę już o tym, że co chwilę uderzałam się z sąsiadami łokciami bo było strasznie mało miejsca....
          Więc jeśli te panie właścicielki twierdzą że sala jest na 200 osób to przepraszam bardzo ale w żadnym wypadku się nie zgodzę!
          Jeśli chcesz sobie wyrobić opinię o właścicielkach to najlepiej sama pogadaj, w końcu to Twoje wesele i Twój dzień :) powodzenia i pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka