Gość: Dzony IP: *.dynamic.chello.pl 17.07.12, 22:13 Witam chciałbym sprzedać książki o tematyce fantastyka czy jest gdzieś miejsce w Ciechanowie gdzie mogę takową rzecz zrobić ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xyz Re: Książki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.12, 23:41 Sprzedać? Wątpię, żeby ktokolwiek kupił. Ja rzadko w księgarni kupuję, bo wolę iść do biblioteki. Może oddaj właśnie tam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzony Re: Książki IP: *.dynamic.chello.pl 17.07.12, 23:44 A wiesz może ile mógłbym dostać za książkę w bardzo dobrym stanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość:    . Re: Książki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.12, 00:04 A ja chce kupić Pana Samochodzika do czytania na wakacje. Niech ktoś otworzy antykwariat. Komis rtv też by się przydał szukam sprzętu Unitra i Radmor z lat 80-90. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: Książki IP: *.dynamic.chello.pl 18.07.12, 17:48 Czy mógłbyś wymienić chociaż niektórych autorów lub, ewentualnie, tytuły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzony Re: Książki IP: *.dynamic.chello.pl 19.07.12, 06:06 Oczywiście, Andrzej Sapkowski saga o wiedźminie, Andrzej Pilipuk Zbiór opowiadań o Jakubie Wędrownyczu, P.B Baccalario Century, Joseph Delaney Kroniki Wardstone, John Flanagan Zwiadowcy i wiele innych jeśli chcesz coś więcej wiedzieć napisz 883620850 Odpowiedz Link Zgłoś