Dodaj do ulubionych

Niewidzialne wątki

IP: *.dynamic.chello.pl 25.08.12, 13:44
kiedy pojawił się wątek bezprawnie oczerniający znajomą mi osobę to nic nie zrobiłeś tyle czasu, nawet nie chciało Ci się dupy ruszyć i na maila odpisać, a jak dzisiejszy wątek o policji pojawił się to chwila moment i go usunąłeś. Zresztą kilka innych tematów też potrafiłeś usunąć gdy uderzały w znajome Ci interesy. ... kim jesteś żeby stanowić o tym kogo można obrażać/oczerniać a kogo nie..
Obserwuj wątek
    • Gość: gosć Re: Niewidzialne wątki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.12, 13:47
      toc to szef portalu pewnego znanego , a ostatnio przedostatni zwycieżca w poszukiwaniu skarbów księcia janusza
      • Gość: gosc Re: Niewidzialne wątki IP: *.dynamic.chello.pl 25.08.12, 13:56
        Pewnie Michnik, albo sam Szatan tu moderuje.
      • Gość: gość Re: Niewidzialne wątki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.12, 14:02
        opisywałem miejską dzamprezę an nie warszawkę.
        kolega malo bystry:-)
        • Gość: kontestator Re: Niewidzialne wątki IP: *.play-internet.pl 25.08.12, 14:17
          pewne osoby w tym mieście są nietykalne, wszechmocne i ustawione.i z tego powodu takie nic jak moderator tego forum gdy widzi o kim się pisze to od razu sra w swoje śmierdzące gacie i drżącym ruchem ręki z palpitacją serca natychmiast usuwa wątki.taka jest bolesna prawda
          • Gość: ... Re: Niewidzialne wątki IP: *.dynamic.chello.pl 25.08.12, 14:23
            Jej naprawdę jeszcze nie wiecie kto to jest, przecież było o tym tyle razy. Przejrzyj wątki z ostatniego pół roku, a od razu wywnioskujesz, kto to jest
            • Gość: Rafał Re: Niewidzialne wątki IP: *.dynamic.chello.pl 25.08.12, 14:35
              Kim jest moderator wiem bardzo dobrze. Ale mi chodzi o fakt, że moderuje według własnego uznania, a nie na tym polega sens tego forum..
              • Gość: ... Re: Niewidzialne wątki IP: *.cnow.pl 25.08.12, 14:43
                widac jego profesjonalizm i na forum i na jego portaliku...
                Piszemy petycje do agory o zmiane moderatora :P bo ten to sie nie nadaje...
                • Gość: kon Re: Niewidzialne wątki IP: *.183.237.166.dsl.dynamic.t-mobile.pl 25.08.12, 17:55
                  dobrze ze zanikaja
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka