Gość: Ktoś007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.12, 16:23 Czy ktoś coś o nim wie?? Słyszała że tam jest kapsuła jakaś odchudzająca :) Jakie są ceny, wie ktoś coś o tym?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ktoś007 Re: Centrum Zdrowia Vigor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.12, 16:25 Chodzi o to Centrum przy okuliście Grembowiczu :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Centrum Zdrowia Vigor IP: *.cnow.pl 25.08.12, 16:28 odchudzanie tam to lipa....cały ten vigor to wielka ściema....nic w tym ciechanowie nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Centrum Zdrowia Vigor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.12, 16:35 słyszałam że tam ma być też dietetyk, a byłeś tam że wiesz chociaż?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość01 Re: Centrum Zdrowia Vigor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.12, 16:47 nk.pl/#profile/11886049/gallery#!q?album=10 Zajrzyjcie tu! i poczytajcie o tym, to nie jest oszustwo, po jednym razie nie da się odchudzić nie wiadomo jak, sam jak leżałem w kapsule to po 30 min leżenia schudłem 1kg co prawda do wieczora wraca jakieś 20-30% kilograma ale jak chodzi się tam regularnie to efekty widać i jest w gabinecie bardzo ładnie i wszystko jest zadbane, przede wszystkim jest tam miła obsługa, czekam tylko na dietetyka który będzie tam prawdopodobnie od przyszłego roku, lub od końca tamtego :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kondz Re: Centrum Zdrowia Vigor IP: *.183.237.166.dsl.dynamic.t-mobile.pl 25.08.12, 17:51 dobra dieta to podstawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawska Re: Centrum Zdrowia Vigor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.12, 18:12 Powiedzcie coś więcej o tym proszę :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Centrum Zdrowia Vigor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.12, 18:42 wie ktoś coś?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 11111 Re: Centrum Zdrowia Vigor IP: *.cnow.pl 25.08.12, 21:12 ja wiem ja wiem !!!! dla mnie też lipa!!! chudniesz około kilograma bo się odwadniasz!! Do rana waga wraca!! Ludzie od leżenia pod podczerwienią się nie chudnie a cudownie pękają naczynka!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polecam Re: Centrum Zdrowia Vigor IP: *.30.120.226.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.08.12, 21:39 No nie koniecznie, ja schudłam tam już 5kg, tą całą podczerwień wspomagają kremy i elektrostymulacja, nie odwadniasz się to na pewno, polecam wszystkim :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Centrum Zdrowia Vigor IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.12, 00:19 Gdybyś mniała chociaż trochę szerszych informacji - albo sama spróbowała to nie opowiadała takich głupstw. Proponuję poczytać - jeśli nie stać Cię aby sprawdzić - www.powerslim.pl .........a potem możesz dyskutować. Ja biorę już 8 zabieg i jestem zachwycona. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Centrum Zdrowia Vigor IP: *.cnow.pl 26.08.12, 11:58 autoreklama...dajcie już spokój... nie macie kasy na reklamę...żenada!! a zabiegi bez efektu!! kremy elektrostymulacje bla bla bla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Centrum Zdrowia Vigor IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.12, 12:12 Aniu czy aby nie przemawia przez Ciebie jakaś zazdrość?????????....tak się składa , że jestem ich klientką już jakiś czas , a co do reklamy to chyba dużo wydają na nią - widać ich i słychać na całym mieście poprzez piękne szyldy , słyszałam ich w radio , widzałam banery na mieście i artykuły w prasie. Czyżby byli dla Ciebie konkurencją? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Centrum Zdrowia Vigor IP: *.cnow.pl 26.08.12, 13:26 hahahahha powodzenia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Centrum Zdrowia Vigor IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.12, 13:35 ....widzę , że jednak to Twoja konkurencja ........współczuję Ci . Takimi pomówieniami nie zjednasz sobie klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: Centrum Zdrowia Vigor IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.13, 23:28 Droga Aniu, z tonu twojej wypowiedzi można doskonale odczytać twoje intencje. ZAWIŚĆ SKŁADA SIĘ W GŁÓWNEJ MIERZE Z ZAZDROŚCI I STRACHU. Zacznij zmieniać świat od siebie. Ch, Destouches mówił "Latwo jest krytykować a sztuką jest tworzyć". Byłam w tym gabinecie i jestem pod dużym wrażeniem samego gabinet (bardzo oryginalnie urządzony), jak również efektów seansów w kapsule i profesjonalizmu Pani dietetyk. Reklamę tego gabinetu zobaczyłam na telebimie przy Biedronce/ na Aleksandrówce i z wielką nadzieją tam się udałam i nie rozczarowałam się. Uzyskałam bardzo szczegółowe informacje na temat bezpiecznego odchudzania, Mnie się udało - bardzo serdecznie dziękuję za to Pani Magdzie, bez niej bym sobie nie poradziła. Zosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KM anal. medyczny Re: Centrum Zdrowia Vigor IP: *.adsl.inetia.pl 14.05.13, 22:59 Dziewczyno, ależ oczywiście, że się chudnie, powiem ci więcej, nawet od leżenia bez podczerwieni się chudnie - jest na to wzór:( 1,10 kcal pomożyć przez własną wagę pomożyć przez ilość godzin, które leżysz). Wynik podaje spalanie kalorii podczas leżenia. Tak więc piszesz bzdury, brakuje ci podstawowej wiedzy (kompromitujesz się - trzeba się więcej uczyć). Wspaniałe właściwości podczerwieni są znane od dawna. Poczerwień to eliksir życia. Korzystałam z tego urządzenia i jestem zachwycona. Oczywiście, żeby utrzymać uzyskany efekt trzeba orientować się w zasadach żywienia. Ja skorzystałm w" Wigorze" również z porady psychdietetyczki. W końcu ktoś wszechstronnie podszedł do mojego problemu. Zapoznano mnie m. in. z technikami psychologicznymi wspomagającymi proces odchudzania. Już wiem dlaczego do tej pory nie udawało mi się schudnąć. Schudłam 10 kg i teraz wierzę, że na trwałe. Jestem za to bardzo wdzięczna. Polecam. Katarzyna (analityk medyczny) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO Re: Centrum Zdrowia Vigor IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.13, 21:42 To nie jest lipa droga pani, chudniesz, ponieważ podczerwień wnika w ciało - rozbija cząsteczki tłuszczu i cellulitu, które z potem zostają wydalone a organizm produkując pot traci ogromną ilość kalorii, podczerwień przyspiesza metabolizm, wspomaga leczenie reumatyzmu, likwidację cellulitu, stymuluje produkcję kolagenu - dzięki czemu skóra wygląda młodziej itd..... - REWELACJA. W PowerSlim nie ma promieniowania UV ( ta podczerwień nie opala, nie parzy). Podczas seasnu nie jest możliwe odwodnienie organizmu, kto ma taką potrzebę może pić. A jeśli ktoś ma SKŁONNOŚĆ do pękania naczynek, to można je teraz PIĘKNIE zamykać - to nie jest żaden problem. Osób które mają problemy z naczyniami jest niewiele i one na ogół doskonale wiedzą co mają robić - od tego się nie umiera. Natomiast otyłość jest przyczyną wielu poważnych chorób (np. cukrzycy, nadciśnienia, miażdżycy, udarów i nowotworów np. jelita, prostaty itd) i nie ma co oszukiwać: ZABIJA. Tak więc zamiast wypisywać brednie na temat urządzenia, należałoby wspierać osoby odchudzające się i dziękować wszystkim, którzy propagują odchudzanie. W Wigorze jest fachowa obsługa i mnóstwo informacji na ten temat - włącznie z przeciwskazaniami, których jest bardzo niewiele. Tak więc, to ty wciskasz lipę, brakuje ci nie tylko wiedzy, ale chyba inteligencji. Na początek spróbuj się wyedukować polecam np.: google: właściwości podczerwieni i zjonizowanego powietrza lub stronę www, powerslim.pl. Ja , korzystałam z tego urządzenia również rehabilitacyjnie (efekt lepszy niż po tradycyjnym masażu), schudłam, naczynka mi nie popękały. Przepiekny gabinet, urocza Pani psychodietetyk bardzo profesjonalnie podeszła do problemu otyłości- (długo szukałam kogoś z tą specjalnością) w okolicy chyba jedyny taki specjalista. Uzyskałam dużo cennych wskazówek, które wprowadzam w życie. Aby efekt odchudzania był trwały oczywistą sprawą jest, że trzeba zmieniać nawyki żywieniowe, tyle to chyba wie dziecko w przedszkolu. Ja szczerze polecam PowerSLIM i Pania psychodietetyk w Wigorze. poLozna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka analityk Re: Centrum Zdrowia Vigor IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.13, 22:56 Tak to już jest, że człowiek przeciętny nie znosi rzeczy niezrozumiałych - nie wszystkim Bozia dała rozumek niestety. Do twojej wiadomości - komórka tłuszczowa SKŁADA SIE się w 30% Z WODY, tak więc tracąc komórkę tłuszczową, musimy stracić również wodę. Korzystałam z tego urządzenia i jestem zachwycona - cellulit znacznie się zmniejszył, stawy przestały boleć, skóra zrobiła się gładka i oczywiście schudłam. Urządzenie rekomendowane jest przez lekarzy. W Wigorze pracuje urocza Pani dietetyk, która nie obiecywała, że urządzenie pozbawi mnie na trwałe zbędnych kilogramów bez zmiany nawyków żywieniowych i stylu życia. ŻEBY schudnąć na trwałe trzeba stosować się do JEJ zaleceń a urządzenie wspomaga trudny proces odchudzania i ma wiele innych zbawiennych oddziaływań. Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Wigor Re: Centrum Zdrowia Vigor IP: *.elartnet.pl 26.09.13, 23:43 Już rok mija jak ta reklama trwa..........a ja NICZYJA i gruba,bo lubię wszystko co słodkie a to URZĄDZENIE to LIPA i bajer dla naiwnych i OLBRZYMIA kabza wyciągana od frajerów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aw Re: Centrum Zdrowia Vigor IP: *.dynamic.chello.pl 28.08.12, 12:05 A ktoś może powiedzieć jak wyglądają ceny zabiegów??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Centrum Zdrowia Vigor IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.12, 12:53 ceny mają bardzo przystępne -tym bardziej , że urządzenie jest rewelacyjne i wszechstronnego działania - ceny zabiegu już od 40zł.- wszystko zależy , z których chce się skorzystać. Ja korzystam z tych droższych . Są świetne , a co za tym idzie - skuteczne. Najlepiej ich odwiedzić .Osobiście polecam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Centrum Zdrowia Vigor IP: *.play-internet.pl 28.08.12, 15:03 wypowiem się szczerze. Byłam na 6 zabiegach i niestety prócz wydania kupe kasy 50 zł za jedno wejscie , to ani nie poprawil mi sie stan skory ani nie schudlam . Niestety nie ma co wmawiac sobie ze od lezenia sie schudnie , trzeba sie ruszac . Uwazam ze pieniadze za ten zabieg warto przeznaczyc np na silownie lub basen ktore dadza napewno jakies efekty. Ale oczywiscie jak ktos ma ochote sie przekonac niech skorzysta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Centrum Zdrowia Vigor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.12, 15:07 zgadza się, pic na wodę ... chyba klientów nie mają bo takie cuda tu opisują :-) ajjjjj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Centrum Zdrowia Vigor IP: *.31.96.118.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.08.12, 16:28 Witam wszystkich niedowiarków.Ja korzystałam i schudłam 4 kg.W kapsule podczas jednego seansu spalane jest tyle kalorii co podczas 10-15 kilometrowego biegu, a nie każdy może biegać , chociażby ze względu na stan zdrowia -tak jak ja.Power Slim to jedyne tego typu urządzenia przebadane przez Polską Akademię Nauk a to jest gwarancja bezpieczeństwa i skuteczności.Woda, która wychodzi z organizmu pochodzi z rozpadu cząsteczek cellulitu i tłuszczu.Pozytywne efekty podczerwieni są dobrze udokumentowane NAUKOWO.W gabinecie udostępnione jest szerokie opracowanie na ten temat.Osoby negujące, zamiast podważać naukowe autorytety lepiej niech poczytają i nie kompromitują się. Przeciętnie inteligentny człowiek wie, że jeśli będziesz korzystać z basenu, siłowni, diet itp. a potem nadmiernie obżerać- efektu nie będzie.Poza tym otyłość ma różne przyczyny np. chorobowe- nerki, tarczyca itd, jak również może mieć podłoże psychologiczne.To jest urządzenie wspomagające odchudzanie ale przecież nie tyko. Lecznicze właściwości podczerwieni są znane od wieków. pielęgniarka/ Beata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: Centrum Zdrowia Vigor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.12, 20:26 Byłam i schudłam 3kg. PowerSlim Studio pomaga wytwarzać 2-3 krotnie więcej potu niż w saunie, przez co spalanie jest od 900 do 2000kcal w 30 min. Organizm produkując pot spala kalorie. Im więcej się pocisz, tym więcej chudniesz. Mam dane ile kalorii spalamy w czasie 20 min. podczas innych czynności i tak np. podczas pływania spalamy 112kcal, biegania 250kcal, dość forsowne ćwiczenia fizyczne - 150kcal i o czym tu mowa. Z PowerSlim utrata kalorii jest SZYBSZA bez rozrostu mięśni jak po ćwiczeniach. Dzięki podczerwieni i zjonizowanemu powietrzu można wspomagać leczenie wielu schorzeń, dużo o tym piszą. Już kilka minut w podczerwieni daje efekt MASAŻU, już po jednym zabiegu cera zrobiła się żywsza. Poza tym obejrzałam świetny film i wyszłam bardzo zrelaksowana. Córka była również i znacznie zmniejszył jej się trądzik. Gabinet przepiękny, udostępnione są tam obszerne informacje na temat urządzenia, również o przeciwwskazaniach, których jest bardzo niewiele. Poczytajcie na www.powerslim.pl Seans tam, to nie majątek, bez kremu lub elektrostymulacji to grosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Centrum Zdrowia Vigor IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.12, 15:40 Droga Moniko , tak się składa , że mam ich cennik przed sobą - wciskasz kity !!!! nie mają żadnych zabiegów po 50 zł........hahahaha ...ośmieszasz się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aw Re: Centrum Zdrowia Vigor IP: *.dynamic.chello.pl 28.08.12, 19:09 Przeszukałam cały internet i co ciekawe na innych forach gdzie tematy dotyczą maszyny power slim nie ma az tylu negatywnych opini. Pojedyncze owszem ale nie tak masowe jak tu. Z ludźmi w naszym mieście ns prawdę jest coś nie tak =( Odpowiedz Link Zgłoś
ankh29 Re: Centrum Zdrowia Vigor 31.10.12, 23:21 Witam Czy ktoś może posiada jakiś namiar na dobrego dietetyka bądź na jakiegoś dietetyka w ciechanówku...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Centrum Zdrowia Vigor IP: *.adsl.inetia.pl 03.11.12, 22:08 Cześć. Proponuję wstąpić do Centrum Zdrowia Wigor przy Pułtuskiej 20c na I piętrze. Mają świetne zabiegi a do tego super dietę dla swoich klientów. Ja jak do tej pory jestem strasznie zadowolona .Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: Centrum Zdrowia Vigor IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.12, 00:43 Aniu dziękuję Ci za podpowiedż. Umówiłam się na wizytę ( sceptycznie nastawiona) - po- rewelacja - najpierw zabieg w kapsule( fantastyczne odprężenie) - potem rozmowa - fachowa - i na deser diety , które defacto przez tydzień dały mi już świetne efekty! PS . - wybieram się na bal sylwestrowy i widzę już powoli , że moja kiecunia od DG wejdzie na mnie za tydzień bez żadnych obaw!! - a jest śliczna i było mi żal się z nią rozstać już po jednej imprezie weselnej w Wa-wie. Dziewczyny - chcecie poprawić Swoją piękną linię - to naprawdę polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Centrum Zdrowia Vigor IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.12, 00:32 polecam panią psychodietetyczkę z wigor ciechanów - pułtuska 20c - przy blaszaku na piętrze lokal 27 - powiem tak- po moich kilku wizytach rewelacja- trzeba tylko dostosować się do wskazówek. tel. 503619693 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez sensu Re: Centrum Zdrowia Vigor IP: *.tktelekom.pl 27.09.13, 11:27 weźcie przestańcie gadać, że ojeju jak schudliście po kapsule. Leżysz pod żarówkami i się odprężasz to raczej normalne, że z dala od domu, dzieci, obowiązków, pracy leżysz pocisz się oglądasz tv to Ci się dobrze robi. To samo pójdziesz do solarium pójdziesz poleżysz światłem się nagrzejesz, a przy tym opalisz to też Ci się dobrze zrobi. Przestać jeść ile wlezie, więcej ruchu to da jakiś efekt. Idz na basen tez Ci się lepiej zrobi Zapłacisz dychę, a nie pięć, więc Ci starczy na cały miesiąc chodzenia na basen raz w tyg. Odpowiedz Link Zgłoś