Dodaj do ulubionych

Centrum Zdrowia Vigor

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.12, 16:23
Czy ktoś coś o nim wie?? Słyszała że tam jest kapsuła jakaś odchudzająca :) Jakie są ceny, wie ktoś coś o tym??
Obserwuj wątek
    • Gość: Ktoś007 Re: Centrum Zdrowia Vigor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.12, 16:25
      Chodzi o to Centrum przy okuliście Grembowiczu :):)
    • Gość: gość Re: Centrum Zdrowia Vigor IP: *.cnow.pl 25.08.12, 16:28
      odchudzanie tam to lipa....cały ten vigor to wielka ściema....nic w tym ciechanowie nie ma...
      • Gość: gość Re: Centrum Zdrowia Vigor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.12, 16:35
        słyszałam że tam ma być też dietetyk, a byłeś tam że wiesz chociaż??
        • Gość: Gość01 Re: Centrum Zdrowia Vigor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.12, 16:47
          nk.pl/#profile/11886049/gallery#!q?album=10 Zajrzyjcie tu! i poczytajcie o tym, to nie jest oszustwo, po jednym razie nie da się odchudzić nie wiadomo jak, sam jak leżałem w kapsule to po 30 min leżenia schudłem 1kg co prawda do wieczora wraca jakieś 20-30% kilograma ale jak chodzi się tam regularnie to efekty widać i jest w gabinecie bardzo ładnie i wszystko jest zadbane, przede wszystkim jest tam miła obsługa, czekam tylko na dietetyka który będzie tam prawdopodobnie od przyszłego roku, lub od końca tamtego :):)
          • Gość: kondz Re: Centrum Zdrowia Vigor IP: *.183.237.166.dsl.dynamic.t-mobile.pl 25.08.12, 17:51
            dobra dieta to podstawa
    • Gość: Ciekawska Re: Centrum Zdrowia Vigor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.12, 18:12
      Powiedzcie coś więcej o tym proszę :):):)
      • Gość: ... Re: Centrum Zdrowia Vigor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.12, 18:42
        wie ktoś coś??
        • Gość: 11111 Re: Centrum Zdrowia Vigor IP: *.cnow.pl 25.08.12, 21:12
          ja wiem ja wiem !!!! dla mnie też lipa!!! chudniesz około kilograma bo się odwadniasz!! Do rana waga wraca!! Ludzie od leżenia pod podczerwienią się nie chudnie a cudownie pękają naczynka!!
          • Gość: Polecam Re: Centrum Zdrowia Vigor IP: *.30.120.226.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.08.12, 21:39
            No nie koniecznie, ja schudłam tam już 5kg, tą całą podczerwień wspomagają kremy i elektrostymulacja, nie odwadniasz się to na pewno, polecam wszystkim :):)
          • Gość: agata Re: Centrum Zdrowia Vigor IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.12, 00:19
            Gdybyś mniała chociaż trochę szerszych informacji - albo sama spróbowała to nie opowiadała takich głupstw. Proponuję poczytać - jeśli nie stać Cię aby sprawdzić - www.powerslim.pl
            .........a potem możesz dyskutować.
            Ja biorę już 8 zabieg i jestem zachwycona.
            pozdrawiam
            • Gość: ania Re: Centrum Zdrowia Vigor IP: *.cnow.pl 26.08.12, 11:58
              autoreklama...dajcie już spokój... nie macie kasy na reklamę...żenada!! a zabiegi bez efektu!! kremy elektrostymulacje bla bla bla
              • Gość: agata Re: Centrum Zdrowia Vigor IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.12, 12:12
                Aniu czy aby nie przemawia przez Ciebie jakaś zazdrość?????????....tak się składa , że jestem ich klientką już jakiś czas , a co do reklamy to chyba dużo wydają na nią - widać ich i słychać na całym mieście poprzez piękne szyldy , słyszałam ich w radio , widzałam banery na mieście i artykuły w prasie. Czyżby byli dla Ciebie konkurencją?
                • Gość: ania Re: Centrum Zdrowia Vigor IP: *.cnow.pl 26.08.12, 13:26
                  hahahahha powodzenia :-)
                  • Gość: agata Re: Centrum Zdrowia Vigor IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.12, 13:35
                    ....widzę , że jednak to Twoja konkurencja ........współczuję Ci . Takimi pomówieniami nie zjednasz sobie klientów.
                  • Gość: Zosia Re: Centrum Zdrowia Vigor IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.13, 23:28
                    Droga Aniu, z tonu twojej wypowiedzi można doskonale odczytać twoje intencje. ZAWIŚĆ SKŁADA SIĘ W GŁÓWNEJ MIERZE Z ZAZDROŚCI I STRACHU. Zacznij zmieniać świat od siebie. Ch, Destouches mówił "Latwo jest krytykować a sztuką jest tworzyć". Byłam w tym gabinecie i jestem pod dużym wrażeniem samego gabinet (bardzo oryginalnie urządzony), jak również efektów seansów w kapsule i profesjonalizmu Pani dietetyk. Reklamę tego gabinetu zobaczyłam na telebimie przy Biedronce/ na Aleksandrówce i z wielką nadzieją tam się udałam i nie rozczarowałam się. Uzyskałam bardzo szczegółowe informacje na temat bezpiecznego odchudzania, Mnie się udało - bardzo serdecznie dziękuję za to Pani Magdzie, bez niej bym sobie nie poradziła.
                    Zosia
          • Gość: KM anal. medyczny Re: Centrum Zdrowia Vigor IP: *.adsl.inetia.pl 14.05.13, 22:59
            Dziewczyno, ależ oczywiście, że się chudnie, powiem ci więcej, nawet od leżenia bez podczerwieni się chudnie - jest na to wzór:( 1,10 kcal pomożyć przez własną wagę pomożyć przez ilość godzin, które leżysz). Wynik podaje spalanie kalorii podczas leżenia. Tak więc piszesz bzdury, brakuje ci podstawowej wiedzy (kompromitujesz się - trzeba się więcej uczyć). Wspaniałe właściwości podczerwieni są znane od dawna. Poczerwień to eliksir życia. Korzystałam z tego urządzenia i jestem zachwycona. Oczywiście, żeby utrzymać uzyskany efekt trzeba orientować się w zasadach żywienia. Ja skorzystałm w" Wigorze" również z porady psychdietetyczki. W końcu ktoś wszechstronnie podszedł do mojego problemu. Zapoznano mnie m. in. z technikami psychologicznymi wspomagającymi proces odchudzania. Już wiem dlaczego do tej pory nie udawało mi się schudnąć. Schudłam 10 kg i teraz wierzę, że na trwałe. Jestem za to bardzo wdzięczna. Polecam.
            Katarzyna (analityk medyczny)
          • Gość: PO Re: Centrum Zdrowia Vigor IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.13, 21:42
            To nie jest lipa droga pani, chudniesz, ponieważ podczerwień wnika w ciało - rozbija cząsteczki tłuszczu i cellulitu, które z potem zostają wydalone a organizm produkując pot traci ogromną ilość kalorii, podczerwień przyspiesza metabolizm, wspomaga leczenie reumatyzmu, likwidację cellulitu, stymuluje produkcję kolagenu - dzięki czemu skóra wygląda młodziej itd..... - REWELACJA. W PowerSlim nie ma promieniowania UV ( ta podczerwień nie opala, nie parzy). Podczas seasnu nie jest możliwe odwodnienie organizmu, kto ma taką potrzebę może pić. A jeśli ktoś ma SKŁONNOŚĆ do pękania naczynek, to można je teraz PIĘKNIE zamykać - to nie jest żaden problem. Osób które mają problemy z naczyniami jest niewiele i one na ogół doskonale wiedzą co mają robić - od tego się nie umiera. Natomiast otyłość jest przyczyną wielu poważnych chorób (np. cukrzycy, nadciśnienia, miażdżycy, udarów i nowotworów np. jelita, prostaty itd) i nie ma co oszukiwać: ZABIJA. Tak więc zamiast wypisywać brednie na temat urządzenia, należałoby wspierać osoby odchudzające się i dziękować wszystkim, którzy propagują odchudzanie. W Wigorze jest fachowa obsługa i mnóstwo informacji na ten temat - włącznie z przeciwskazaniami, których jest bardzo niewiele. Tak więc, to ty wciskasz lipę, brakuje ci nie tylko wiedzy, ale chyba inteligencji. Na początek spróbuj się wyedukować polecam np.: google: właściwości podczerwieni i zjonizowanego powietrza lub stronę www, powerslim.pl. Ja , korzystałam z tego urządzenia również rehabilitacyjnie (efekt lepszy niż po tradycyjnym masażu), schudłam, naczynka mi nie popękały. Przepiekny gabinet, urocza Pani psychodietetyk bardzo profesjonalnie podeszła do problemu otyłości- (długo szukałam kogoś z tą specjalnością) w okolicy chyba jedyny taki specjalista. Uzyskałam dużo cennych wskazówek, które wprowadzam w życie. Aby efekt odchudzania był trwały oczywistą sprawą jest, że trzeba zmieniać nawyki żywieniowe, tyle to chyba wie dziecko w przedszkolu. Ja szczerze polecam PowerSLIM i Pania psychodietetyk w Wigorze.
            poLozna
          • Gość: Agnieszka analityk Re: Centrum Zdrowia Vigor IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.13, 22:56
            Tak to już jest, że człowiek przeciętny nie znosi rzeczy niezrozumiałych - nie wszystkim Bozia dała rozumek niestety. Do twojej wiadomości - komórka tłuszczowa SKŁADA SIE się w 30% Z WODY, tak więc tracąc komórkę tłuszczową, musimy stracić również wodę. Korzystałam z tego urządzenia i jestem zachwycona - cellulit znacznie się zmniejszył, stawy przestały boleć, skóra zrobiła się gładka i oczywiście schudłam. Urządzenie rekomendowane jest przez lekarzy. W Wigorze pracuje urocza Pani dietetyk, która nie obiecywała, że urządzenie pozbawi mnie na trwałe zbędnych kilogramów bez zmiany nawyków żywieniowych i stylu życia. ŻEBY schudnąć na trwałe trzeba stosować się do JEJ zaleceń a urządzenie wspomaga trudny proces odchudzania i ma wiele innych zbawiennych oddziaływań.
            Agnieszka
            • Gość: hrabia Wigor Re: Centrum Zdrowia Vigor IP: *.elartnet.pl 26.09.13, 23:43
              Już rok mija jak ta reklama trwa..........a ja NICZYJA i gruba,bo lubię wszystko co słodkie a to URZĄDZENIE to LIPA i bajer dla naiwnych i OLBRZYMIA kabza wyciągana od frajerów.
    • Gość: aw Re: Centrum Zdrowia Vigor IP: *.dynamic.chello.pl 28.08.12, 12:05

A ktoś może powiedzieć jak wyglądają ceny zabiegów???
      • Gość: jola Re: Centrum Zdrowia Vigor IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.12, 12:53
        ceny mają bardzo przystępne -tym bardziej , że urządzenie jest rewelacyjne i wszechstronnego działania - ceny zabiegu już od 40zł.- wszystko zależy , z których chce się skorzystać. Ja korzystam z tych droższych . Są świetne , a co za tym idzie - skuteczne. Najlepiej ich odwiedzić .Osobiście polecam .
        • Gość: Monika Re: Centrum Zdrowia Vigor IP: *.play-internet.pl 28.08.12, 15:03
          wypowiem się szczerze. Byłam na 6 zabiegach i niestety prócz wydania kupe kasy
          50 zł za jedno wejscie , to ani nie poprawil mi sie stan skory ani nie schudlam . Niestety nie ma co wmawiac sobie ze od lezenia sie schudnie , trzeba sie ruszac . Uwazam ze pieniadze za ten zabieg warto przeznaczyc np na silownie lub basen ktore dadza napewno jakies efekty. Ale oczywiscie jak ktos ma ochote sie przekonac niech skorzysta.
          • Gość: a Re: Centrum Zdrowia Vigor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.12, 15:07
            zgadza się, pic na wodę ... chyba klientów nie mają bo takie cuda tu opisują :-) ajjjjj
            • Gość: Beata Re: Centrum Zdrowia Vigor IP: *.31.96.118.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.08.12, 16:28
              Witam wszystkich niedowiarków.Ja korzystałam i schudłam 4 kg.W kapsule podczas jednego seansu spalane jest tyle kalorii co podczas 10-15 kilometrowego biegu, a nie każdy może biegać , chociażby ze względu na stan zdrowia -tak jak ja.Power Slim to jedyne tego typu urządzenia przebadane przez Polską Akademię Nauk a to jest gwarancja bezpieczeństwa i skuteczności.Woda, która wychodzi z organizmu pochodzi z rozpadu cząsteczek cellulitu i tłuszczu.Pozytywne efekty podczerwieni są dobrze udokumentowane NAUKOWO.W gabinecie udostępnione jest szerokie opracowanie na ten temat.Osoby negujące, zamiast podważać naukowe autorytety lepiej niech poczytają i nie kompromitują się. Przeciętnie inteligentny człowiek wie, że jeśli będziesz korzystać z basenu, siłowni, diet itp. a potem nadmiernie obżerać- efektu nie będzie.Poza tym otyłość ma różne przyczyny np. chorobowe- nerki, tarczyca itd, jak również może mieć podłoże psychologiczne.To jest urządzenie wspomagające odchudzanie ale przecież nie tyko. Lecznicze właściwości podczerwieni są znane od wieków.
              pielęgniarka/ Beata
              • Gość: Marysia Re: Centrum Zdrowia Vigor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.12, 20:26
                Byłam i schudłam 3kg. PowerSlim Studio pomaga wytwarzać 2-3 krotnie więcej potu niż w saunie, przez co spalanie jest od 900 do 2000kcal w 30 min. Organizm produkując pot spala kalorie. Im więcej się pocisz, tym więcej chudniesz. Mam dane ile kalorii spalamy w czasie 20 min. podczas innych czynności i tak np. podczas pływania spalamy 112kcal, biegania 250kcal, dość forsowne ćwiczenia fizyczne - 150kcal i o czym tu mowa. Z PowerSlim utrata kalorii jest SZYBSZA bez rozrostu mięśni jak po ćwiczeniach. Dzięki podczerwieni i zjonizowanemu powietrzu można wspomagać leczenie wielu schorzeń, dużo o tym piszą. Już kilka minut w podczerwieni daje efekt MASAŻU, już po jednym zabiegu cera zrobiła się żywsza. Poza tym obejrzałam świetny film i wyszłam bardzo zrelaksowana. Córka była również i znacznie zmniejszył jej się trądzik. Gabinet przepiękny, udostępnione są tam obszerne informacje na temat urządzenia, również o przeciwwskazaniach, których jest bardzo niewiele. Poczytajcie na www.powerslim.pl
                Seans tam, to nie majątek, bez kremu lub elektrostymulacji to grosze.
          • Gość: jola Re: Centrum Zdrowia Vigor IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.12, 15:40
            Droga Moniko , tak się składa , że mam ich cennik przed sobą - wciskasz kity !!!! nie mają żadnych zabiegów po 50 zł........hahahaha ...ośmieszasz się
    • Gość: aw Re: Centrum Zdrowia Vigor IP: *.dynamic.chello.pl 28.08.12, 19:09
      Przeszukałam cały internet i co ciekawe na innych forach gdzie tematy dotyczą maszyny power slim nie ma az tylu negatywnych opini. Pojedyncze owszem ale nie tak masowe jak tu. Z ludźmi w naszym mieście ns prawdę jest coś nie tak =(
      • ankh29 Re: Centrum Zdrowia Vigor 31.10.12, 23:21
        Witam
        Czy ktoś może posiada jakiś namiar na dobrego dietetyka bądź na jakiegoś dietetyka w ciechanówku...?
        • Gość: gosia Re: Centrum Zdrowia Vigor IP: *.adsl.inetia.pl 03.11.12, 22:08
          Cześć. Proponuję wstąpić do Centrum Zdrowia Wigor przy Pułtuskiej 20c na I piętrze. Mają świetne zabiegi a do tego super dietę dla swoich klientów. Ja jak do tej pory jestem strasznie zadowolona .Polecam
          • Gość: Jolka Re: Centrum Zdrowia Vigor IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.12, 00:43
            Aniu dziękuję Ci za podpowiedż. Umówiłam się na wizytę ( sceptycznie nastawiona) - po- rewelacja - najpierw zabieg w kapsule( fantastyczne odprężenie) - potem rozmowa - fachowa - i na deser diety , które defacto przez tydzień dały mi już świetne efekty!
            PS . - wybieram się na bal sylwestrowy i widzę już powoli , że moja kiecunia od DG wejdzie na mnie za tydzień bez żadnych obaw!! - a jest śliczna i było mi żal się z nią rozstać już po jednej imprezie weselnej w Wa-wie. Dziewczyny - chcecie poprawić Swoją piękną linię - to naprawdę polecam!
        • Gość: karolina Re: Centrum Zdrowia Vigor IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.12, 00:32
          polecam panią psychodietetyczkę z wigor ciechanów - pułtuska 20c - przy blaszaku na piętrze lokal 27 - powiem tak- po moich kilku wizytach rewelacja- trzeba tylko dostosować się do wskazówek.
          tel. 503619693
          • Gość: bez sensu Re: Centrum Zdrowia Vigor IP: *.tktelekom.pl 27.09.13, 11:27
            weźcie przestańcie gadać, że ojeju jak schudliście po kapsule. Leżysz pod żarówkami i się odprężasz to raczej normalne, że z dala od domu, dzieci, obowiązków, pracy leżysz pocisz się oglądasz tv to Ci się dobrze robi.
            To samo pójdziesz do solarium pójdziesz poleżysz światłem się nagrzejesz, a przy tym opalisz to też Ci się dobrze zrobi.
            Przestać jeść ile wlezie, więcej ruchu to da jakiś efekt. Idz na basen tez Ci się lepiej zrobi
            Zapłacisz dychę, a nie pięć, więc Ci starczy na cały miesiąc chodzenia na basen raz w tyg.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka