Gość: asik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.12, 09:51 Witam, Czy ma ktoś z Was namiary,telefon na zespól Hamena z Konopek,bo w internecie brak:(Z góry dziękuje za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Edyta Re: Zespół Hamena namiary IP: *.cnow.pl 27.08.12, 11:19 świetny zespół, grał u mnie na weselu... a znam go już od ładnych paru latek - właśnie odkąd grywał w Konopkach na zabawach, później w Ciechanowie na festynach... teraz grywa nadal, wesela, bale, studniówki itp. napisz, znam osoby z tzw. starego, stałego składu, myślę do Tadka znajdę numer pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Zespół Hamena namiary IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.12, 12:33 Podaj swój adres e-mail to podam prześlę numery telefonów: stacjonarny i komórkę. 9 lat temu zespół ten grał u mnie na weselu - super. Bawiłam się na sylwestra również przy tym zespole i teraz byłam na wesel i również grali nadal bawią i grają rewelacyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: Zespół Hamena namiary IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.12, 12:56 do X:adres e-mail na który proszę przesłać tel.asienka289@wp.pl.Z góry dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Zespół Hamena namiary IP: *.play-internet.pl 16.09.13, 09:18 witam czy masz może nr tel do zespołu hamena poszukuje a zanalazłam Cię na forum mój meil wf3@interia.pl była bym wdzięczna. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Zespół Hamena namiary IP: *.olsztyn.vectranet.pl 04.12.12, 19:34 Jeżeli jest możliwośc to rownież prosiłabym o przesłanie nr telefonu do zespołu Hamena na moj adres mailowy gosia.z86@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: Zespół Hamena namiary IP: 212.180.227.* 09.05.13, 20:56 CZy mogę prosi o numer telefonu do zespołu Hamena? e.kociecka@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Zespół Hamena namiary IP: *.cnow.pl 27.08.12, 12:50 to znalazłam tu na forum.. na razie nie ma mnie w domu żebym mogła odtworzyć swoją płytę i zobaczyć namiar z reklamy stamtąd.. pozdrawiam forum.gazeta.pl/forum/w,557,134192806,136816059,Re_zespol_exclusive.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilne Re: Zespół Hamena namiary IP: *.dynamic.chello.pl 01.01.13, 18:48 Bardzo proszę o numer telefonu do zespołu Hamena. Nigdzie nie mogę znaleźć na nich namiarów. Mój adres e-mail: aneta.kwiatkowska.pl@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Zespół Hamena namiary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.13, 12:13 fajny zespół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zespół Hamena namiary IP: *.play-internet.pl 16.09.13, 10:04 Jedziesz do Konopek pytasz się pierwszej napotkanej osoby gdzie mieszka Hamena i masz namiar bez problemu i od razu rozmowę osobistą:) a podawanie numerów na forum to trochę nie chalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwww Re: Zespół Hamena namiary IP: *.tktelekom.pl 23.09.13, 01:49 Na cholerę ci zespół który bierze ponad 4 tys za wesele????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha Re: Zespół Hamena namiary IP: *.static.chello.pl 23.09.13, 07:09 Kto ci takich bzdur nagadal? Wszyscy się chwala a później wychodzi przypadkiem ze z poprawinami wzieli 3000 zl ach te Blondynki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zespół Hamena namiary IP: *.cnow.pl 21.10.13, 12:54 A co to kogo obchodzi ile kto chce dać za zespół. Moim zdaniem najważniejsze, aby super grał, a cena to już drugorzędna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś