Dodaj do ulubionych

rachunek od dentysty

IP: *.dynamic.chello.pl 29.08.12, 21:29
Ostatnio byłem prywatnie u dentysty i zapłaciłem sporą sumę.Czy mam prawo pójść i dopomnieć się o jakiś dowód usługi,opłaty.Czy dentysta może mi wystawić rachunek?I jakby coś zaczęło się dziać z tym zębem po pewnym czasie to jak mam udowodnić,że u niego byłem?Bo nie widziałem ,aby coś zapisywał,nawet o nazwisko się nie pytał.
Obserwuj wątek
    • Gość: ząbek Re: rachunek od dentysty IP: *.dynamic.chello.pl 29.08.12, 21:32
      Ciekawy wątek..Tez jestem ciekawa czy usługi lekarskie można "reklamować"..:-)
      • Gość: Aga Re: rachunek od dentysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.12, 22:50
        no byłoby cudownie. a tak - płacisz kupe kasy a potem ząb do wyrwania:)
        • Gość: fedmed Re: rachunek od dentysty IP: *.xdsl.centertel.pl 30.08.12, 07:19
          siemka
          ja robiłem zęba na widnej rachunek dostałem powiedzieli ze jak będzie się coś dziać żeby przyjść poprawia itp
          jak narazie nie boli rachunek mam
          maja tam kase fiskalną
          • Gość: gosc Re: rachunek od dentysty IP: *.centertel.pl 30.08.12, 12:28
            Ja również od swojej dentystki otrzymuje rachunek, ma kasę fiskalną.
            • Gość: Pola Re: rachunek od dentysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.12, 12:52
              Mój dentysta też ma kasę fiskalną i dostaje paragon przy każdej wizycie. Na każdy ząb mam ok. roku "gwarancji". Niestety wiem że nie wszędzie tak jest.
              • Gość: gosc Re: rachunek od dentysty IP: *.xdsl.centertel.pl 30.08.12, 14:05
                na zab jest dłuższy czas niż rok gwarancjii

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka