Gość: xxx IP: *.tktelekom.pl 07.09.12, 17:49 Czy są w Ciechanowie jacyś fani Kory? Głupie odpowiedzi proszę sobie darować!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xzx Re: KORA IP: *.dynamic.chello.pl 07.09.12, 18:20 chodzi ci o to narkomankę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość:   Re: KORA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.12, 19:04 Ja jestem fanem Ramony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: KORA IP: *.tktelekom.pl 07.09.12, 22:39 prosiłam o brak głupich odpowiedzi .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: KORA IP: *.centertel.pl 07.09.12, 23:28 Kory już nie ma... Jest jurorka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: KORA IP: *.cnow.pl 08.09.12, 08:58 Gość portalu: XYZ napisał(a): > Kory już nie ma... Jest jurorka... Otóż to. Lubiłem ją jako wokalistkę Manaam i sporo słuchałem. Było to jednak dawno. Wielu z Was nie pamięta tych czasów ;) Obecnie należy do świata, którego nie cierpię ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: KORA IP: *.tktelekom.pl 08.09.12, 14:26 To prawda Kora występuje też jako jurorka, ale nie jest CELEBRYTKĄ, sama to podkreśla, nie ma jej tam gdzie nie musiałaby tylko ładnie wyglądać. Około pół roku temu wydała świetną płytę i bardzo dużo koncertowała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: KORA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.12, 15:44 Zanim niejeden / niejedna celebryta / celebrytaka nie otworzy gęby to człowiek jest zachwycony taką osobą. Jak już czasami te Kory te Jandy i inne Rodowiczki otworzą swoj intelekt to pożal się Boże czemu im dałeś sławę i pieniądze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość:   Re: KORA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.12, 17:14 W czasach kiedy żyliśmy za żelazną kurtyną a zespoły rockowe można było policzyć na palcach słuchało się Manamu a teraz .. jest dużo lepszej muzyki więc Kora jest niszowa. Słucha się jak promują w Zetce ale żeby kupić płytę? "Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść niepokonanym". To nie Tina nie musi śpiewać do 67 roku życia :D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: KORA IP: *.tktelekom.pl 08.09.12, 21:05 Polecam Ci posłuchać nowej płyty Kory i wybrać się na koncert, uwierz że przychodzi na nie mnóstwo osób nie tylko ze względu na to żeby sobie popatrzeć, w repertuarze jest też dużo 'starych' kawałków. Muzyka Kory łączy pokolenia, obejrzyj na yt jakikolwiek filmik z tegorocznego koncertu a było ich wiele i zobacz w jakiej formie jest Kora, nie jedna z młodych gwiazdeczek nie ma takiej enegri jaką ma ona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piękne czasy Re: KORA IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.12, 20:59 Kiedyś miała charyzmę,to "coś".. Odpowiedz Link Zgłoś