Gość: kaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.12, 17:20 Dziewczyny do kogo uda się na monitoring cyklu?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ala Re: monitoring cyklu IP: *.dynamic.chello.pl 19.09.12, 17:22 a dokładnie w jakim celu? chcesz zajść w ciąże ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: monitoring cyklu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.12, 18:25 moja koleżanka przy problemie z zajściem w ciążę chodziła w sumie do 3 gin: dopiero dr Pawlak stanął na wyskokości zadania - wszystko bylo prowadzone sumiennie i skrupulatnie i od 2 tyg. jest szczęśliwą mama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: monitoring cyklu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.12, 20:05 dokładnie tak,chcę zajść w ciążę a nie uśmiecha mi się ganiać przed tydzień bądź dwa do Wawki na monitoring. gratulacje dla koleżanki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: monitoring cyklu IP: 213.199.253.* 19.09.12, 21:38 spróbuj pasków owulacyjnych, sama je sprawdzasz, a potem lekarz zostaje, jak sie nie uda "utrafic", powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: monitoring cyklu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.12, 07:14 heh i paski i temperatura i wszystko co tylko możliwe już jest testowane i jedno wskazuje na tak drugie na nie i dlatego chcę iść na monitoring. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: monitoring cyklu IP: *.play-internet.pl 20.09.12, 14:25 daj spokój z paskami, polecam dr Achcinskiego, jeśli masz problem niech twój M uda się na badanie nasienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: monitoring cyklu IP: 46.174.224.* 01.10.12, 09:37 Hej, chciałam się dowiedzieć czy może dowiadywałaś się o monitoring cyklu u dr. Pawlak , też jestem zainteresowana ponieważ mam ciężko z zajściem w ciąże. Jak coś się dowiedziałaś to napisz jak mogę prosić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: monitoring cyklu IP: *.dynamic.chello.pl 22.10.12, 11:32 Podbijam temat może ktoś jeszcze coś dopisze :) Odpowiedz Link Zgłoś