Dodaj do ulubionych

Pytanie o cyfrową telewizję UPC

IP: *.dynamic.chello.pl 25.09.12, 07:46
Mam pytanie odnośnie cyfrowej tv z UPC czy warto przejść na dekoder z analogowej kablówki bo różnica w opłatach jest niewielka.Czy jest sporo większa oferta kanałów niż w kablu.Proszę o otpowiedź tych którzy już mają dekoder cyfrowy UPC.
Obserwuj wątek
    • bruum Re: Pytanie o cyfrową telewizję UPC 25.09.12, 08:01
      www.upc.pl/telewizja/analogowa/
      www.upc.pl/telewizja/
    • Gość: L Re: Pytanie o cyfrową telewizję UPC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.12, 08:25
      pytanie nie było o podesłanie linków a jak sie domyślam do użytkowników. Tak warto , przeszedłem z analogowej na cyfrową ( dekoder bez nagrywarki) i jestem zadowolony. Jakość na prawdę ok, oferta programów też . Od Ciebie zależy jaki pakiet i możesz dokupić np. Canal + .
      Moim zdaniem najlepsza oferta na chwilę obecną w Ciechanowie:)
    • Gość: UPCCC Re: Pytanie o cyfrową telewizję UPC IP: 212.160.172.* 25.09.12, 09:09
      Cenowo różnica niewielka pod warunkiem, ze masz jakis pakiet, bo zmiana samej TV analogowej na cyfrową, to przeskok z 48 zł na 74 zł więc dość dużo.
      • Gość: zuzua Re: Pytanie o cyfrową telewizję UPC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.12, 09:53
        ja mam pakiet 3 w 1 TV, Internet, tel stacjonarny płacę 151 zł, przechodząc na cyfrę , pozostając w tym samym pakiecie zwiększa się ilość programów TV, szybszy internet z 25 na 30 , tel. będę płaciła 135 zł
        • Gość: mam Re: Pytanie o cyfrową telewizję UPC IP: *.183.219.29.dsl.dynamic.t-mobile.pl 25.09.12, 11:33
          W pakiecie z internetem, bądź jeszcze z telefonem (jak potrzebny) opłaca się najbardziej.
          Mam od soboty i jakość jest zdecydowanie lepsza, od UPC analogowej, którą miałem do tej pory.
          Kanałów nie licząc tych podwójnych SD/HD, tak ze dwa razy więcej.
          Analogowa zostaje, więc można podłączyć drugi telewizor za darmo, bo z multiroom za dodatkowe 25zł trochę przegięli.
          Jak dla mnie zmiana bardzo opłacalna. Za internet 6Mb i telefon (u innego operatora) po promocjach, oraz analogową kablówkę (44 programy), tez po promocjach płaciłem 112 zł. Teraz w pakiecie telewizja cyfrowa (111 kanałów), internet 30Mb i telefon płacę 120zł.
          Fajnie, że mi się akurat kończyła umowa na internet/telefon z tym drugim operatorem:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka