Dodaj do ulubionych

kosmetyczka

26.09.12, 12:55
witam czy moglby mi ktos polecic dobra kosmetyczke w ciechanowie...?
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: kosmetyczka IP: *.range86-178.btcentralplus.com 26.09.12, 13:09
      Znowu...
      wejdz do archiwum...
      Zresztą, po co na forum zadawać takie pytania, każdy poleci Ci swoją i dalej nic nie wiesz...
    • Gość: k Re: kosmetyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.12, 13:57
      a te znowu z tymi kosmetyczkami.......
    • Gość: GOŚC Re: kosmetyczka IP: 92.60.130.* 26.09.12, 14:23
      Ja polecam Annę Milewską przyjmuje na małgorzackiej. Miła i dobra obsługa jej cennik nie jest wygurowany tylko przystępny :)
      • Gość: Emi Re: kosmetyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.12, 14:38
        A ja salon kosmetyczny na basenie.
        • Gość: .... Re: kosmetyczka IP: *.play-internet.pl 26.09.12, 14:40
          a ja nie partaczą tam i tyle.henna -porażka
          • Gość: . Re: kosmetyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.12, 15:47
            no i się zaczęło!! oj panie kosmetyczki panie kosmetyczki....żal mi was....
            • Gość: Kinga_B Re: kosmetyczka IP: *.home.aster.pl 26.09.12, 22:24
              ja z czystym sumieniem mogę polecić Panią Aleksandre Rzeplińską. Bardzo sympatyczna, zna się na rzeczy, ceny nie wygórowane -na pewno nie warszafskie jak w przypadku innych salonów. A co do opinii to internet jest od wymiany zdań, takie mamy czasy i jak ktoś zainteresowany niech czyta a kto nie to niech nie wchodzi, po co się od razu denerwować i trolować?
              • Gość: ... Re: kosmetyczka IP: *.range86-178.btcentralplus.com 27.09.12, 15:50
                O znafczyni internetu, powinnas wiedziec, ze zanim zacznie sie watek, wypadaloby przejrzec archiwum. W innym przypadku zasmiecacie forum... Czyli jestescie ... Trolle :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka