now.a123 26.09.12, 12:55 witam czy moglby mi ktos polecic dobra kosmetyczke w ciechanowie...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: kosmetyczka IP: *.range86-178.btcentralplus.com 26.09.12, 13:09 Znowu... wejdz do archiwum... Zresztą, po co na forum zadawać takie pytania, każdy poleci Ci swoją i dalej nic nie wiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: kosmetyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.12, 13:57 a te znowu z tymi kosmetyczkami....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚC Re: kosmetyczka IP: 92.60.130.* 26.09.12, 14:23 Ja polecam Annę Milewską przyjmuje na małgorzackiej. Miła i dobra obsługa jej cennik nie jest wygurowany tylko przystępny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emi Re: kosmetyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.12, 14:38 A ja salon kosmetyczny na basenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: kosmetyczka IP: *.play-internet.pl 26.09.12, 14:40 a ja nie partaczą tam i tyle.henna -porażka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: kosmetyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.12, 15:47 no i się zaczęło!! oj panie kosmetyczki panie kosmetyczki....żal mi was.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga_B Re: kosmetyczka IP: *.home.aster.pl 26.09.12, 22:24 ja z czystym sumieniem mogę polecić Panią Aleksandre Rzeplińską. Bardzo sympatyczna, zna się na rzeczy, ceny nie wygórowane -na pewno nie warszafskie jak w przypadku innych salonów. A co do opinii to internet jest od wymiany zdań, takie mamy czasy i jak ktoś zainteresowany niech czyta a kto nie to niech nie wchodzi, po co się od razu denerwować i trolować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: kosmetyczka IP: *.range86-178.btcentralplus.com 27.09.12, 15:50 O znafczyni internetu, powinnas wiedziec, ze zanim zacznie sie watek, wypadaloby przejrzec archiwum. W innym przypadku zasmiecacie forum... Czyli jestescie ... Trolle :)) Odpowiedz Link Zgłoś