Dodaj do ulubionych

wypadek w Babach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.12, 22:06
ciekawe co z kierowcą z Forda Focusa? wydaje mi się, że towar, który przewoził w samochodzie mógł spowodować większe obrażenia niż samo zderzenia czołowe.
Obserwuj wątek
    • Gość: wara Re: wypadek w Babach IP: *.centertel.pl 10.10.12, 05:13
      To niech ci się nie wydaje......
      nic jej nie jest, bo to ona kierowała ...
    • Gość: c Re: wypadek w Babach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.12, 08:36
      A jaki towar był przewożony w tym samochodzie?
      • Gość: asia Re: wypadek w Babach IP: *.cdma.centertel.pl 10.10.12, 09:08
        A co sie w ogóle stalo?
      • Gość: / Re: wypadek w Babach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.12, 11:27
        Gość portalu: c napisał(a):

> A jaki towar był przewożony w tym samochodzie?

Wiozła trochę kultury, taktu i dyskrecji. Towar mało chodliwy w Ciechanowie. Znaczy musiała być tranzytem.

Jak juz tak bardzo ciekawość cie gryzie - to odpowiem:
        Obcęgi do fukania na szczury
        młotki pukające (dwa razy po cichu)
        kiełbasy z pozytywką (6 melodii)
        • Gość: ssssssss Re: wypadek w Babach IP: 79.141.173.* 10.10.12, 12:57
          Co wy za pierdy piszecie. Kierował facet pasażerka to córka wieźli grzejniki od CO i przy uderzeniu dziewczyna oberwała tym towarem w efekcie czego ma pęknięty 5 kręg szyjny. Kierowca ok. Koniec kropka
        • Gość: ...... Re: wypadek w Babach IP: *.play-internet.pl 10.10.12, 13:33
          Nie ma głupich pytań-są tylko głupie odpowiedzi.....
          • Gość: / Re: wypadek w Babach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.12, 14:39
            Gość portalu: ...... napisał(a):

> Nie ma głupich pytań-są tylko głupie odpowiedzi.....

Co się stanie jak stanę nogami na torach a rekami złapię się trakcji elektrycznej?
            Czy pojadę jak tramwaj?
            • Gość: ppp Re: wypadek w Babach IP: *.dynamic.chello.pl 10.10.12, 14:58
              spróbuj czemu jeszcze siedzisz przed kompem, jednego czubka mniej by było, ale najpierw musiałbyś urosnąć bo 120 cm to za mało dziecko
              • Gość: / Re: wypadek w Babach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.12, 15:27
                Nie wyczuwacie ironii zakapiorki forumowe ;)))))
                • Gość: Jolanta wypadek w Babach IP: *.cnow.pl 10.10.12, 16:28
                  A co do wypadku w babach ( bo chyba o tym mial byc tem watek), to jak doszlo do tego wypadku?
                • Gość: ppp Re: wypadek w Babach IP: *.play-internet.pl 10.10.12, 17:30
                  no widzę że to ty nie możesz pojąć ironii na swój temat.na twoją głupkowatą odpowiedź a właściwie wypowiedź i pytanie była głupia odpowiedź zebyś to sprawdził.a tak poza tym po co się mieszasz jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia, ciekawość zżera więc trzeba wejść i zobaczyć a później głupio skomentować.cały ciechanowski naród
                  • Gość: / Re: wypadek w Babach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.12, 18:10
                    przeczytaj ze zrozumieniem to co napisalem.. EOT
                    • Gość: Kris Re: wypadek w Babach IP: *.play-internet.pl 10.10.12, 18:29
                      Kierowca Forda wjechał w tył autobusu.
                    • Gość: ppp Re: wypadek w Babach IP: *.play-internet.pl 10.10.12, 20:38
                      ja czytam ale widzę że ty masz z tym problem, moja odpowiedź była ironiczna i skoro taki yntelygent z ciebie to dziwię się że nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi.dobra skończ te swoje wypociny bo są śmieszne. ludzie zadają konkretne pytanie a ty mając kłopoty z ich rozumieniem odpowiadasz o "dupie maryni".już więcej nie szczekaj bo piana ci z pyska ucieka
                      • Gość: observer Re: wypadek w Babach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.12, 22:16
                        I odezwal sie typowy "ciechamowiak". Wie lepiej i jak subtelnie to podkresla! Ze nie wspomne o szacunku do rozmowcy.
                        Zrobilo sie od razu milej i tak.. swojsko :-))

Tak trzymaj ppp~!
                        • Gość: ppp Re: wypadek w Babach IP: *.play-internet.pl 11.10.12, 10:02
                          a ty "obserwator" czy też "/ " nie podszywaj się pod różne nicki. w mojej odpowiedzi nie było braku szacunku tylko ironiczna odpowiedź na twoje głupkowate nie na miejscu wypowiedzi. to ty jesteś typowy ciechamowiak -odpowiedzieć byle co ale moje musi być na wierzchu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka