IP: *.tktelekom.pl 27.10.12, 19:17
Co sądzicie o wieczornym bieganiu?
Obserwuj wątek
    • Gość: róża Re: Biegaczka IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 27.10.12, 19:36
      ja osobiście wolę wieczorny sex.....i też ile kalorii się spala!
      • Gość: a Re: Biegaczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.12, 15:01
        to takie hipsterskie i wielkomiejskie. Jest teraz poprostu modne i tyle..
        • Gość: gimnastyka Re: Biegaczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.12, 15:41
          Gość portalu: a napisał(a):

> to takie hipsterskie i wielkomiejskie. Jest teraz poprostu modne i tyle..

bredzisz a

nonsensopedia.wikia.com/wiki/Hipster
        • Gość: xxx Re: Biegaczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.12, 16:19
          typowo zasciankowe myslenie, modny to jest moze nordic walking, ale nie bieganie
          • Gość: gość Re: Biegaczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.12, 22:39
            hipsterski jest sex czy bieganie?
    • Gość: biegacz Re: Biegaczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.12, 19:48
      Ja biegam wieczorami 2/3 razy w tygodniu ( w weekendy mogę pozwolić sobie na bieganie rano). To nie jest nic złego...ja np nie mam czasu rano i w ciągu dnia bo pracuję jak większość z nas...wieczorem dla relaksu można pobiegać - nie widzę w tym nic złego, wręcz przeciwnie.

Jak ktoś szuka towarzystwa do wspólnego biegania to odzywajcie się tu (jakoś się dalej skontaktujemy) bo jak wiadomo we dwoję zawsze raźniej :)
      • Gość: ;) Re: Biegaczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.12, 22:28
        a w jakiej okolicy biegasz?
        • Gość: pablo Re: Biegaczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.12, 22:42
          Też sobie biegam...czasem wieczorami ,czasem rano,czasem na stadionie ,czasem po ulicach...ii troche mało nas biega
          • Gość: Roman Re: Biegaczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.12, 13:55
            Teraz faktycznie mało, ale latem w lasku śmiecińskim spotykałem regularnie z 10 osób. Bieganie nie jest hipsterskie tylko ZDROWE. Tak samo nordic walking
            • Gość: Ciekawska Re: Biegaczka IP: *.tktelekom.pl 15.11.12, 15:56
              Ja akurat jestem uczennicą gimnazjum. Jak się ktoś znajdzie w tym przedziale wiekowym to chętnie pobiegamy razem :)
              • Gość: biegacz Re: Biegaczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.12, 16:07
                Ja najczęściej biegam na Armii Krajowej (tzw obwodnica) oraz rundy po Ciechanowie ale to już wtedy zupełnie jak mnie noga poniesie...w lato biegało sporo osób, teraz w chłodniejsze dni jestem raczej wyjątkiem ale ja nie patrze na innych bo biegam dla siebie. Jak ktoś ma ochotę się dołączyć to pisać śmiało :)
                • Gość: ;) Re: Biegaczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.12, 20:49
                  ja biegałam częściej w okresie wakacji i wczesną jesienią, ale teraz pogodna a dokładniej temp troche przeraża :)
                  • Gość: biegacz Re: Biegaczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.12, 21:13
                    przeczytałem to kiedyś w jakiejś książce o bieganiu...nie ma słabej pogody - są słabe charaktery ;)

Pogoda jest ok tylko trzeba się odpowiednio ubrać. Do -15 można biegać, później już jest ciężko
                    • Gość: ;) Re: Biegaczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.12, 21:21
                      dokładnie, ja nie mam samozaparcia. najtrudniej wyjść z domu, potem jak już się biegnie, nic nie przeszkadza
                      • Gość: Ciekawska Re: Biegaczka IP: *.tktelekom.pl 15.11.12, 21:25
                        Zgadzam się z "biegacz" Ja jestem z bloków więc biegam w swoim rejonie . I lepiej czułabym się w towarzystwie w swoim wieku.
                        • Gość: samo zdrowie Re: Biegaczka IP: 213.199.253.* 15.11.12, 22:25
                          ja biegam codziennie-
                          • Gość: Przemek Re: Biegaczka IP: *.dynamic.chello.pl 16.11.12, 10:16
                            Do dupy z tym Twoim bieganiem. Powtarzanie 7 razy pętli w najbardziej ruchliwych miejscach w ciechanowie, zeby jak najwiecej osób zobaczylo? ;] przez 4 h to Ty chyba z 40 - 50 km robisz? I tak codziennie? ;] Jak dla mnie to nie ma nic wspolnego ze sportem. Ale ważne, że wszyscy widzą jak się ruszasz yeah
                            Pozdrawiam
                            Też biegacz
                            • Gość: samo zdrowie Re: Biegaczka IP: 213.199.253.* 16.11.12, 11:15
                              Biegam tam gdzie są tereny zielone/całe podzamcze,park konopnickiej/a między jednym i drugim jest warszawska .A ludzi nie widać--nikogo
                              • Gość: :P Re: Biegaczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.12, 14:57
                                haha Jarek to Ty biegasz? ;p
                                • Gość: pablo Re: Biegaczka IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 16.11.12, 20:02
                                  To ja poczekam na ciebie w Somali...sporo tych kilometrów...co dziennie maraton...Też mam siłownie w domu i worek i gruche do boksu ale chętnie się dowiem czegoś więcej o twoich metodach treningowych...i może kiedyś dobiegnę....do Somali
                                  • Gość: biegacz Re: Biegaczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.12, 13:03
                                    wydaje mi się że w tym wątku nie chodziło o nabijanie się z ludzi...
                                    Każdy biega ile chce, jak chce i gdzie chce. Ja jestem świadomy tego, że jest w Ciechanowie sporo osób dla których zabawne jest to że biegnę sobie wieczorem przez miasto ale niech się śmieją bo ja przynajmniej robię coś dla siebie. Większość osób wieczory spędza przed tv z browarem i fajkiem w zębach więc zdecydowanie wolę być wyśmiany przez takich osobników niż powielać ich zachowania...
                                    • Gość: na poważnie Re: Biegaczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.12, 13:38
                                      Chyba żarty sobie robisz,że ktokolwiek śmieje się z biegających.Wg mnie może to być podziw,
                                      ale zaraz nabijanie?!Sama przymierzam się od pół roku,ale nic z tego nie wychodzi,a kondycja na poziomie zero,niestety..
                                      • Gość: samo zdrowie Re: Biegaczka IP: 213.199.253.* 17.11.12, 21:18
                                        osmin morales --komandos USA zadania specjalne-zabijanie przywódców partyzanckich w afryce,afganistanie ,somali,itp zabójca z licencją na bezkarne zabijanie--uważam że w ciechanowie są lepsi od niego ---lepiej wysportowani--matryca najlepszych z najlepszych--oglądam non stop jego formę i wyszkolenie --ćwiczę--trenuje-boksuje-uprawiam sztuki walki i biegam--po to żeby udowodnić że w Polsce osmin by nie przeżył i komandosi amerykańscy to nic przy nas Polakach --a Ameryka niech wpadnie z najlepszymi komandosami do nas a polegnie na amen .Więc zapraszam na mocno wycieńczające ćwiczenia.I prosze nie pisać głupich komentarzy --ale zapraszam na spotkania w plenerze najlepiej wysportowanych z charakterem.
                                        • Gość: samo zdrowie Re: Biegaczka IP: 213.199.253.* 17.11.12, 23:35
                                          masz wielki tyłek --nadwagę,lubisz jeść,lubisz swoją kanapę,internet,siedzisz w pracy,cholesterol 200 % powyżej normy , masz cukrzyce, twoja skóra i twarz jest sucha-masz na twarzy 20 lat więcej,twój oddech śmierdzi,pierdzisz śmierdząco ,jesz produkty z naszych marketów pożyjesz niewiele.Daj sie zaprosić na extremalne ćwiczenia a pożyjesz nawet 30 lat dłużej moja dieta to ryba sałata i woda --czyste proteiny i biegamy 4 godziny dziennie.15 kilo masz mniej po 40 dniach ćwiczeń a twoje wymiary spadają o 30 cm w biodrach.
                                          • Gość: samo zdrowie Re: Biegaczka IP: 213.199.253.* 18.11.12, 00:13
                                            chcesz być dobry
                                      • Gość: biegacz Re: Biegaczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.12, 10:21
                                        niestety to jest prawda. biegam systematycznie i widzę (przeważnie młodzież) z głupim uśmiechem na twarzy a czasami wręcz na głos komentujących osobę biegnącą...mam słuchawki w uszach ale nie słucham aż tak głośno muzyki (w końcu trzeba wiedzieć co się dzieje dookoła)
                                        na poważnie zachęcam do rozpoczęcia biegania, nawet teraz - nie bój się pogody, ubierz się z głową a zobaczysz jakie to przyjemne :)
                                      • Gość: xxx Re: Biegaczka IP: *.dynamic.chello.pl 24.11.12, 09:57
                                        To slabo znasz wiesniactwo ciechanowskie. Niestety ale duzo ludzi patrzy na biegajacych jak na kosmitow.
    • Gość: Zaczarowany pierni Re: Biegaczka IP: *.tktelekom.pl 18.11.12, 11:21
      ja biegam głównie w warszafce, bo tam na codzień mieszkam, ale zdarza mi się potruchtać po Ciechu. I faktycznie widać różnicę, w warszawie ludzi kompletnie nie interesuję biegacz, a w ciechanowie często słyszy się komentarze typu "patrz ,ale głupi niedziela 22 godzina a ten biegnie";) Ja staram się przebiec zawsze około 1o km, a że biegam wieczorem dlatego poruszam się po armiii krajowe, pułtuskie, 17 stycznia, sienkiewicza itp. ale nie uważam, żebym się tym bieganiem lansował, bo pojawiły sie takie zarzuty, że biegaczom chodzi bardziej o lans ,niż faktycznie zdrowie. Po ciemku nie da się biegać polami, ani mniej bezpiecznymi dzielnicami. Pozdrawiam was ciule, jak to mówił papa Benedykt :)
      • Gość: biegacz Re: Biegaczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.12, 18:43
        niestety tak to już jest w naszym Ciechanówku...w zimę to i tak mało ludzi komentuje bo mało ludzi na mieście jest ale w lato pełno jest komentarzy i śmiechu szczególnie ze strony "młodzieży" siedzącej na ławkach/murkach itp z piwem i papierosem.

Ale ja nie biegam dla nich tylko dla siebie. Jak ktoś szuka towarzystwa to zapraszam :)
        • Gość: ekipa Ciechanów Re: Biegaczka IP: *.dynamic.chello.pl 22.11.12, 19:08
          link do drużyny Ciechanów, rywalizujemy z innymi miastami, kto więcej wybiega kilometrów na jesieni
          www.endomondo.com/teams/5516690
          • Gość: biegacz Re: Biegaczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.12, 22:46
            ja już dołączyłem dawnooo:)
        • Gość: na poważnie Re: Biegaczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.12, 21:16
          Powoli dojrzewam do decyzji,ale nadal brakuje mi motywacji:(
          Gdyby tak usłyszeć-"Ale przytyłaś"..
          Tymczasem nadal podziwiam biegających,choć Oni wcale nie biegają z powodu nadwagi.
          biegacz,a Ty preferujesz piwo i papieros przed,czy po bieganiu,że tak Ci strasznie przeszkadza?;)
          • Gość: biegacz Re: Biegaczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.12, 22:40
            nie palę i nigdy nie paliłem a piwo okazjonalnie wypić można :)
        • Gość: jaro Re: Biegaczka IP: 213.199.253.* 22.11.12, 21:33
          ok fajnie i wiarygodnie piszesz--ja jutro czyli piątek nie biegam sobota i niedziela --ale w poniedziałek gdzie i o której się spotkamy żeby pobiegać pogadać pośmiać sie a znam 1000 kawałów.Np jak benedytk 16 pozdrawia Polaków czyli mówi Pozdrawiam was ciule--polacy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka