Gość: pw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.12, 20:45 Jak się pracuje w AKPO w Sońsku ? Jakie płace ? czy są jakieś przyjęcia ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: praca AKPO IP: *.play-internet.pl 25.10.13, 14:54 Też mnie interesuje temat.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxx Re: praca AKPO IP: *.tktelekom.pl 25.10.13, 15:06 to weź się do roboty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: praca AKPO IP: *.play-internet.pl 25.10.13, 15:26 miła odpowiedź ;) jak to w Ciechanowie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba2k Re: praca AKPO IP: *.ibd.gtsenergis.pl 29.10.13, 08:38 Jak dobrze żyjesz z kierownikami, dostajesz lepiej płatne okapy, to jest ok. Nie pracuję tam, ale słyszałem od pracownika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxx Re: praca AKPO IP: *.tktelekom.pl 29.10.13, 15:43 A ja słyszałem że słoń w karafce się utopił Odpowiedz Link Zgłoś
picko12 Re: praca AKPO 30.08.16, 10:04 w tej chwili pracownicy produkcyjni uciekają z tej firmy. coraz mniej liczą się z pracownikiem. obiecują 2-3 tyś. na rękę ale nie mówią że żeby tyle zarobić trzeba pracować nie 8, a 9-11 godzin dziennie i nie 5 dni w tygodniu a 6, czasami 7. Że bardzo często ludzie są zmuszani do pracy w weekendy pod groźbą zabrania premii jeśli ktoś nie przyjdzie. o wolnym można zapomnieć, sporo pracowników ma jeszcze całe urlopy z 2015 roku, z 2016 w ogóle nie wykorzystane bo nie chcą dawać wolnego. po prostu masz przyjść i pracować najlepiej 24h. szczerze odradzam prace w tym zakładzie, niszczy psychicznie, fizycznie zresztą też. nie szanują w ogóle pracownika. Odpowiedz Link Zgłoś