Gość: pytająca IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.11.12, 09:23 Gdzie w Ciechanowie kupię papierowe ewentualnie silikonowe foremki do muffinków Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: inka Re: foremki do muffinów IP: *.dynamic.mm.pl 16.11.12, 09:31 od razu Ci napiszę że w samych papierowych papilotkach się nie udają no chyba że jakieś super wytrzymałe by były, tak to sie przechylają i wylewają :( silikonową foremkę osobiście kupowałam w panoramie ale była droga teraz widziałam w kauflandzie a w pepku są metalowe pokryte teflonem (też mam) i silikonowe chyba też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktosik Re: foremki do muffinów IP: *.dynamic.chello.pl 16.11.12, 11:57 glupoty gadasz, jak zrobisz dosc kleista mase to w appierowych nic sie nie stanie. w panoramie sa papierowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: foremki do muffinów IP: *.play-internet.pl 16.11.12, 12:57 Mają w PEPCO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: foremki do muffinów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.12, 21:36 pojedyncze silikonowe foremki sa w przy farze. 6 sztuk -9 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: foremki do muffinów IP: *.play-internet.pl 16.11.12, 22:31 w kauflandzie są papierowe firmy Stella, w opakowaniu jest 30 szt, kosztują chyba ok 5 zł Odpowiedz Link Zgłoś