Dodaj do ulubionych

Szukam normalnej kobiety....

26.11.12, 23:07
Witajcie
jeśli przewinął się wątek szukania normalnego faceta, to czemu nie miała by tu ukazać się forma odwrotna :)) normalnej kobiety szukam..... z tym że ja zdecydowanie wiem kogo chciałbym znaleźć....

Szukam, normalnej, w rożnym pojęciu tego ogólnika kobiety, która przede wszystkim rozumie słowo "spontaniczność" i nie zadaje pytań, w formie przesłuchania, bo przecież swobodna rozmowa to podstawa wszystkiego ;)
Chciałbym aby miała "duże serducho" i poczucie humoru, była cierpliwa do Nas facetów, w tym odniesieniu do mnie jedynego, wszak niełatwy ze mnie Pan, jednak bez fochów.

Trochę więcej o mnie: mam 34 lata, jestem pozytywnie zakręcony, z dystansem do siebie, twardo stąpający po ziemi, lubiący jasność, wolny ..... facet ;))

Chciałbym aby "moja normalna kobieta" miała 27-38 lat, najlepiej jakieś doświadczenie, nie tylko typu książkowego, ale też życiowego - chciałaby mieć prawdziwą rodzinę i ciepło "domowego ogniska"..... niech będzie po prostu sobą, każdy z Nas ma nie tylko zalety, ale też wady...... czyli najkrócej mówiąc kobieta z tzw "bagażem życiowym".

Cóż, początek nakreśliłem, nie mam zamiaru, tworzyć swojego obrazu tutaj dalej, a jako że Ciechanów to niewielkie miasto zostaje mi podać jedynie kontakt swój : arus279@interia.pl

Skoro jest to forum, nie będę tutaj dodawał nic więcej, dopisywał wątków, dla "zaludnienia" tej strefy, chyba że będzie taki "nacisk" z Waszej strony Forumowicze, i będę umiał opowiedzieć, wtedy postaram się by to była adekwatna odpowiedź do Waszych pytań ;))

z wyrazami szacunku..... Wasz czytelnik ;))

Obserwuj wątek
    • Gość: maro Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.dynamic.chello.pl 27.11.12, 17:39
      zaraz cie zjedzą kolego :/ mimo wszystko życzę powodzenia
      • Gość:   Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.12, 17:59
        To ja Cię naciskam. jak znajdziesz i będzie normalna potwierdź, że istnieją takie :D.
    • Gość: kid Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.centertel.pl 27.11.12, 18:14
      hahaha szukaj szukaj - będziesz się błąkał latami jak Don Kichot
      • Gość: aaaaaaa Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.11.12, 20:03
        są są normalne gwarantuję
    • Gość: akuku Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.147.187.162.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.11.12, 17:16
      Choler*cia to masz pecha,bo ja należę do tych normalnych,tylko w przedziale wiekowym się nie mieszczę hehe :) no trudno... w każdym bądź razie szukaj,nie daj sobie podciąć skrzydeł i pomagaj szczęściu,bo ostatnio słyszałam,że trzeba :)

Pozdrawiam
      • Gość: wacław Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.adsl.inetia.pl 28.11.12, 17:34
        Hej! Ale ja za nie mam pecha bo jestem młodszy:P Może się poznamy?
        • Gość: A Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: 213.199.253.* 28.11.12, 19:26
          Wacław a może jest starsza a nie młodsza?Hym... co Ty na to ?Nie tylko młodzi szukają kogoś...
          pozdrawiam i życzę powodzenia szukającemu A
          • Gość: oho Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: 80.249.4.* 28.11.12, 20:28
            Oddam żonę za rower. Może być zepsuty:)
            • Gość: :) Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.12, 21:43
              Ja oddam męża w dobre ręce.W komplecie z mamusią:/
              • Gość: Jula Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.matcom.com.pl 28.11.12, 22:56
                Nie dziękuję :D
              • Gość: .... Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.play-internet.pl 28.11.12, 23:28
                A ja dorzucę do kompletu swoją teściową plus dopłata z mojej strony 35 tyś....
                • fajny77 Re: Szukam normalnej kobiety.... 28.11.12, 23:45
                  może załóżcie sobie temat nowy "oddam i sprzedam teściową" i tam dokonujcie transakcji
                  • Gość: na poważnie Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.12, 13:56
                    Kobieta z bagażem życiowym? Co to znaczy?

A czy może być rozwódka z dziećmi (taka kobieta to ma bagaż doświadczeń).
                    • fajny77 Re: Szukam normalnej kobiety.... 29.11.12, 15:17
                      na poważnie.... pytając o bagaż życiowy sama sobie na to pytanie odpowiedziałaś..... z dziećmi, jaki wiek i ile tych dzieci?
                      • Gość: ja Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.12, 08:43
                        nie rozumiem, to normalna kobieta to tylko ta z bagażem życiowym?Szukasz tylko kobiety, która ma dzieci?
                        • fajny77 Re: Szukam normalnej kobiety.... 30.11.12, 08:57
                          ja.. biorę rożne ewentualności pod uwagę, szukam kobiety, która ma po prostu głowę na karku, a czy będzie ona miała dzieci, czy będzie sama, nie ma to dla mnie różnicy, czytaj proszę zrozumiale i nie łap za wybrane słówka
                          • Gość: kjhdjs Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.12, 13:53
                            "czytaj proszę zrozumiale "
                            i to pisze osoba , która na pytanie gdzie można kupić mopa parowego pisze " ja mam mopa parowego"- i nic wiecej //szloch
                          • Gość: ja Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.12, 18:20
                            a gdzie ta spontaniczność, o której pisałeś?czy szukanie kobiety na forum to przejaw Twojej spontaniczności?
                          • Gość: ja Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.12, 18:25
                            chyba czytaj ze zrozumieniem a nie zrozumiale, zrozumiale to ja mogę pisać!!
                    • Gość: też-na poważnie Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.12, 10:40
                      Ktoś ukradł mój nick:(
                      Autor wątku ma nikłe poczucie humoru,jeśli drażni go mały przerywnik o teściowych.
                      Przynajmniej byś przemilczał,nawet,jeśli odbiegło od tematu.
                      Więcej cierpliwości Ci życzę.
    • Gość: ONA Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.dynamic.chello.pl 29.11.12, 21:04
      i jak zainteresowanie duże ?
      • Gość: ... Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.cnow.pl 30.11.12, 16:56
        No właśnie coś nam autor zamilkł
    • Gość: normalna87 Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.204.115.126.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.11.12, 17:31
      ;)
      • fajny77 Re: Szukam normalnej kobiety.... 30.11.12, 21:11
        pisano mi tutaj, że będę "atakowany", ale nie wiedziałem o co kaman ;)))

teraz już wiem, wiec napisze tak, tyle racji co i odbiorników :)))
        ten, ta, która zainteresowana będzie, skorzysta z maila, inni po prostu wytrzymać nie mogą i udzielają się tutaj, co wam życzę - powodzenia prowokatorom ciechanowskim ;)))
        • Gość: ja Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.12, 21:55
          jesteś atakowany bo Ty również atakujesz w swoich wpisach. Skoro zadaję zwykłe pytanie to nie musisz mnie urażać!
        • Gość: ja Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.12, 22:02
          Mam pytanko dotyczące tematu. Jaki typ urody u kobiet Ci się podoba?I czy wygląd ma dla Ciebie znaczenie?
          • fajny77 Re: Szukam normalnej kobiety.... 30.11.12, 23:19
            ja.... masz maila to pytaj, jeśli wpisami Cie tak bardzo urażam, to jak działa na Ciebie życie?bo ono podobno uraza wielokrotnie
            • Gość: ja Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.dynamic.chello.pl 01.12.12, 22:29
              ale to Ty stwierdziłeś,że na tym forum wszyscy Cię atakują. Ja tylko napisałam, że Ty robisz to co zarzucasz innym. Ale mniejsza o to. Czyli na zadane pytanie nie odpowiesz mi na forum, tylko poprzez maila, tak?
              • Gość: Julia Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.matcom.com.pl 01.12.12, 22:46
                Ponawiam pytanie autorki :P
                • Gość: Julia Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.matcom.com.pl 01.12.12, 22:47
                  Tfu... Ponawiam pytanie "Ja" :P
          • fajny77 Re: Szukam normalnej kobiety.... 02.12.12, 17:44
            ja...
            wygląd chyba dla każdego ma jakieś znaczenie, tak jest po części dla mnie ważny
            • Gość: ja Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.dynamic.chello.pl 03.12.12, 19:49
              dziękuję za odpowiedź! Czy na drodze mailowej natrafiłeś na kogoś kto spełnia Twoje kryteria?Przyznaję się, że ja do Ciebie nie pisałam;-)ale może się odważę!
    • Gość: aw Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.183.219.138.dsl.dynamic.t-mobile.pl 03.12.12, 19:10
      nie ma takich
      • fajny77 Re: Szukam normalnej kobiety.... 03.12.12, 20:31
        ja.... proszę

myślę ze to pytanie wybiega już poza "ramki" i zostawię to dla siebie :))
        • fajny77 Re: Szukam normalnej kobiety.... 03.12.12, 23:04
          mam prośbę do Pań piszących na maila o fotki.... nie jestem drogie Panie na pokaz, dlatego nie rozsyłam fotek po internecie ...
          • Gość: Kola Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: 213.199.253.* 04.12.12, 13:32
            Nikt nie kupuje kota w worku. Lepiej się wymienić zawsze fotkami przed "spotkaniem". Niż tracić czas i się rozczarować ;)
            • fajny77 Re: Szukam normalnej kobiety.... 04.12.12, 17:25
              Kola.... ale ja nie jestem na sprzedaż :)
              Ciechanów to nie metropolia i spotkać się chyba nie problem, wydaje mi się, że jeśli ktoś szuka to straci tylko najwyżej jakiś czas ze spotkania i to wszystko.
              • Gość: ala27 Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.dynamic.chello.pl 04.12.12, 20:37
                cześć, śledzę ten wątek (chociaż nie mam siły czytać wszystkich wpisów)... piszę do autora wątku: w sumie to fajne, ze w taki sposób szukasz...i życzę powodzenia....ja bym się nie odważyła, pozdrawiam i znajdź tą normalną...
                • fajny77 Re: Szukam normalnej kobiety.... 04.12.12, 22:41
                  ala27 nie odważyłabyś się napisać do osoby szukającej, czy zamieścić tutaj takiego wątku?
                  nie dziękuje, bo może się nie udać :)
                  • Gość: ala27 Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.dynamic.chello.pl 05.12.12, 09:22
                    do autora wątku, zarówno "ogłosić się na forum" no i napisać na maila...widzisz niektóre normalne dziewczyny tak mają ;), ok , ja też nie dziękuję jak ktoś mi życzy powodzenia...bo w tedy nigdy się nie udaje (tak mam)
                  • Gość: ja Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: 195.117.122.* 05.12.12, 09:44
                    mam nadzieję, że dasz znać jak znajdziesz Tą normalną!?
                    • Gość: mysz Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.dynamic.chello.pl 05.12.12, 16:22
                      jeśli już to "tę":) powodzenia!!!
                      • Gość: 12345 Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.dynamic.chello.pl 05.12.12, 16:53
                        dzis prwdziwych kobiet juz nie ma................
                        • fajny77 Re: Szukam normalnej kobiety.... 05.12.12, 16:59
                          ja...

jeśli znajdę to zostawię to dla siebie, ponieważ nie jest to wiadomość dla wszystkich a tylko dla mnie...
                          • Gość: ala27 Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.dynamic.chello.pl 05.12.12, 18:42
                            wiesz, jeśli się tym podzielisz to dasz nadzieję tym którzy też czekają na tę lub tego jedynego, tylko porażkami nie warto się chwalić, ale sukcesami... czemu nie,
                            • Gość: Jula86 Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.matcom.com.pl 05.12.12, 20:13
                              Napisałabym, ale mam 26 lat :P Nie mieszczę się w kryterium wiekowym :D
                            • fajny77 Re: Szukam normalnej kobiety.... 06.12.12, 11:23
                              ala27...
                              każdy widzi według siebie.... sukcesy to mogę mieć w pracy :))

Jula86
                              to nie wiek świadczy o mądrości kobiety ...

ja
                              myślę ze istnieją.... tylko są trudno "dostępne" ;)
                              • Gość: ala27 Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.dynamic.chello.pl 06.12.12, 21:18
                                no dobra, sukcesy w pracy a w życiu osobistym to już nie w kategoriach sukcesu? no ale ok, przyjmuje Twoje argumenty
                                • fajny77 Re: Szukam normalnej kobiety.... 06.12.12, 21:39
                                  ala27
                                  wyrozumiała kobieta ooo .......... :-)
                          • Gość: ja Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: 195.117.122.* 06.12.12, 09:23
                            to szkoda, mógłbyś się podzielić swoim szczęściem. A poza tym dowiedzielibyśmy się czy te normalne dziewczyny istnieją;-)
                      • Gość: ja Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: 195.117.122.* 06.12.12, 09:21
                        ale zabłysnęłaś
                        • Gość: gość Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.cnow.pl 07.12.12, 08:06
                          Prosimy o relację i przemyślenia z poszukiwań
                          • Gość: ala27 Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.dynamic.chello.pl 07.12.12, 17:17
                            widzisz fajny77 ile osób jest ciekawych efektów Twoich poszukiwań....
                            • fajny77 Re: Szukam normalnej kobiety.... 07.12.12, 17:43
                              tak.... ciekawość ludzka nie zna granic :))) co nie znaczy, że ktoś chce a ja muszę ;))
                              • Gość: ala27 Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.dynamic.chello.pl 07.12.12, 18:00
                                nie musisz...ale to już tyle w tym temacie,nie dowiemy się..chociaż jeśli przestaniesz zaglądać na ten wątek to może to świadczyć ze Ci się udało
                                • fajny77 Re: Szukam normalnej kobiety.... 07.12.12, 18:02
                                  ala27
                                  no proszę.... czyli nie było aż takie trudne do załapania? :))
                                  • Gość: ala27 Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.dynamic.chello.pl 07.12.12, 18:09
                                    oj proszę, kolejny facet który chce zgnębić normalną dziewczynę, wiesz, ja nie lubię dedukować, lubię jasne odpowiedzi...domyślać się można ale po co skoro można wprost powiedzieć
                                    • fajny77 Re: Szukam normalnej kobiety.... 07.12.12, 19:15
                                      ala27
                                      zgnębić? dyskusją? raz napisałem, drugi.... mało było to zacząłem sobie żartować....
                                      normalna? ciesze się, że takie są :))) zatem jesteś odpowiedzią dla niektórych tutaj piszących, niestety nie dla mnie, bo na mailu nie zostawiłaś słowa....
                                      • Gość: ala27 Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.dynamic.chello.pl 07.12.12, 19:35
                                        fajny77, mówię tu w imieniu własnym, normalna dziewczyna nie pisze do maila do obcego faceta...taka która nie jest zdesperowana,ja przynajmniej sobie tego nie wyobrażam. z tym żartowaniem to wiesz...mówić komuś ze w końcu załapał to tak jakby delikatnie dać mu do zrozumienia ze ma nie za tęgi umysł, w sumie to nie biorę tego do siebie. Choć Twój anons na forum jest spoko (dziś go przeczytałam ponownie), brzmi normalnie i zachęcająco to zaręczam Ci że normalne, takie z doświadczeniem życiowym (o jakim piszesz) raczej nie napiszą .. to tak jakbyś zostawił nr tel i polecił dzwonić... doświadczenie życiowe podpowiada żeby tego nie robić...
                                        • fajny77 Re: Szukam normalnej kobiety.... 07.12.12, 20:00
                                          ala27
                                          w takim razie te Panie, które określiły się mianem "normalnych" pisząc do mnie na maila i biorąc pod uwagę Twoją wypowiedź mogłyby się poczuć urażone, jak się poczują? tego nie wiem...
                                          Mam inne zdanie koleżanko... uważam że czasami szczęściu trzeba dopomóc... są teraz takie czasy, że nie jest tak łatwo trafić normalnym na normalne.... jest gonitwa za wszystkim.... czas, pieniądze, rodzina, dom.... i jest taka możliwość jak tutaj, to z niej skorzystałem, czy myślisz że pisanie tutaj Twoje, wśród wszystkich, a napisanie na maila to coś innego? Otóż wyobraź sobie, że jest to bliskie, jedno drugiemu.... wiem o czym napisałaś, chodziło Tobie o to, że to facet powinien pierwszy coś zainicjować prawda? i teraz warto byłoby zadać sobie pytanie, jak ma to zrobić do osoby, która tutaj pisze, a nie podała jakiegokolwiek kontaktu... nie podchodzę do tego tak, że ja podałem maila i będę czekał na kobietę, nie w tym sensie, ja po prostu odważyłem się i założyłem taki temat, ani to w akcie desperacji, ani w szukaniu na siłę ..... i jeszcze coś do żartowania, chodziło mi o to, że raz napisałem wprost, że to moja sprawa czy znajdę i afiszować się tym nie chcę, nawet gdyby to był mój sukces, drugi raz powtórzyłem, jak nie poskutkowało, zacząłem żartować... a co do doświadczenia życiowego.... trudno, zatem "zakwitnę" na forum ;)))
                                        • Gość: Julia Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.matcom.com.pl 07.12.12, 20:03
                                          Nie ma nic złego w napisaniu maila do obcego faceta. Jeśli ktoś jest wolny i nie ma jak znaleźć partnera, bratniej duszy to jak ma poznać tą drugą osobę? Mnie na przykład dyskoteki nie rajcują, a do biura matrymonialnego nie pójdę :)
                                          • Gość: ala27 Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.dynamic.chello.pl 07.12.12, 20:42
                                            jula ok, rozumiem, ja pisałam za siebie, fajny77- no to pojechałeś, ale ok w sumie to się zrozumieliśmy (ja Ciebie), ale nie ma co się bulwersować, wiesz jakie są dziewczyny...drążą i drążą temat, ładnie to wszystko opisałeś. To fajnie ze dajesz sobie i innym szansę
                                            • fajny77 Re: Szukam normalnej kobiety.... 07.12.12, 21:07
                                              eee nieee, jeszcze nawet nie zacząłem "jechać" :)) ani też nie bulwersuje się :))
                                              dyskusja na poziomie - tak bym to ujął... Julia dziękuje za pomocną dłoń ;)

a co do dziewczyn, kobiet.... słyszałem jakie są, ale osobiście się nie znam haha
                                              • Gość: Julia Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.matcom.com.pl 07.12.12, 21:21
                                                Jak byś chciał pogadać to mój nr gg: 37414122
                                                • fajny77 Re: Szukam normalnej kobiety.... 08.12.12, 08:27
                                                  Julia
                                                  dziękuję za kontakt, szkoda tylko ze bez oddźwięku ....
                      • Gość: do mysz Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.12, 09:20
                        zanim zaczniesz poprawiać kogoś to upewnij się, że masz rację. Akurat w tym przypadku właściwą formą jest "tą" normalną lub "tę" kobietę.
                        • fajny77 Re: Szukam normalnej kobiety.... 09.12.12, 12:19
                          co z tego jaka to forma właściwa skoro normalnych nie ma....
                          • Gość: :/ Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.12, 15:17
                            Nie ma normalnych,bo stwarzasz pozory zarozumiałego:/
                            • fajny77 Re: Szukam normalnej kobiety.... 09.12.12, 15:50
                              pozory to jak i domysły, wychodzę z założenia, że jeśli chce kogoś poznać to po prostu to robię a nie po kliku zdaniach na forum, czepiam się wszystkiego.... każdy sadzi według siebie i mierzy swoja miarka....
                              • Gość: Gość Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.tktelekom.pl 09.12.12, 16:18
                                Nienormalny to ty jesteś i dlatego nikt cię nie chce Ażebyś był fajny to jeszcze ci daleko do tego stary wybrakowany kawalerze.
                                • fajny77 Re: Szukam normalnej kobiety.... 09.12.12, 16:24
                                  i tego się trzymaj :))
                                  • Gość: FFFF Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.12, 10:47
                                    Tylko jaki jest wykładnik prawdziwej normalności :)

Wydaje mi się że pisaliśmy rok temu na Sympatii :)

Pozdrawiam W.
                                    • fajny77 Re: Szukam normalnej kobiety.... 13.12.12, 14:15
                                      sympatia.... hmmm i to już minął rok? szybko ten czas gna....
                                • Gość: Pola Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.12, 16:25
                                  Drogi "Gościu"!
                                  Skąd tyle zawiści? Ja uważam że po wypowiedziach "Fajnego" można stwierdzić że jest inteligentny a nie zarozumiały.
                                  • fajny77 Re: Szukam normalnej kobiety.... 09.12.12, 16:42
                                    Pola dziękuje, milo

Niestety wiem doskonale ze spotkać tu można właśnie takich j/w wypowiadających się (niektórych), którzy mają żal do "garbatego że ma dzieci proste"
                                    • Gość: :( Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.dynamic.chello.pl 13.12.12, 01:24
                                      Życie tak mnie doświadczyło, że mam taki lęk, który nie pozwala mi na spotkania z obcymi,ale nie chce być sama do konca życia. I jak tu powiedzieć ,że jestem normalna?
                                      • Gość: JA Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.cdma.centertel.pl 13.12.12, 16:59
                                        Jesteś i nigdy w to nie wątp!To że spotkasz jakieś trudności po drodze nie określa to w żaden sposób Ciebie,warto walczyć jak lew o Siebie nie patrząc na nic,na nikogo...JESTEM i BĘDĘ....ot tak po prostu...Powodzonka!!!:))Szukającemu...też:)
                                        • fajny77 Re: Szukam normalnej kobiety.... 13.12.12, 17:58
                                          Ja...
                                          bardzo dobrze napisane, lepiej bym tego nie ujął, a za powodzenie w mojej "misji" nie dziękuje, bo może się nie udać ;)
                                          • Gość: JA Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.cdma.centertel.pl 13.12.12, 18:22
                                            może się nie udać..ale nie musi:)pełno wokół nas pesymistów ,mało że sobie dużo szkodzą to i próbują szkodzić innym...Niestety nie tędy droga!!Wesołych Świąt dla wszystkich.. :)
                                            • fajny77 Re: Szukam normalnej kobiety.... 13.12.12, 21:03
                                              to prawda, boją się ale nie spróbowali.... dziwne to trochę, ale widać ludzie lubią okłamywać siebie samych i wciąż przed sobą uciekać.... ich wola, ich ból.....

Wesołych dla Ciebie JA :-)
                                              • Gość: :) Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.dynamic.chello.pl 16.12.12, 00:05
                                                Dziekuje JA:) To naprawde budujące i pewnie masz racje tylko tak trudno wyjsc z tego dołka i zapomniec. Uroki kobiet po przejsciach. Fajny77 Ty sie lepiej zastanow czy nie lepiej sobie wziac mila ale glupiutka przysłowiową " blondynke" - mysle ze z taka jest latwiej isc przez zycie.Przejscia zyciowe czesto sie odbijają czkawką

Pozdrawiam

P.S Nie zycze jeszcze wesołych bo sporo czasu zostalo to moze sie jeszcze pojawie:0
                                                • fajny77 Re: Szukam normalnej kobiety.... 16.12.12, 09:15
                                                  :)
                                                  wiesz... co do tych "głupiutkich" blondynek.... a w którym sklepie można je dostać? :) a tak naprawdę? komuś doradzasz, a sama rady potrzebujesz :) ja doskonale wiem czego w życiu chce i kogo szukam, nie umiem też oszukiwać samego siebie... wiem tez ze przeszłość trzeba zamknąć i nie rozpamiętywać bo tu dopiero czkawka może być ogromna. Zycie to "nie je bajka", nikt tez nie obiecywał że będzie łatwo...
                                                  • Gość: J:) Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.dynamic.chello.pl 16.12.12, 22:51
                                                    Daleka jestem od doradzania...to była tylko taka mała sugestia.Pewne rozdzialy sa nie do zamkniecia, choc moze to brzmiec dosc dziwnie. Są zdarzenia ktore niosa za soba konsekwencje jeszcze przez dlugi czas i chocbys chcial zatrzasnac drzwi to mozesz sobie przytrzasnać ogon.A zycie toczy sie dalej albon tłoczy w zaleznosci od sytułacji:)
                                                  • Gość: na poważnie Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.12, 23:13
                                                    Sytułacji??
                                                    Z pewnością to przejęzyczenie,bo bardzo mądrze piszesz:)Pozdrawiam.
                                                  • Gość: J:) Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.dynamic.chello.pl 16.12.12, 23:20
                                                    Sytuacji przepraszam:)I dziekuje nie zauwazylam
                                                  • fajny77 Re: Szukam normalnej kobiety.... 16.12.12, 23:42
                                                    jasne, wszystko rozumiem, diabeł tkwi w szczegółach, to tez wiem, ale czy aż tak mocno trzeba się zagłębiać w te rozdziały? czy czasem nie lepiej nauczyć się z tym żyć i czekać aż czas w jakimś stopniu wyleczy rany? sam jestem po przejściach, ciągnę już jakiś "bagaż" życiowy za sobą, ale czy mam w związku z tym zwariować? nie, staram się dalej godnie żyć z podniesiona głowa, mając nadzieje na lepsze jutro... "idąc", czekam z uśmiechem na twarzy co spotka mnie za zakrętem.... łatwo pomyślisz napisać powiedzieć? warto wiedzieć po prostu czego się chce i dążyć do tego, mieć chęci... to tylko moje zdanie
                                                  • Gość: J:) Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.dynamic.chello.pl 16.12.12, 23:53
                                                    Wszystko zalezy od doświadczeń jakie ktoś przeszedł. Nie chcę nikogo urazić, ale jesli chodzi o byłego partnera i te pozwiązkowe rany to oczywiście - gdyby to był mój problem największy to masz racje -trzeba zapomnieć i iść dalej. Ale w moim życiu zdażyło się coś bardzo traumatycznego i z takich przeżyć nie wychodzi się ot tak!!I wydaje mi się że jest takich osób wiele, które tak mają.

Nie chcę też sprawić wrażenia że się nie staram. A jakże! Codziennie z podniesioną głową ruszam do pracy. Ale widmo przeszłości ciągle jest ze mną, chociaż mi to wcale nie pasuje.Te wydarzenia są w mojej głowie i nie mogę się uwolnić.
                                                  • fajny77 Re: Szukam normalnej kobiety.... 17.12.12, 00:00
                                                    tak dokładnie, przeszłość przeszłości jak i doświadczenia doświadczeniom nie są równe.... zgadzam się :))) jednak wcześniej czy później (życzę tej pierwszej opcji) uwolnisz się... i nie ważne czy są ludzie co tak maja.... patrzmy na siebie, bo jak nie My, to nikt Nas nie dojrzy :)) taka jednak rada, jeśli mogę.... zaakceptuj jak jest, bądź zmień to czego zaakceptować nie umiesz....
                                                  • Gość: :) Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.dynamic.chello.pl 17.12.12, 00:04
                                                    Oj nie da sie tego zaakceptowac ... z pewnymi rzeczami trzeba nauczyc sie zyc. A rany sa zbyt świeże. Żyjemy w bardzo złych czasach , choć właściwie kiedy były dobre.Ale dość o tym lepiej powiedz jak Ci minął dzień bo za chwile calkiem zdziadziejemy:)
                                                  • fajny77 Re: Szukam normalnej kobiety.... 17.12.12, 00:08
                                                    tzn właśnie rozpoczął się nowy :))
                                                    niedziela, jak to niedziela, taki dzień ponury i leniwy, ale za to mokry, za oknem :))

a Tobie?
                                                  • Gość: J:) Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.dynamic.chello.pl 17.12.12, 00:15
                                                    A tam nowy:)Mnie się właśnie oczy kleją to mam zamiar za chwilę się położyć. I o dniu nie chcę słyszeć przez co najmniej 8 godzin:)A dobrze o dziwo, odwiedzilam rodzine i wrócilam do domu o ludzkiej porze:)
                                                  • fajny77 Re: Szukam normalnej kobiety.... 17.12.12, 00:18
                                                    wszędzie dobrze, ale w domu swoim najlepiej :)
                                                    w takim razie kolorowych i do "napisania" ;)
                                                  • Gość: J:) Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.dynamic.chello.pl 17.12.12, 00:22
                                                    Spokojnej nocy:) i dziękuje

J:)
    • fajny77 Re: Szukam normalnej kobiety.... 19.12.12, 21:56
      asdfghjkl-5

napisze tutaj, a raczej podziękuje, za wiarę w moje literki, za pomocna dłoń, bezinteresownie.... dziękuje....
      • asdfghjkl-5 Re: Szukam normalnej kobiety.... 20.12.12, 09:42
        Proszę bardzo... Nie wiem czy Ci się to spodoba, ale mnie ujęło to, w jaki sposób "manipulujesz ludźmi" i ode mnie za to brawo, ja zawsze chciałam się tego nauczyć od mojego Śp męża ale niestety mi się to nie udało.3mam kciuki i życzę znalezienia tej odpowiedniej;)
        • fajny77 Re: Szukam normalnej kobiety.... 20.12.12, 09:58
          hmmm.... nazwałbym to manipulacją slow.... bo jak można manipulować ludźmi wirtualnymi? manipulacja ludźmi to tak jak zabawa nimi, a od tego jestem daleki....

a co do znalezienia.... może kiedyś gdzieś....
          • asdfghjkl-5 Re: Szukam normalnej kobiety.... 20.12.12, 10:31
            Ale manipulacja jaka by nie była jest umiejętnością wrodzoną i chcąc nie chcąc wg mnie to Twój talent...Nie zmieniaj podejścia i działaj dalej;)))
            • fajny77 Re: Szukam normalnej kobiety.... 20.12.12, 11:33
              pewnie ze nie będę zmieniał :)) wiek już do takich zmian nie najlepszy to raz a dwa, mnie takie życie odpowiada właśnie :)) albo ktoś je zaakceptuje i będzie chciał więcej, bądź nie ..... żadna filozofia :))
              • Gość: i Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.play-internet.pl 20.12.12, 19:40
                Ale bajery panowie
                • fajny77 Re: Szukam normalnej kobiety.... 24.12.12, 15:13
                  Wszystkim tym, którzy tutaj napisali - tym pozytywnym i tym którym "krew popsułem" :))
                  wesołych, zdrowych, ciepłych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia chciałbym życzyć :))
                  • Gość: Pola Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.12, 15:18
                    Wesołych, miłych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia dla Ciebie

Ps. oraz dla wszystkich forumowiczów
                  • fajny77 Re: Szukam normalnej kobiety.... 28.12.12, 00:31
                    witam ponownie.... prosiliście drodzy forumowicze, abym napisał, jeśli spotkam, poznam tą której tu szukałem, normalną.... napiszę, odpowiem, podzielę się z Wami.... tak, spotkałem się, poznałem, myślę ze to właśnie ta, którą tak ciężko było mi znaleźć .... dziękuje za wpisy, dziękuje za to że byli Ci, którzy mnie "podpierali" :))
                    • Gość: gość Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.cnow.pl 28.12.12, 07:49
                      To życzę żebyście, żyli długo i szczęśliwie oraz mieli gromadkę bachorków :)
                      • Gość: he Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.cdma.centertel.pl 28.12.12, 09:07
                        no tak..żebyś się nie przewrócił to Cię 'podpierali' no i bardzo dobrze w końcu Święta były....;)
                        • Gość: x Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.12, 09:43
                          ooooo szkoda fajnie się czytało Twoje posty

...więc POWODZENIA
                    • Gość: Pola Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.12, 09:45
                      Życzę powodzenia i pozdrawiam.
                      • Gość: nn27 Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.adsl.inetia.pl 28.12.12, 09:59
                        Podbijam temat ;). Mam 27 lat, też szukam normalnej kobiety/dziewczyny. Sam nie jestem do końca normalny :P
                        • Gość: J26 Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: 213.199.253.* 28.12.12, 16:31
                          Podaj maila :P
                          • Gość: nn27 Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.adsl.inetia.pl 28.12.12, 19:30
                            atsyrzewor@interia.pl ;)
                            • Gość: J26 Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.matcom.com.pl 28.12.12, 20:07
                              Ok, dzięki ;)
                  • fajny77 Re: Szukam normalnej kobiety.... 03.01.13, 16:51
                    i znów ponawiam wątek.....
                    na pewno tym razem się nie pochwale :)) ku mojemu zaskoczeniu, szydło z wora wyszło nie na pierwszym a trzecim spotkaniu.... lepiej wcześniej jak za późno....
                    jedyne co chciałbym w opisie zmienić to przedział wiekowy.... od 25 wzwyż aż do..... 42 :)))
                    • Gość: A Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: 213.199.253.* 03.01.13, 21:38
                      fajny77 przykra sprawa :(
                      życzę Ci powodzenia w Nowym Roku
                      • fajny77 Re: Szukam normalnej kobiety.... 18.03.13, 18:31
                        wznawiam wątek.....
    • Gość: ona Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.dynamic.chello.pl 28.12.12, 20:20
      fajny77- miałes nie chwalić sie swoimi sukcesami , miałeś nie pisać o tej normalnej... a jednak napisałeś
      • fajny77 Re: Szukam normalnej kobiety.... 28.12.12, 21:16
        wiedziałem ze zostanie mi to wypomniane.... zmieniłem w trakcie zdanie, bo jestem tylko człowiekiem, który w słowach i czynach też błędy popełnia i pomyślałem - a dlaczego nie :)))
        • Gość: sadło Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.13, 21:45
          może najpierw zastanów się czy ty jesteś normalny, skoro jak nikt inny masz takie problemy znaleźć 'normalną' partnerkę? pozdro
          • fajny77 Re: Szukam normalnej kobiety.... 05.01.13, 09:16
            sadło...
            nie odbieram tego, jako problemu :)) a czy jestem normalny? każdy ma coś za uszami - ja po prostu mam wybór, nie szukam na sile :))
            • Gość: kobieta Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.cnow.pl 20.01.13, 19:33
              Tak dobrze mi sie czytało....a tu już koniec telenoweli:(...fajny77 odezwij się jeszcze,kontynuuj,proszę.Czekam z utesknieniem..
              • Gość: Pola Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.13, 19:43
                Ja też zaglądam codziennie i czekam na Twoje kolejne wpisy. Fajny 77 gdzie jesteś?
                • Gość: kobieta Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.cnow.pl 20.01.13, 19:50
                  pola
                  Najbardziej optymistyczną wersją braku obecności autora postu jest zakończenie jego poszukiwań:)uwieńczone oczywiście szczesliwym zwiąkiem.
                  • fajny77 Re: Szukam normalnej kobiety.... 20.01.13, 20:07
                    kobieta hahaha tak właśnie tworzą się plotki, bez wiedzy autora wątku np :))

stworzyłem watek w celu znalezienia, a nie pisania o tym :)) przecież podałem maila, nic prostszego Kobietki ;)))
                    • Gość: kobieta Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.cnow.pl 20.01.13, 20:11
                      Więc ja równiez umiem manipulować(tak chwaliła ten Twoj dar jedna z kobiet);),,przyznaje sie "bez bicia",ze mialam nadzieje,iż tą "plotką" sprowokuję Cię do odpowiedzi...ciesze sie,że jestes..
                    • Gość: kobieta Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.cnow.pl 20.01.13, 20:40
                      Mam nadzieję,że maila otrzymałeś?:)
                      • fajny77 Re: Szukam normalnej kobiety.... 20.01.13, 21:24
                        tak otrzymałem tego miłego maila :))
                        brawo za odwagę :))
                    • Gość: ewa Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.dynamic.chello.pl 22.01.13, 20:00
                      Widzę że twój watek ma duże zainteresowanie ja niestety nie odpowiadam twoim kryteriom choćby z racji wieku więc ci głowy zawracać nie będę, życzę powodzenia. Sama szukam kogoś w necie ale zwykle jak już ktoś mi się spodoba i nadajemy na mniej więcej tej samej fali to się okazuje że facet wolałby się nie angażować albo szuka zwyczajnie kobiety do łózka. Wiadomo że mnichami nie chcemy być skoro kogoś szukamy i to nieodłączny element w którym musi grać. Ostatnio szukałam zwyczajnie kogoś kto poszedł by ze mną na imprezę bo ktoś z kim miałam iść sie rozchorował i co znowu to samo, doszlam do wniosku żę u nas w Ciechanowie trudno o spontanicznych ludzi zdolnych iść tak po prostu z kimś na imprezę a na seks bez zobowiązań cała masa. I tak zastanawiam się czy znajdziesz te normalną bo może być raczej trudno.
                      • Gość: ... Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.matcom.com.pl 22.01.13, 20:31
                        Dlatego Ewo lepiej być samemu niż z frajerem :)
                        • Gość: ewa Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.dynamic.chello.pl 22.01.13, 20:47
                          nie każdy facet to frajer
                          ja nawet czasem potrafię zrozumieć
                          jak sie jest samemu człowiek ma swoje przyzwyczajenia i woli być sam ale jak to ktoś kiedyś napisał jesteśmy stworzeni do miłości życia parami i ciągle nas coś ciągnie do tej drugiej osoby lub daje nadzieje żę gdzieś tam jest ta nasza druga połówka tylko na nią nie trafiliśmy a faceci no cóż nie są gorsi od kobiet bo tak naprawdę z jednej gliny jesteśmy kwestia czy trafi swój na swego.
                          • fajny77 Re: Szukam normalnej kobiety.... 22.01.13, 23:41
                            pozostaje jedynie nadzieja Ewa :))
                            a co do wieku? dużo tu różnych informacji już ludzie zawarli, a i tak jeśli ktoś na kogoś trafić ma, to trafi, bez względu na różne kryteria.... czasem ryzyko się opłaci, ale fakt, w Ciechanowie brak spontanu co niektórym osobom płci przeciwnych, zarówno Twojej jak i mojej.... a co do seksu? świat na "dupie" się nie kończy :)) zatem pozostaje mi tylko życzyć owocnych poszukiwań ;))
                            • Gość: ewa Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.dynamic.chello.pl 23.01.13, 18:14
                              Po twojej odpowiedzi widzę żę jesteś jak najbardziej normalnym facetem i życzę ci również powodzenia. Wiara nadzieja podobno czynią cuda. Tak śmiało możemy powiedzieć że gdzieś tam jest ta nasza wymarzona druga połówka tylko jeszcze na nia nie trafiliśmy. Pozdrawiam
    • Gość: znajoma Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.net.hlg.com.pl 23.01.13, 22:59
      Witam..........
      poczytałam więc dodam coś od siebie....
      mogę śmiało napisać...fajny77 to naprawdę fajny Pan,przede wszystkim człowiek o dużym serduchu a co najważniejsze można na niego liczyć zawsze.
      Miałam przyjemność Go poznać więc mogę bez ściemy i słodzenia napisać j.w
      opisując siebie nie mógł lepiej tego ująć.
      Kobieta która będzie z Nim zapewne nudzić się nie będzie :)
      pozdrawiam i życzę powodzenia :)
      • fajny77 Re: Szukam normalnej kobiety.... 24.01.13, 07:45
        hmm
        znajoma ... podpowiedz, jeśli możesz, komu miałbym osobiście podziękować za tak miły wpis ;))
        • Gość: fiolka Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.13, 09:14
          ale reklama :)
        • Gość: znajoma Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.net.hlg.com.pl 24.01.13, 22:25
          fajny77
          za coś oczywistego się nie dziękuje ;)
          • fajny77 Re: Szukam normalnej kobiety.... 24.01.13, 23:45
            wiem Beti :)) wiem :))
            • Gość: znajoma Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.net.hlg.com.pl 25.01.13, 07:32
              ;p
              • Gość: Kalina42 Re: Szukam normalnej kobiety.... IP: *.205.72.120.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.01.13, 13:07
                Fajny77 ze też ja dopiero dopatrzyłam się tego postu hehehehehehe,dziekuję za zmianę górnej granicy wiekowej :) . Nie śmię przypuszczać że to z mojego powodu :) ale złozyło się całkiem cudnie:)
                • fajny77 Re: Szukam normalnej kobiety.... 25.01.13, 22:14
                  Kalina nie wiem jak to robisz, ale właśnie ta zmiana była głownie z Twojego powodu, z tym ze myślałem ze ten watek znasz :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka