Dodaj do ulubionych

Przy muzyce o polityce

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.12, 14:02
Odbyło się kolejne spotkanie polityczne w upartyjnionym, powiatowym przybytku kultury i sztuki i żadnych doniesień prasowych. Nic, kompletnie nic! Czyżby wiało tam nudą i nie poruszono żadnych istotnych spraw? Mnie oczywiście tam nie było, bałem się powtórki z Czeladzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: ??? Re: Przy muzyce o polityce IP: *.dynamic.chello.pl 12.12.12, 15:53
      na następne być może zaproszą agenta Tomka to i nudno nie będzie a i może kawałek ciała pokarze kto wie ?
      • Gość: ech Re: Przy muzyce o polityce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.12, 20:31
        Raczej "pokaże".
        Chyba,że chodziło Ci o pokazanie za karę,czyli "pokarze":)Poniał?
      • Gość: kaaraszewsky Re: Przy muzyce o polityce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.12, 23:22
        Chetnie poszedłbym może i na spotkanie przy muzyce z osłami z PO gdyby takie były i nie wiem czy pytania moje nie rozwścieczyły by platformiane zakute łby i rękoczyny gotowe.

Gość portalu: ??? napisał(a):

> na następne być może zaproszą agenta Tomka to i nudno nie będzie a i może kawał
        > ek ciała pokarze kto wie ?
        • Gość: // Re: Przy muzyce o polityce IP: *.dynamic.chello.pl 12.12.12, 23:34
          Ty pszemmmo to masz cos z dekielkiem..
          Twoj wieczor przed spaniem to: siusiu, paciorek (no bo jakże by nie!), forum (tu przypierd0le, tam przypierd0le), i spac (w poczuciu dobrze spelnionego obowiazku..)

Zdrowka nieustajaco!

I jeszcze złośliwie nicki przybierasz.. Bawi cie to trollu?

• Gość: gość Re: Przy muzyce o polityce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.12, 23:56
            Jak wiadomo nikt już nie chodzi na spotkania z osłami z PO to może jeden pszemmm uratowałby wieczór autorski ?

Nieudana ofensywa

Numer 385 - 12.12.2012 ▶ Polska

Miała być ofensywa partii rządzącej. Są pustki na salach. Parlamentarzyści PO wyjechali w Polskę. Problem w tym, że nikt nie chce ich słuchać. Na spotkaniu z Julią Piterą w Płocku oprócz gorących napojów i ciasta było 21 osób.
            Jacek Liziniewicz
            Prezentacja w Miejskim Centrum Kultury odbyła się nie w dużej sali kinowej, ale w jej poczekalni. Większość ze zgromadzonych stanowili lokalni politycy i działacze Platformy Obywatelskiej. Wśród obecnych znaleźli się m.in. wójt gminy Dzierzążnia i przewodnicząca rady miasta Płońsk. Posłowie PO niezrażeni niską frekwencją prezentowali swoje sukcesy.
            zawartość zablokowana

Autor: Jacek Liziniewicz
            • Gość: Macierewiecz Re: Przy muzyce o polityce IP: *.180.150.246.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.12.12, 00:54
              PO niezrażeni niską frekwencją prezentowali swoje sukcesy.
              zawartość zablokowana

Oto ostateczny dowód na istnienie cenzury i zamach w Smoleńsku. Prawda i jej zawartość jest blokowana!!!

P.S. Że co? Że platfusów blokują? Same siebie blokują, żeby nas zmylić! Wiadomo! Każdy atak na platfusa jest przez platfusa zmistyfikowany, żeby Mnie ośmieszyć!
              • Gość: gosc Re: Przy muzyce o polityce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.12, 08:41
                oj głupis dede oj głupiś dede bo ja patrzę tam bo chodzi o zablokowanie tekstu / płatnosc/ ale u ciebie jak zawsze blokada umysłu to co ci doskwiera na co dzień
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka