Dodaj do ulubionych

Bal karnawałowy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.13, 13:33
Czy ktoś z Was wie gdzie i kiedy będzie w Ciechanowie jakiś bal karnawałowy?
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Bal karnawałowy IP: *.cnow.pl 06.01.13, 21:13
      nie wiem czy akurat bedzie organizowany bal karnalowy ale polecam dancingi w Lagunach ,
      • Gość: ali Re: Bal karnawałowy IP: *.xdsl.centertel.pl 06.01.13, 21:22
        magnat Władysławowo 19 stycznia
        • Gość: aga Re: Bal karnawałowy IP: *.opera-mini.net 19.01.14, 20:00
          Magnat? Fuj
    • Gość: Ola Re: Bal karnawałowy IP: *.ip.netia.com.pl 19.01.14, 11:39
      ponawiam pytanie, w necie na razie cisza o balach..
      • Gość: ... Re: Bal karnawałowy IP: *.static.chello.pl 19.01.14, 20:53
        A DLACZEGO Magnat fuj?
        • Gość: aga Re: Bal karnawałowy IP: *.opera-mini.net 20.01.14, 21:32
          Magnat ma piękną elegancką salę dobre jedzenie i to na tyle. Tylko tyle bo zespół jest tak beznadziejny że psuje wszystko. Pierwszy zespół który sprawił że mimo alkoholu byłam wkurzona gdzie z reguły muzyka w tańcu mi nie przeszkadzała to ta akurat zepsuła mi imprezę.
      • Gość: aa Re: Bal karnawałowy IP: *.dynamic.chello.pl 20.01.14, 14:53
        magnat 28 luty niestum 22 luty u Junoszy 28 luty
        • Gość: atena Re: Bal karnawałowy IP: *.centertel.pl 20.01.14, 15:30
          14 luty Atena
          • Gość: gość Re: Bal karnawałowy IP: *.play-internet.pl 20.01.14, 16:32
            1 marca - bianco
            • Gość: Szymon Re: Bal karnawałowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.14, 21:16
              W każdej chwili możecie Państwo zorganizować bal w Restauracji DaGrasso Ciechanów. W lokalu mieści się do 50 osób. Menu, muzykę oraz dodatkowe atrakcje dopasowujemy do potrzeb każdego klienta indywidualnie. Serdecznie zachęcam do kontaktu z obsługą lokalu.
              • Gość: Alicja Re: Bal karnawałowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.14, 14:17
                Byłam w Dagrasso na imprezie tanecznej organizowanej przez nasze stowarzyszenie. Na małe imprezki naprawdę polecam. Nas było 46 osób i jeszcze mogliśmy potańczyć ale na większą ekipę ta salka jest za mała. Jedzenie dobre obsługa mila. Grał Kwintet the liryczny wiec muzyka w sam raz do tańca. W tej chwili dokładnie nie pamiętam ile płaciliśmy ale wydawało mi się śmiesznie tanio.
                • Gość: dagmara Re: Bal karnawałowy IP: *.static.chello.pl 21.01.14, 23:56
                  Tak dobrze oni graja?? Słyszałam o nich a gdzie bedzie mozna ich posluchać w karnawale albo gdzie znaleźć nr kontaktowy?
                  • Gość: mmm Re: Bal karnawałowy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.01.14, 01:04
                    tak trudno poszukać... Kwintet The Liryczny 531-628-097
                    • Gość: kwintet Re: Bal karnawałowy IP: *.static.chello.pl 22.01.14, 08:48
                      Ludzie co z tego ze tam śpiewa Juszkiego cz. ONI nie zagrali w tym składzie nawet jednego wesela wesele to nie koncert.
                      • Gość: M Re: Bal karnawałowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.14, 16:21
                        ten zespół rozróżnia co to koncert a co wesele , zagrali już pare wesel i na jednym byłam było rewelacyjnie
    • Gość: Niestum Re: Bal karnawałowy IP: *.static.chello.pl 22.01.14, 09:09
      1 marzec bal Niestum
      • Gość: gosc Re: Bal karnawałowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.14, 16:47
        czy poda mi ktoś numer kontaktowy do sali weselnej niestum
        • Gość: ajaja Re: Bal karnawałowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.14, 17:08
          Nie! bo to była by reklama.
          • Gość: google Re: Bal karnawałowy IP: *.static.chello.pl 12.02.14, 22:34
            Wpisz w wyszukiwarkę google Zajazd Tur Niestum i są na stronie telefony.
    • Gość: janinia76 Re: Bal karnawałowy IP: *.play-internet.pl 13.01.20, 16:06
      W zajezdzie tur jest organizowany w tym roku bal, na ich stronie szczegolowa oferta zajazdtur.pl/oferty-specjalne/bal-karnawalowy-2020-ciechanow

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka