Dodaj do ulubionych

Złote Pole

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.13, 06:17
Wybieram się z rodziną na obiad do karczmy Złote Pole w Łagunach. Proszę o opinie osoby które miały okazję próbować tamtejszych specjałów.
Obserwuj wątek
    • Gość: .... Re: Złote Pole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.13, 07:44
      Kryptyreklama to coś co wyczuwa sie z daleka. Odpuść sobie głupoty
      • Gość: Janek Re: Złote Pole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.13, 08:04
        To nie jest kryptoreklama gościu. Nie bylem tam jeszcze i chciałem zasięgnąć opinii od gości tej karczmy. Zapamiętaj sobie. Jeśli nie masz dowodów , to nie insynuuj niczego drugiej stronie.
        • Gość: anka Re: Złote Pole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.13, 10:19
          dzieci moje uwielbiają naleśniki, ogólnie jedzenie jest dobre,ostatnio karkówka w sosie ziemniaczki, b. smaczne
    • Gość: aaa Re: Złote Pole IP: 79.162.232.* 12.02.13, 17:47
      Czy zaraz musi to byc reklama jak człowiek chce zasięgnąc opinii? Ludzie... po co krytykowac zaraz. Jedzenie jest takie sobie tam, zależy kto co lubi. Mi nie smakowało, ale słyszałam od znajomych pozytywne opinie wiec zależy od gustu:)
      • Gość: pati Re: Złote Pole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.13, 19:34
        zgadzam się kwestia gustu, jak żyję nie jadłam tak wstrętnych pierogów. Ruskie bez boczku...nie zamawiałam sera z ziemniakami. Kucharka powinna się poduczyć przynajmniej składu potraw, a z czasem doprawiania, och...
        • Gość: olek Re: Złote Pole IP: *.cnow.pl 06.06.13, 11:13
          Ale podobno tam są fajne dancingi co sobota,był ktoś?
          • Gość: olek kibolek:) Re: Złote Pole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.13, 15:38
            szefowa czy pracownik? Może warto się przedstawić a nie tak pod pseudonimem pisać:)
            • Gość: olek Re: Złote Pole IP: *.cnow.pl 06.06.13, 21:55
              chyba napisałem jasno mam na imię Olek i znajomi byli i mówili że było super więc pytam czy ktoś tam był i może to potwierdzić.
              • Gość: Nie polecam Re: Złote Pole IP: *.146.31.84.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.06.13, 21:59
                Nie warto, byłem i zwątpiłem w życie wtedy.
                • Gość: olek Re: Złote Pole IP: *.cnow.pl 07.06.13, 17:35
                  NIE POLECAM ale co się stało że aż tak?
    • Gość: zuźka Re: Złote Pole IP: *.dynamic.chello.pl 07.06.13, 23:27
      A ja polecam!!!! Super klimat i żarełko, zawsze coś dobrego na gorąco, własne pikle i marynaty, muzyka lux, swojska atmosfera i klimat. Mnie się tam podoba i już!! Pozdrowionka dla Pani Alinki!
      • Gość: kasia Re: Złote Pole IP: *.cnow.pl 09.06.13, 10:25
        Ja też byłam niedawno mi się podobało.
    • Gość: Waldi Re: Złote Pole IP: 213.199.253.* 27.06.13, 07:07
      Jedzenie kiepskie,wciskanie klientom prawie na siłe serów własnej roboty i innych rzeczy.Po stołach łarza zwierzaki,głupie wypytywania klientów skad przyjechali ,gdzie jadą itp.itd.
      Okropnośc.Nie polecam.
      • Gość: Beata Re: Złote Pole IP: *.cnow.pl 01.07.13, 15:24
        Ja byłam w sobote tam pierwszy raz i mi się podobało,wytańczyłam się za wszystkie czasy,fajny był zespół,a jedzenie mieliśmy tylko przystawki były oki.polecam.
    • Gość: h56 Re: Złote Pole IP: 46.239.161.* 02.07.13, 12:41
      Niech ta rozbudowana opinia będzie przestrogą dla tych, którzy jeszcze nie ulegli ładnej stronie WWW i obietnicom złotych gór właścicielki.

Lokalizacja: Przy głównej drodze Ciechanów - Przasnysz, słychać każdy przejeżdżający samochód, jeździ tamtędy dużo TIRów.

Wyposażenie: wynajęliśmy osobny domek (nie ma go w ofercie na stronie). Dwie kondygnacje na każdej brak pokoi. Łóżka albo 2 osobowe drewniane albo jednoosobowe składane. Dobrej jakości materace na łóżkach. W domku pościel wypłowiała i niejednolita. Kilka ręczników na łóżkach (nie dla każdego). Telewizorek z DVBT. W domku WC z prysznicem.

Jeśli chodzi o możliwość przygotowania sobie posiłków samodzielnie - kuchnia w budynku głównym, a w niej mała lodówka, czajnik, BRAK talerzy, sztućców, kubków, garnków i patelni.

Udogodnienia: miejsce na zrobienie grilla, staw z rybami. Brak wolnej, trawiastej przestrzeni do jakichkolwiek atrakcji ruchowych

Obsługa: wszyscy zabiegani, ciągle coś się dzieje. Trzeba samemu przypilnować swoich spraw.

Czystość: domek przygotowany do przyjęcia gości - wszystko ustawione, łazienka wyczyszczona. Pościel chyba tak długo na nas czekała, że miejscami zawilgotniała i śmierdziała.

Wyżywienie: po tym jak wyglądał ośrodek i jakie mieli do nas podejście właściciele nie zdecydowaliśmy się na konsumpcję w restauracji. Daję 4 gwiazdki bo taka była moja najwyższa ocena jednego z parametrów.

Cena/jakość: jak za 35zł/os dla 8 osób w jednym domku gdzie aby z niego wyjść trzeba było lawirować pomiędzy plecakami i torbami to lekkie przegięcie. Oczywiście jak się chce rachunek za usługę to cena jest zupełnie inna ale o tym właścicielka informuje dopiero w momencie zażądania rachunku.
      Informacje uzyskane w trakcie telefonicznej rezerwacji były zupełnie inne niż okazało się na miejscu:
      - kuchnia jest - ale nie w domku tylko w osobnym budynku
      - można samemu robić sobie jedzenie - na samym gazie bez osprzętu ciężko coś ugotować
      - w domku są pokoje - jeśli potraktujemy że domek to jeden pokój to prawda - był - ośmioosobowy

Podsumowując.
      Jeśli przyjmiemy, że jest to MOTEL / Zajazd przy drodze wojewódzkiej nr 617 to wszystko jest OK. Właściciele ewidentnie nie rozumieją co kryje się pod pojęciem "agroturystyka". Polecam jako niedrogi i niezobowiązujący jednorazowy nocleg a nie jako kilkudniowa forma wypoczynku.
    • Gość: alsa Re: Złote Pole IP: 87.206.78.* 02.07.13, 17:06
      Dawajcie tu Geslerową ha,ha
    • Gość: bik Re: Złote Pole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.13, 18:32
      porażka nie było ziemniaków jeden schabowy i zamiast fanty "takie coś" (słowa kelnerki pokazującej inny napój) płakałam ze śmiechu pierwszy raz trafiłam do takiego wypasionego lokalu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka