snooki1960 08.02.13, 00:26 Witam. Po przeczytaniu kilku postów pilnie poszukuje kogoś, kto używał nicku Rambam. Jeśli to możliwe proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snooki1960 Re: Rambam 08.02.13, 08:59 Witaj :) Widziałam, że byłeś bardzo zainteresowany tematem żydowskości na ziemiach ciechanowskich. A ja bardzo potrzebuję pomocy kogoś kto być może posiada więcej informacji na ten temat niż ja. Jeśli możesz skontaktuj się ze mną na maila: kardas_monika@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rambam Re: Rambam IP: *.centertel.pl 08.02.13, 09:25 Obecnie jestem w trakcie procesu konwersji więc nie mam czasu. Nie pomogę Ci w tym Odpowiedz Link Zgłoś
snooki1960 Re: Rambam 08.02.13, 09:30 No cóż. W takim razie bardzo dziękuję. W zasadzie nawet nie wiesz o co chciałam zapytać ale niech tak pozostanie. Życzę wytrwałości w konwersji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a_samo_a Re: Rambam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.13, 12:01 Powiedz co cię interesuje, to może coś się wymyśli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: junkie Re: Rambam IP: *.204.42.15.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.02.13, 00:45 Zastanawia mnie jak mam się zabrać do szukania swoich korzeni. Czy ocalały może jakieś księgi z Synagogi? Coś gdzie mogłabym chociaż poszukać nazwisk przodków. Cokolwiek. Proszę przejdźmy na mail bo tu mi trochę głupio pisać o prywatnych, bardzo ważnych dla mnie sprawach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a_samo_a Re: Rambam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.13, 08:26 Tutaj masz trochę wskazówek Tekst linka natomiast odnośnie zachowanych ksiąg Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek Re: Rambam IP: *.dynamic.chello.pl 09.02.13, 20:47 samo ty jesteś Żydem ? Odpowiedz Link Zgłoś