a.kraszewski 15.02.13, 17:28 Dlaczego został usunięty wątek "Do członków mojego Fan clubu?" Czyżby wasz przyjaciel anonimek poczuł się przegrany? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
7anonim7 Re: do admina 16.02.13, 00:02 Nie wiem czyim jestem przyjacielem, ale też chcę się dowiedzieć co z tym wątkiem? Chciałem się zapytać czy dziewczynki się całowały w południe po różnych częściach ciała na deptaku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a_samo_a Re: do admina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.13, 08:03 Miałaś anonimko niepowtarzalną okazję, nie skorzystałaś w realu, to teraz możesz mnie cmoknąć jedynie wirtualnie. Odpowiedz Link Zgłoś
7anonim7 Re: do admina 16.02.13, 09:55 Te pieszczoch - ode mnie z daleka z takimi propozycjami :-) pogadaj z tym brzydalem skoro wczoraj było za mało :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: do admina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.13, 18:08 Zbyt wiele głupich o niczym wątków zakładasz kraszewski a potem piszesz bzdety o niczym. Piszesz jak cham i idiota a dlaczego w takim nie lubisz chamów i idiotów? Odpowiedz Link Zgłoś
a.kraszewski Re: do admina 16.02.13, 20:35 O ile mnie pamięć nie myli, ro w tym roku założyłem jeden wątek, chamie i idioto. I nie lubię również ciebie, pszemm, żebyś nie miał wątpliwości, kim jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a_samo_a Re: do admina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.13, 08:00 Właśnie dlaczego? żałosna namiastka moderatora nie może może sobie poradzić z prowadzeniem tego forum. Wycina wątki i posty, które powinny zostać, a pozostawia te, którymi winien zająć się prokurator. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: do admina IP: *.183.249.236.dsl.dynamic.t-mobile.pl 16.02.13, 14:58 a ja zapytam o co innego dlaczego ten wątek jeszcze wisi na forum o TEN Odpowiedz Link Zgłoś