Dodaj do ulubionych

A.Kraszewski na prezydenta!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.13, 10:57
Moim zdaniem prezydentem powinien być zamiast Wardzińskiego Kraszewski gdyż jest człowiekiem kulturalnym i wykształconym i lepiej by było. Namawiam cię drogi Andrzeju do wystartowania w przyszłych wyborach prezydenckich.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: A.Kraszewski na prezydenta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.13, 16:22
      Znając jego twórczośc na tym forum zwycięstwo ma zapewnione wśród małp w ZOO.
      • Gość: gość Re: A.Kraszewski na prezydenta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.13, 16:54
        To ten w skórze z tubą ?
        www.ciechtivi.pl/marsz-milczenia-przeciwko-przemocy/
        • Gość: sraturn Re: A.Kraszewski na prezydenta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.13, 17:16
          Tak to on. Natomiast ten w okularach to prawdopodobnie asamoa.
          • 7anonim7 Re: A.Kraszewski na prezydenta! 23.03.13, 20:55
            No to strasznie zawiedziony jestem, pisać to to jeszcze trochę potrafi, ale z wysławianiem się to są spore problemy :-)

Pewnie 20 razy sprawdzają w słowniku i jest ok, na żywo talent oratorski znika...

Ale wyliniała bródka jest :-) a ten drugi to ten w ciemnych okularach? Też dobry :-)
    • Gość: gośc Re: A.Kraszewski na prezydenta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.13, 17:18
      To sobie kolego nie róbcie jaj z człowieka .Masz jego adres meilowy wiec pisz mu liściki miłosne.

Gość portalu: Czeczesław napisał(a):

> Moim zdaniem prezydentem powinien być zamiast Wardzińskiego Kraszewski gdyż jes
      > t człowiekiem kulturalnym i wykształconym i lepiej by było. Namawiam cię drogi
      > Andrzeju do wystartowania w przyszłych wyborach prezydenckich.
      > Pozdrawiam.
      • Gość: gosc Re: A.Kraszewski na prezydenta! IP: *.centertel.pl 23.03.13, 21:05
        cesiu- założycielu tematu nie rób sobie jaj z mieszkańców Ciechanowa bo robisz je zakładając takier tematy i pisząc i takich ludziach, że mogliby być prezydentami... Kraszewski na prezydenta, samoa na wiece i za chwilę nie będziemy już nawet miastem powiatowym.
      • Gość: ups co za okazy :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.13, 21:19
        obejrzałem filmik. jak rany, ale folklor. endju wypisz wymaluj ofiara losu, asamosia wygląda i peroruje jak zupak... nic dziwnego, że tylko na forum mogą zaistnieć.
        na marginesie: nareszcie zobaczyłem ten słynny marsz. od kiedy kilka osób tworzy marsz? nie ośmieszajcie się więcej. tak kończy każda inicjatywa rodem z forum. nie to miejsce, nie ci ludzie...
        ja zaglądam wyłącznie w celach rozrywkowych, których aż nadto dostarczają mi obaj wspomniani panowie i pszemm oczywiście ;D
        • Gość: ... Re: co za okazy :D IP: *.centertel.pl 23.03.13, 22:13
          Ciekawe do czego mu ta tuba? do tych kilku osób musiał przez nią przemawiać. Porażka.
    • Gość: kulfon Ędriu nie jest medialny IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.13, 09:53
      Kamera jak widać nie lubi Ędriu.
    • Gość: lisek Re: A.Kraszewski na prezydenta! IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.13, 10:51
      Mi to przypomina wiec palikotów.
      • Gość: gosc Re: A.Kraszewski na prezydenta! IP: *.centertel.pl 24.03.13, 15:21
        Dokładnie- kilku głabów coś wykrzykujuących...coś czego sami do końca nie rozumieją. Aż dziwne, że nie poruszyli sprawy Strażników Miejskich.....Powiedzmy sobie szczerze- często wychodząc grupką znajomych na lody jest nas więcej niż w tym przypadku byli panowie w stanie do siebie przekonać. Także panowie cieniutko, cieniutko. Nie jesteście przekonywujący.
        • Gość: Wiktoria żenua IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.13, 16:11
          Oni mogą kabaret a nie partię lub inicjatywę obywatelską zakładać.
          W skeczach o komunie to naturszczyki
          • a.kraszewski Re: żenua 24.03.13, 21:32
            No i co a_samo_a, komuś bardzo zależy na tym, żeby nas zdyskredytować. Ciekawe, dlaczego? Komu tak bardzo, oprócz oczywiście miejskich leżaczków, podeptaliśmy odciski? Zboczeńcowi 7anonim7? No, to oczywiste. Ugodziłem w jego ego. A poza tym wydaje mi się, że naszym oponentom najbardziej przeszkadza nasza niezależność i brak powiązań z jakąkolwiek opcją polityczną. Bo przecież w tej chwili krytykujemy jednego, ale jutro możemy wyciągnąć jakieś świństwo na drugiego, z przeciwnego bieguna politycznego. Natomiast poziom ataku, jaki reprezentują nasi adwersarze nie ma chyba sobie równego. Bezpardonowe ataki Urbana w czasie stanu wojennego były na bez porównania wyższym poziomie. Tylko uważajcie - nas usiłujecie oblać pomyjami, żebyście się sami w nich nie potopili. 7anonim7 ząbki już stracił i choć wciąż próbuje kąsać, jest w zasadzie nieszkodliwy. A za kilka tygodni będzie kompletnym zerem
            A tak na marginesie - niektóre z tych wypowiedzi naruszają moje dobra osobiste i będę ich bronił. Radzę więc uważać. Są już tacy, którzy na własnej kieszeni przekonali się, że w dyskusji ze mną lepiej uważać na słowa.
            • 7anonim7 Re: żenua 24.03.13, 22:35
              W moje ego? Ehh, nie jesteście w stanie obaj tego zrobić... Ja mam z Was ubaw po pachy - i uwierz mi, że wiem o tym co Cię najbardziej wkurza :-) ja Cię widuję bardzo często jak wyprowadzasz tą swoją wyliniałą bródkę na dwór, a Ty nie masz pojęcia kim jestem :-)

Szukaj, szukaj, węsz!!!
              • a.kraszewski Re: żenua 24.03.13, 22:55
                25.01.13 r. 7anonim7 napisał: „I stwierdzam z całą stanowczością, że jestem sfrustrowanym dewiantem onanistą, który nie daje sobie rady ze swoimi chorymi obsesjami.” Nic dodać, nic ująć, zboczusiu
                • Gość: gość Re: żenua IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.13, 23:00
                  a który z was ma obsesje antypisowska i antykoscielną i robi wklej-kopiuj?
                  ktory z was jest tym zboczeńcem intelektualnym ?
                  • 7anonim7 Re: żenua 24.03.13, 23:08
                    Obaj mają problemy :-), ale który jakie ciężko wyczuć...
                    • a.kraszewski Re: żenua 25.03.13, 08:26
                      Wiesz, co, 7anonim7? Nie umiesz walczyć uczciwie, jesteś zwykłym tchórzem. Nie używasz merytorycznych argumentów, a posługujesz się metodami, które z kulturą czy etyką nie mają nic wspólnego. Poza tym intelektualnie jesteś zwykłym zerem. Tak dałeś się wmanewrować w to swoje oświadczenie... Wprawdzie ja uważam, że życie erotyczne innych to wyłącznie ich publiczna sprawa, ale jeżeli na publicznym forum sam zacząłeś o tym pisać... Nie wyszło? I kto tu się teraz bawi???
                      Poza tym jesteś osobą publiczną, a ja czarno na białym jestem w stanie udowodnić, że ta konkretna osoba kryje się pod nickiem 7anonim7. Wycofałem pozew z sądu, bo doszedłem do wniosku, że odszkodowanie nie pokryje mi strat, jakie bym poniósł w związku z dojazdami do Płocka, ale za to pozwolę sobie kiedyś, w bardzo sprzyjających okolicznościach, odczytać publicznie to twoje oświadczenie. Napisałeś to na forum publicznym, jest ogólnie dostępne. To będzie twój koniec. Konsultowałem to z prawnikiem i mogę tak postąpić.
                      A poza tym wiesz, jakieś nietypowe zachowania seksualne to jedno, ale dewiacja.... To już może być niebezpieczne dla społeczeństwa i powinno się leczyć. Nawet przymusowo.
                      • 7anonim7 Re: żenua 25.03.13, 08:38
                        Ja z tobą nie walczę żałosny "oratorze", bo poziom zbyt niski :-)

Tylko i wyłącznie się z ciebie nabijam, podobnie jak z twojej kochanki a_samo_a - swoją drogą to spaczone macie te gusty, ale o tym się podobno nie dyskutuje :-)

Wycofałeś z sądu pozew? No wiesz, już się cieszyłem... Ale po raz kolejny okazuje się kim jesteś i czego nie masz - Wielkanoc idzie, to chyba wiadomo o czym mówię :-)

A jak będziesz już tam sobie coś odczytywał gdziekolwiek to najpierw się trochę doucz mówić i czytać bo jakoś ci nie idzie :-)

Z pozdrowieniami - Anonim
                        Miłego dnia :-)
                  • a.kraszewski Re: żenua 25.03.13, 08:14
                    Z tego, co wiem, to żaden. Nie mam na pewno nic przeciwko Kościołowi
                    • Gość: bolek Re: żenua IP: *.dynamic.chello.pl 26.03.13, 21:30
                      I czego się pyszczysz ? Lecz swoje frustracje w domu Ędriu z tą swoją koleżanką.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka