Gość: Mala Mi IP: *.play-internet.pl 01.04.13, 12:50 Potrzebuje namiary na dobrego dermatologa, ktory przyjmuje prywatnie. Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ............ Re: dermatolog-prywatnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.13, 09:26 DR Czopik przyjmuje na żeromskiego, i dobra jest dr Siwko,w Arnice przyjmuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAMA Re: dermatolog-prywatnie IP: *.play-internet.pl 02.04.13, 20:27 Pani Siwko przyjmuje w Arnice i w Eskulapie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: dermatolog-prywatnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.13, 22:07 ta, dobra do pieniędzy 100zł i przyjść na dwa tyg. Żeby zostawić kolejną stówę. Do Przasnysza podobno warto pojechać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: dermatolog-prywatnie IP: *.dynamic.chello.pl 02.04.13, 22:19 A gdzie przyjmuje dermatolog na Fundusz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chora Re: dermatolog-prywatnie IP: *.tktelekom.pl 03.04.13, 10:03 słyszałam o Przasnyszu proszę o namiary i nieco więcej informacji,bo w tym Ciechanowie pójście do Dr.Czopik to strata czasu i kasy ,nie wspomnę o wizytach w Poliklinice wizyta 5 min na stojącą i niewiele masz do powiedzenia.,podobnie jak na ciechanowskiej dermatologii nie daj boże powiedzieć własne obserwacje wynikające z przebiegu leczenia ,odechce się człowiekowi żyć.Pani doktor wpada wówczas w straszne nerwy i zamiast pacjenta pocieszyć wpędza go w chorobę bo akurat to schorzenie uwielbia stres. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: dermatolog-prywatnie IP: *.dynamic.chello.pl 03.04.13, 12:44 Mi Czopikowa wmawiała, że leżałem juz na dermatologii mimo że przyszedłem do niej pierwszy raz do Polikliniki :-P Dno i beznadzieja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAMA Re: dermatolog-prywatnie IP: *.play-internet.pl 03.04.13, 13:14 Jezdziłam do Przasnysza przez pół roku i napiszę krótko-SZKODA CZASU!!!nam pomogła Pani Siwko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dermatolog-prywatnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.13, 13:59 Ja byłem u 3 dermatologów Siwko Czopik i Tarwacka. Niestety żadna pani nie zdiagnozowała dobrze przyczyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: dermatolog-prywatnie IP: *.play-internet.pl 03.04.13, 14:11 Tarwacka to taki dermatolog jak z koziej....trąba....dziecko miało w święta wysypkę,pojechałam na pogotowie a W/w specjalista dermatolog dała skierowanie na oddział i wymyśliła jakieś paskudztwo.Na oddziale lekarz obejrzał małą i diagnoza POTÓWKI ;-)A że ma AZS to wyglądało to dziwnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mala Mi Re: dermatolog-prywatnie IP: *.play-internet.pl 03.04.13, 15:03 Podejrzewam u swojego dziecka azs - egzeme, potrzebuje dobrego lekarza, ktory potwierdzi lub obali moja diagnoze. Dziecko juz zostalo zle zdiagnozowane, chce mu oszczedzic dalszego bolu. Justyna, co stosujesz na azs? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dermatolog-prywatnie IP: *.play-internet.pl 03.04.13, 15:52 Niestety tylko Warszawa. tu robią łaskę i "super specjaliści" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nastka Re: dermatolog-prywatnie IP: 46.174.224.* 03.04.13, 18:43 W Płocku przychodnia DERMAMED, ale tylko dr Sobieska (dermatolog i alergolog). W żadną inną lekarkę z tej przychodni nie daj się wkręcić. Wyleczyła mnie w miesiąc, czego ciechanowscy lekarze nie mogli zrobić przez ponad 3 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: dermatolog-prywatnie IP: *.dynamic.chello.pl 03.04.13, 20:18 czy ta pani doktor przyjmuje na fundusz czy prywatnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nastka Re: dermatolog-prywatnie IP: 46.174.224.* 03.04.13, 20:48 Przyjmuje i na fundusz i prywatnie, ale na fundusz trochę trzeba poczekać na wizytę. Z tego co wiem prywatnie też nie przyjmuje z dnia na dzień, chyba że ktoś odmówi wizytę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: dermatolog-prywatnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.13, 17:54 Dr Renata Iwańska Odpowiedz Link Zgłoś