Dodaj do ulubionych

Tablica rejestracyjna WCI ...94

IP: *.dynamic.chello.pl 07.04.13, 13:48
Poszukuję tablicy rejestracyjnej WCI ...94, którą zgubiłem wczoraj albo nawet przedwczoraj na terenie Ciechanowa. Jeśli ktoś ją znalazł i chciałby mi zaoszczędzić czasu spędzonego w WK, to bardzo proszę o kontakt. Obiecuję, że na wdzięczności się nie skończy ;) Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: kierowca Re: Tablica rejestracyjna WCI ...94 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.13, 14:08
      Jak już ktoś ją Tobie odda, czego bardzo Ci życzę, to przykręć ją wkrętami do plastikowej ramki bo sposób mocowania tych tablic jest delikatnie pisząc zawodny. 2 sekundy roboty dla złodzieja.
    • Gość: MrX Re: Tablica rejestracyjna WCI ...94 IP: *.dynamic.chello.pl 07.04.13, 18:25
      Kiepsko to widzę, ale życzę powodzenia :-)
      • Gość: * Re: Tablica rejestracyjna WCI ...94 IP: *.cnow.pl 08.04.13, 09:50
        Mąż jakiś miesiąc temu też znalazł tablicę rejestracyjną,nawet pisał tu na forum czy ktoś nie zgubił ale nie było odzewu więc w poniedziałek(znalazł w piątek ok.23)pofatygował się z nią na komendę i mam nadzieję że tablica trafiła do właściciela.Myślę że nie wielu ludzi było by stać na takie poświęcenie ale może też będziesz miał szczęście!
        • Gość: Gość Re: Tablica rejestracyjna WCI ...94 IP: *.cnow.pl 08.04.13, 16:57
          Stary lepiej szybko codziennie oblatuj wszystkie skupy złomów, bo złomiarze, żadnej leżącej tablicy rejestracyjnej nie ominą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka