Gość: Julka IP: *.zep.com.pl 11.04.13, 09:05 Może ktoś korzystał z usług Mazowieckiego Centrum Stomatologii w Warszawie, chodzi o leczenie ząbków małego dziecka w znieczuleniu ogólnym? Proszę o opinię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gośc portalu Re: Stomatologia dziecięca IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.10.13, 14:14 Polecam MCS w warszawie ul Nowy Zjazd jako bardzo dobre miejsce na leczenie mlecznych ząbków pod narkozą. Moja córka miała tam taki zabieg. Wszystko przebiegło dobrze. Dużo stresu jako matka przeżyłam i finansowo tez drogo, poniewaz godzina narkozy kosztuje 400 zł i ten syropek przed narkozą 200 zł,ale uważam ze warto. dziecko nic nie pamięta . Wszyscy są tam bardzo mili i odpowiadają na wszystkie pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Stomatologia dziecięca IP: *.146.226.28.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.10.13, 12:15 Także polecam. Super temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuśka Re: Stomatologia dziecięca IP: *.30.104.223.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.10.13, 22:49 A jaki jest koszt leczenia ząbka lub ząbków? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Stomatologia dziecięca IP: *.dynamic.chello.pl 16.01.14, 11:09 Witam. Moja córeczka miała tam leczone ząbki pod narkozą, ponieważ strasznie bała się dentysty i mimo wielu prób nie dała sobie nic zrobić,a miała już 7 ubytków. Uważam że było warto, mimo wysokiego kosztu. Wszystko przebiegło bardzo sprawnie,mała dostała syropek po którym "odleciała", do tej pory nie wie że miała podłączoną kroplówkę. Zabieg trwał 2 godz, po zabiegu dziecko jeszcze trochę spało, a wybudzanie przebiegło super, bez wymiotów i płaczu. Po ok 1,5 godz mogliśmy wracać do domku. Córcia zadowolona i my rodzice również. Polecam dr. Reginę Ćwik, jest super specjalistą i przede wszystkim człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Stomatologia dziecięca IP: *.play-internet.pl 19.01.14, 01:49 Tak tak leczenie pod narkozą...trzeba było dziecko zaprowadzic do dentysty w wieku 2 lat i nie było by problemu...paranoja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: Stomatologia dziecięca IP: *.play-internet.pl 20.01.14, 00:18 Włosy też obcinacie pod narkozą bo dzieci się boją? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Stomatologia dziecięca IP: *.range31-52.btcentralplus.com 20.01.14, 15:17 Hłe, hłe, to samo chciałam napisać… Pomijając fakt zaniedbania zębów, to narkoza nie jest obojetna dla organizmu. No ale cóż, może to wstep do poprawek w starszym wieku… :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Stomatologia dziecięca IP: *.play-internet.pl 28.07.14, 13:52 do Pustych Panienek, mających zdrowe dzieci. Mam 2 niepełnosprawnych synów. Bez narkozy nie usiądą na fotelu dentystycznym. Trzeba trochę pomyśleć zanim się napisze taką głupotę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówa Re: Stomatologia dziecięca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.14, 16:40 Oj jaki Gościu mądraliński jesteś ;) Ja jak zobaczyłam, ze cos sie dzieje z ząbkiem u dziecka 20 mcy od razu zapisałam na wizytę ( termin był za 3 mce) Dzisiaj dziecko nie ma jeszcze 2 lat, jesteśmy po w/w wizycie i ząb do leczenia w klinice leczącej małe dzieci ( Miodowa, Nowy Zjazd) Więc jak ktoś prosi o poradę to proszę się nie wymądrzać tylko pomóc. Każde dziecko jest inne mam dwoje wiec wiem co pisze. Jedno bez problemu u dentysty, a drugie niestety nie. Nadmienię, że zęby są myte ;) no a i tak do gabinetu trafiliśmy przed ukończeniem 2 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mo 33 Re: Stomatologia dziecięca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.14, 19:09 Ja też leczyłam zęby mojemu 3 letniemu synkowi zęby w Warszawie,Nowy Zjazd 1, szczerze polecam. Jeśli mogę coś doradzić to odwiedzcie Centrum Uśmiechu w Mławie,super specjaliści i leczenie odbywa się bez narkozy, chociaż synek ma już 5 lat i trochę lepsze nastawienie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: Stomatologia dziecięca IP: *.dynamic.chello.pl 28.07.14, 15:35 A ja polecam panią Elżbietę Niemeczek pełna profeska. Odpowiedz Link Zgłoś