Gość: ciechanowianin IP: 88.220.104.* 27.05.13, 15:04 Witam poszukuję kontaktów, do firm które zajmują się wynajmem BUSa z kierowcą, może ktoś ma kontakt do Pana z Płońskiej. Z góry dziękuję za wszelką pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: znawca Re: BUS na wesele IP: *.116.235.221.lapy235.tnp.pl 27.05.13, 16:01 na lelewela super bus i super kierowca pojedziesz pierwszy i ostatni raz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: BUS na wesele IP: *.free.aero2.net.pl 27.05.13, 20:48 Ale szukasz busa osobowego czy dostawczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: BUS na wesele IP: *.dynamic.chello.pl 27.05.13, 21:20 a Pan Tomasz co ma autobusy i busy tam za Pechcinem? nie mam namiarow,ale Jego corka prowadzi hipoterpaie Promyk moze przez nia poszukaj kontaku:) ostatnio wiózł nas na wesele pod Plock:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: BUS na wesele IP: *.tktelekom.pl 27.05.13, 21:23 Polecam firme z Nowego Miasta, taniej niz busy z Ciechanowa i okolic. Dwa tygodnie temu sam korzystałem z ich uslug. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesspa Re: BUS na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.14, 17:25 Dzieki za cynk z ta firma. WYdaje sie byc super profesionalna:) Zadzwonie w poniedzialek, dowiem sie jak finansowo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kefu Re: BUS na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.14, 23:33 i jak cenowo ma sie manifold do innych? z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plasia Re: BUS na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.14, 17:43 ja tez jestem ciekawa, bo fajna to jest firma (znam ich ze szkolnych przejazdow:) ) jak bedzie cos wiadomo - napisz plz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luz_ma Re: BUS na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.14, 20:23 Prosze daj znac:) chociaz w sumie pewnie wycena jest dla kazdego i [powinnam sama zadzwonic:P Odpowiedz Link Zgłoś
iwka224 Re: BUS na wesele 30.03.14, 20:51 moich gości weselnych, Pan z płońskiej wiózł do Kazimierza Dolnego w 2009. zapłaciliśmy wtedy 1100 zł za transport w obie strony. mam do Niego numer, chociaż nie wiem czy aktualny? odezwij się do mnie na maila, bo nie chcę podawać tu prywatnych numerów. Yvette21@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anuka Re: BUS na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.14, 22:34 i jak w Manifoldzie ceny? Bo ja nie wiem czy to jest dobry pomysl...nie wiem jakos tk boje sie,ze to tyle tysiecy kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: BUS na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.14, 23:27 ceny sa zalezne przeciez od tego ile zamowisz i jakie zamowisz - wszytsko do pogadania, jak z czlowiekiem :) Ja do wawy zamawiam swoj a wesele brata (jako prezent przy okazji;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kanana Re: BUS na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.14, 12:04 na wesele to spokojnie sie uda Manifolda zamowic :) Sa calkiem fajni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arti34 Re: BUS na wesele IP: *.internetia.net.pl 31.03.14, 22:11 Jeżeli chodzi o dobre i sprawdzone busy to tylko autokary i mikrobusy, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro Re: BUS na wesele IP: *.centertel.pl 31.03.14, 23:27 najlepiej szukac kontaktu do zultka co jezdzi dla mks c-now .polecam korzystalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meeting Re: BUS na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.14, 00:59 potwierdzam! mikrobusy juz dwa razy korzystalem i nie zawiodly. zazwyczaj na imprezy firmowe zamawiam. Mercedesem pod sam klub ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golddrop Re: BUS na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.14, 23:01 no i z klubu spowrtoem tez jesli tak sobie zazyczysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: whilewesleep Re: BUS na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.14, 23:02 Wiedzeliście, ze te autokary-mikrobusy mają WIFI w standardzie w kadzym autokarze :O wow jestem mega do tyłu w takim razie. nie wiedzialem ze to juz standard Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JacekEU Re: BUS na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.14, 20:40 no kurcze, miom zdaniem wyznacznik jakiegos tam luksusu i na prawde fajnie ja przewoznik zapewnia takie cos Odpowiedz Link Zgłoś