Dodaj do ulubionych

Partner AGD RTV

IP: *.dynamic.chello.pl 01.06.13, 00:11
Zamierzam urządzić kuchnie, co sądzicie o tym sklepie ? słyszałam, że dają niezłe rabaty, trzeba mieć kartę stałego klienta czy wystarczy zapytać o rabat tych przystojniaków ? :)
Jak jest w innych sklepach? Jakie wyglądają raty? z tego co sie orientowałam to media expert i neonet pod tym względem odpadają...
Obserwuj wątek
    • Gość: zdegustowny Re: Partner AGD RTV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.13, 09:49
      Te forum na psy schodzi. Jak to mozna zadawac takie pytania? Sklep jak sklep. Jedna rzecz tańsza inna droższa. Tak samo w media expert czy neonet.
      Trzeba ruszyć dupe z fotela i iść do kazdego ze sklepów...
      • Gość: Agniecha Re: Partner AGD RTV IP: *.dynamic.chello.pl 03.06.13, 23:23
        Owszem masz racje ceny są różne ale nad to stawiam też obsługę sklepu, raty które są czasem inne w ofercie niż w rzeczywistości, kwestia dogadania się w sprawie zamawiania towaru itp itd. na jakość sklepu nie wchodzą w gre TYLKO ceny. Po za tym naprawde jest wiele gorszych wątków na tym forum. Czasem wolała bym zapłacić 100zł drożej i wiedzieć, że wrazie czego mam do kogo przyjść zapytać o poradę... trochę minęło od tego posta byłam juz w kilku sklepach i powiem tak. Według mnie to najgorzej wypadły te największe sieciówki po pierwsze w pewnym sklepie rozmowa się nie zdążyła zacząć a sprzedawca już zaczął nagadywać na przedłużenie gwarancji w drugim zaś sprzedawca liczył ceny towaru już z trzy letnią gwarancją....w neonecie obsługa bardzo średnia nie było za bardzo z kim pogadać choć klientów było jak na lekarstwo...najlepiej wypadł Avans i właśnie Partner, w Avansie sporo można zamówić w niezłych cenach a w Partnerze większość tego co mnie interesowało było już na sklepie sprzedawca bardzo miły i choć młody to widać, że miał pojęcie o tym co robi i nie próbował mnie ani przekierowywać na inny sprzęt ani wcisnąć gwarancji, chodź powiadomił o takiej możliwości. Nie mogę też ominąć sklepu obok chodź obsługa Starszych Panów woła o pomstę do nieba i miałam wrażenie że chcą mnie wygonić to ceny mają Bardzo atrakcyjne.

Jeżeli chodzi o raty to nic mnie nie zaskoczyło obawiam się, że dopiero w momencie pisania umowy dowiem się prawdy :)
    • niezad-owolony Re: Partner AGD RTV 08.05.15, 22:39
      Nie polecam, sklep sprzeda towar uszkodzony i wmowi,ze to ty go uszkodziles. Bedziesz mial po towarze i po pieniadzach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka