Dodaj do ulubionych

Koza , kózki , kosiarki

IP: *.centertel.pl 12.06.13, 22:51
Witam , posiadam do sprzedania dwie małe (1 miesieczne ) kózki . Mogę sprzedać tez i matkę , nie swoją oczywiscie , ale ów czterokopytnych :)
Kózki , piekne , radosne idealne na działkę , dla dzieci .
Kozia rodzina , nieco patologiczna , niestety małe wychowują sie bez ojca :( , jednak gwarantuję ze zaobserujemy tu cenne wzroce , w postawie koziej rodziny , kiedy to młoda koza -mata- instruje koźlenta jak zjadać piekne kwiaty ogrodowe , liscie porzeczki , truskawki , i inne drogocenne pnącza . Młode posłusze matce , idą w ślad i z uporem maniaka i kopyto w kopyto z rodzicielką...
Sprzedaję , bo jedna z kóz obraziła sie na mnie , po tym jak powiedziałem niedawno do niej ze"mogła by sie umyć , bo śmierdzi..." Boje sie babskiej solidarnosci , tylko patrzeć jak pozostałe dwie tez bedą obruszone . I nawet nie zameeeeeczą ;)
Ogłoszenie jak najbardziej prawdziwe , chetnych prosze o kontakt szaruss@wp.pl ,
Obserwuj wątek
    • Gość: O TAK Re: Koza , kózki , kosiarki IP: *.centertel.pl 13.06.13, 00:13
      www.youtube.com/watch?v=DRV8FB86100
    • Gość: Kiełbasa z Kozy Re: Koza , kózki , kosiarki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.13, 00:16
      Czy wchodzi w grę rodzinne biesiadowanie z inwentarzem (jednorazowe dla inwentarza)??
    • Gość: koźlaz Re: Koza , kózki , kosiarki IP: *.centertel.pl 13.06.13, 00:20
      Oczywiscie , ze tak .
      Ale jest jedna zasada , zaczynamy biesiadowanie z kozami , od tej co sie na mnie boczy :)
      Potem dybiemy na uczuciach kozy-matki - patrzeć bedzie jak przeżuwać biesiadnicy beda żyłki....

ej..no bez jajec ja chciałem naprawde tylko te kozy sprzedać ,a Wy tu jakis festyn robicie...
      • Gość: Kiełbasa z Kozy Re: Koza , kózki , kosiarki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.13, 00:21
        www.youtube.com/watch?v=6mXRUKw4iFs
    • Gość: ja Re: Koza , kózki , kosiarki IP: *.matcom.com.pl 13.06.13, 07:47
      podaj numer telefonu jestem zainteresowany
    • Gość: koźlaz Re: Koza , kózki , kosiarki IP: *.cnow.pl 13.06.13, 09:18
      Na liczne pytania odnośnie kondycji kóz , odpowiadam ze są w pełni zdrowe , nigdy nie chorowały nie były najmniejszych problemów , małe nawet nigdy nie kichneły , stolce oddają pełne , gładkie , bez gruzdek . Mozna patrzeć i podziwiać . Nie na to bez gruzdek rzecz jasna :)
      gdybym sprzedawał auto , powiedziałbym nic tylko "wsiadać i jechać'' , ale przeciez ja sprzedaje kozy.....to chyba nie mogę tak pisac....czy moge??? hmmmm
      Matka , bez trudu utrzyma na swym grzbiecie nikłej postury chińca-koreańca ,
      na prawdziwego słowianina nie ma co liczyć , koza wykazuje dezaprobatę .
    • Gość: koźlaz Re: Koza , kózki , kosiarki IP: *.cnow.pl 13.06.13, 09:52
      zapomiałbym napisać , ze kózki są do mnie bardzo przywiązane ooo tak wlaśnie :
      stanica-blachownia.strefa.pl/nauka/zeglar.gif
    • Gość: real foto Re: Koza , kózki , kosiarki IP: *.cnow.pl 13.06.13, 10:10
      Witam , czy mogę poprosic o real foto ?
      na MARIUSZ.LOBO@INTERIA .PL
      • Gość: Kiełbasa z kozy Re: Koza , kózki , kosiarki IP: *.cnow.pl 13.06.13, 14:56
        Znalazł się już szczęśliwy nabywca? Moje zaproszenie na kolację - będzie uroczysta - proszę zapewnić kozią rodzinę - wciąż aktualne. Prosiłbym o informację, ponieważ nieuchronnie zbliża się moja rocznica ślubu a na innym portalu obserwuję jeszcze aukcję młodej wieprzowinki - chciałbym odpowiednio przygotować moich "gości-atrakcje kulinarne" do tej uroczystości...
    • Gość: uprzejmy Re: Koza , kózki , kosiarki IP: *.cnow.pl 13.06.13, 14:58
      ''Kiełbasa z kozy'' pytaj szarussa , masz @ do niego :)
    • Gość: robert Re: Koza , kózki , kosiarki IP: *.rdns.blackberry.net 14.06.13, 17:23
      Bylem i widzialem Kozki. Piekne. Powiem nawet ze nie roznia się bardzo od psa w sniezyce :). Ale tak powaznie to nie zakupilem poniewaz porazajace było uczucie, przywiazanie , tesknota sprzedajacych. Już kozy byly zapakowane kiedy dostzreglem za rogiem cichce szlochanie najmlodszego z rodziny sprzedajacych. Nie moglem im tego zrobic, kozy grzecznie wrocily do zagrody. Szloch ustal. Serce uroslo.
      • iga Re: Koza , kózki , kosiarki 16.06.13, 20:53
        hmm ogłoszenie brzmi interesująco..... może bym sobie taka kozke sprawiła.
        • Gość: potrzebujący Re: Koza , kózki , kosiarki IP: *.30.70.211.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.06.13, 20:58
          A ja z innej beczki!! Zachęcony tą kosiarką w tytule... czy istniałaby szansa wynajęcia kóz? Zepsuła mi się kosiarka i klops! Trawnik zarósł a teściowa ma na dniach przyjechać i żona żyć nie daje!! Tylko ile taka koza zjada m2 na godzinę? Czy do środy się wyrobią?
          • Gość:   Re: Koza , kózki , kosiarki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.13, 21:31
            Tylko musisz uważać żeby koza nie wygryzła kępy teściowej :D.
    • Gość: koźlaz Re: Koza , kózki , kosiarki IP: *.centertel.pl 16.06.13, 21:34
      Stary....ile ona trawy potrafi wciągnac.....jednej nocy , chyba ze trzy samochody podjeżały..i jeden gościu na skuterze był...
      • Gość: Zamiast dyliżansu? Re: Koza , kózki , kosiarki IP: *.cnow.pl 17.06.13, 16:38
        Czy były ujeżdżane? Innymi słowy czy jest szansa pojeździć wierzchem??
        • Gość: JJ Re: Koza , kózki , kosiarki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.13, 22:20
          Najlepszy wątek na forum! Brawa dla koźlarza!
          • Gość: Silnie zbojały Re: Koza , kózki , kosiarki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.13, 00:23
            Widziałem Je - te oczy, spojrzenia, kilkudniowy zarost i bródka u 1 miesięcznego młodego! Wycofuję się z zaproszenia... Przepraszam za wszystkie przykrości jakie mogłem sprawić - nie wiedziałem z KIM mam do czynienia... Przecież nie zadziera się z KOZA nostrą... ps. Koźlarz nie wie, że na jego podwórko przybyła esencja przestępczej Sycylii - Koźlarzu nie idź tą drogą!!! Tak wyglądał pasterz ich pra-pra-pra-capa--> www.cosan.pun.pl/
            • Gość: Stary Cap Re: Koza , kózki , kosiarki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.13, 00:35
              www.youtube.com/watch?v=KS9cfByfbVQ
              • Gość: mieszkaniec Re: Koza , kózki , kosiarki IP: *.158.217.67.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.06.13, 20:17
                Czy to TYLKO zbieg okoliczności, że niedaleko pastwiska kóz są szyny???
                • Gość: koźlaz Re: Koza , kózki , kosiarki IP: *.cnow.pl 19.06.13, 13:01
                  sugerujesz ze mogłyby kozy targnąć sie na swoje życie ?
                  Informuję ze kozy od początku wychowywane były w duchu chrześcijańskiem , o zadanym grzechu nie moze być tu mowy .
                  Insynuacja z szynami , pociągiem nie trafiona
                  • Gość: Kamil Re: Koza , kózki , kosiarki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.13, 22:49
                    Ubawiłem się setnie. Szacun, koźlarz :)
    • Gość: handlowiec Re: Koza , kózki , kosiarki IP: *.233.60.65.static.msgaz.pl 22.06.13, 23:32
      Wątek super!!
      A swoją drogą chętnie bym te kózki kupił bo i trawnik by mi wystrzygły i żywopłot.
      Ale zaznazczyłeś że wszystkie trzy to One,a ja mam już w domu jedną Oną!
      A wtedy jak wszystkie cztery się na mnię napuszą to boję sie że tego nie wytrzymię
      No chyba ze w grę wchodzi zamiana Twoje trzy One za moją jedną co?
      Może być łeb w łeb ewentualnie dopłacę trochę.
      • Gość: MIESZKANIEC Re: Koza , kózki , kosiarki IP: *.cdma.centertel.pl 22.06.13, 23:41
        Ukłony w stronę założyciela wątku!!!
        • Gość: z Re: Koza , kózki , kosiarki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.13, 12:31
          jak rany, moje też!!! uprzyjemniłeś mi chłopie ciężkie poranne wstawanie ;)
          • Gość: koźlaz Re: Koza , kózki , kosiarki IP: *.centertel.pl 27.06.13, 08:15

No dobrze , ciesze sie bardzo ze niektórym sie lepiej wstaje dzieki mnie , ze sie ktoś uśmiał , ze ktoś miał dobry nastroj...tylko jak to sie ma do moich kóź ??
            Jak nie sprzedane były tak niesprzedane są.
            Smutek mnie ogarnia paraliżujący , bo kozy rosną , trawy nie przybywa , lato przeminie a ja zostanę ze zwierzyną , a juz mi jedna z nich zdradziła ze liści to one do ust nie wezmą...cóż, mimowolnie pomysł "czy rutyalny czy nie " sie pojawił...
            Kozie na razie nie przekazuję moich mysli .
            Wiec drogie Panie, drodzy Panowie , zachęcam do kupna czterokopytnych bo jak wiadomo "raz kozie śmierc "
            ps. jak kiedys koza -matka - siedziała na leżaku w maju i czytała program tv i tam była krzyżówka i było wlasnie hasło cytatu " raz kozie ..." , a ona nie wypelniła tego , mówie do niej , "no co ty nie wiesz ??? naprawde ??" ,krzyżówka nie wypelniona jest do dziś, dla kupujacego dołączę do towaru zupelnie GRATIS, mozna kozie kiedys 1go kwietnia np , podrzucic taką krzyżówkę wypelnioną :)
            ps2 . dla przypomnienia kontakt do mnie szaruss@wp.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka