13.09.13, 13:07
jakie produkty są godne polecenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: a74 Re: Biedronki IP: 79.162.248.* 13.09.13, 14:57
      Wydaje mi się że obecnie w Biedronce nie jest aż tak tanio ,kiedyś robiłam tam 80% zakupów . Teraz zauważyłam że w innych marketach mogę kupić w zbliżonych do Biedronki cenach markowe produkty a nie robione dla Biedronki gdzie np w soku jest więcej wody . Mogę polecić makarony ,jogurty ,sosy ale nabiał stał się droższy niz w innych sklepach ,pieczywo z piekarni tez drogie .
      • Gość: gość Re: Biedronki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.13, 17:16
        I oto chodziło,wyeliminować mały handel niskimi cenami,a następnie stopniowo podwyższać cenę i zmniejszać ilość ilość składników,to jest właśnie obcy kapitał,powoli stajemy się parobkami europy,to oni nam dyktują ceny.
        • elldekor Re: Biedronki 14.09.13, 09:37
          Co wy wymyslacie, jeśli markowy produkt nie ma logo Biedronki na opakowaniu, to jest to ten sam produkt co w innych sklepach.
          • Gość: kupujący Re: Biedronki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.13, 10:43
            I tu się mylisz.
            • Gość: a74 Re: Biedronki IP: 79.162.254.* 14.09.13, 12:32
              Jeśli markowy produkt jest sprzedawany w Biedronce to ma cenę taką jak w innym sklepie albo wyższą
              • ms49 Re: Biedronki 14.09.13, 23:28
                Coś w tym jest że markowe firmy sprzedają w Biedronce gorszy towar. Przyklad: kiedyś kupiłam farbę do włosów L' Oreal - dostałam potwornego uczulenia (skóra głowy w krostach). Używałam tej farby z innych sklepów i zawsze byłam zadowolona. Teraz też kupuje ta farbę w Rossmanie i nie ma żadnych problemów. Znaczy to, że do Biedronki te firmy wstawiają towar wybrakowany. Zaznaczam ze nie było żadnego napisu "wyprodukowano dla Biedronki".
        • Gość: ??? Re: Biedronki IP: *.dynamic.chello.pl 15.09.13, 10:09
          Gościu, opowiadasz totalne bzdury. Przecież nikt nikogo nie zmusza do kupowania w Biedronce, a ludzie potrafią porównać ceny. Jeżeli będzie tak, jak piszesz, to konkurencja nie śpi i nie zasypie gruszek w popiele
          • Gość: 043-043434-0 Re: Biedronki IP: *.dynamic.chello.pl 15.09.13, 14:10
            Popatrzcie sobie na opakowania, oryginalna coca-cola, zamiast 1l jest 0,9.
            • Gość: z Re: Biedronki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.13, 14:24
              tak ale ma "wyprodukowano dla biedronka"
            • szkielko_kontaktowe Re: Biedronki 25.10.13, 16:56
              Ja w Biedronce kupuję wszystko chociaż ma daleko to licze na kolejną Biedronkę obok mnie.
              0,9 jest OK bo mniej cukru piję,a wiadomo że zdrowie kosztuje.
          • Gość: xxx Re: Biedronki IP: *.cnow.pl 15.09.13, 15:24
            a ja pracuję w firmie która robi dla biedry papier toaletowy:)
            nie zgadniecie (i nie dowiecie się z etykiety) jaką długość ma ten papier w innym sklepie a jaką w biedronce, ha!
            :)))
            • Gość: gość Re: Biedronki IP: *.xdsl.centertel.pl 15.09.13, 20:06
              karma dla psow z biedronki to jedyna karma której moje psy nie chcą...
    • Gość: a_samo_a wszystko jest tanie i dobrej jakości IP: *.dynamic.chello.pl 15.09.13, 20:15
      Od 2 lat robię wszystkie zakupy w biedronce. Wszystko tam jest ok i tanie.
      • Gość: a74 Re: wszystko jest tanie i dobrej jakości IP: *.cdma.centertel.pl 15.09.13, 20:52
        I oto chodzi żebyś chodził tylko tam i nie porównywał z innymi sklepami .
        • Gość: mieszkaniec Re: wszystko jest tanie i dobrej jakości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.13, 09:46
          Zwracajcie uwagę na ceny,wiele artykułów ma już wyższe ,i niech nikt nie mówi że tylko 20 groszy,bo przy cenie 2 złote to aż 10%.
    • elldekor Re: Biedronki 16.09.13, 19:30
      To poda ktoś te przykłady czegoś markowego do jedzenia, w takim samym opakowaniu i gorszej jakości bo dla biedronki ?
      • Gość: ada Re: Biedronki IP: *.cdma.centertel.pl 16.09.13, 20:12
        Do jedzenia to prawie wszystko wyprodukowano dla ........ .
        Ale proszek Vizir pod wpływem wody zamieniał się w skałę którą ciężko było usunąć ze zbiornika w pralce , bujali się z nim chyba miesiąc po promocji .
    • Gość: a_samo_a Re: Biedronki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.13, 20:39
      Proszki sa bardzo dobrej jakości. Zresztą ja pracowałem i złego słowa nie powiem.
      • Gość: MAMA Re: Biedronki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.10.13, 19:13
        kolejnym przykładem wyższych cen w Biedronce są Danonki gdzie kosztują 6,99 a w Carrefur cena wynosi 5,20 więc 1,79 to chyba dużo na 4paku
        • szkielko_kontaktowe Re: Biedronki 24.10.13, 22:11
          Ja nie wyobrażam sobie życia by dwa razy nie być w tym sklepie jednego dnia.
          • Gość: ToJA Re: Biedronki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.13, 08:14
            Być można ,a na ceny uważać trzeba.
            • Gość: a_samo_a Pracuję na ochronie w Lidlu i jest lepszy IP: *.dynamic.chello.pl 25.10.13, 11:52
              Biedrona się zepsola. Wiekszosc moich kolegow emerytow pracuje w lidlu na ochronioe
              • Gość: Mieszkaniec Re: Pracuję na ochronie w Lidlu i jest lepszy IP: *.68.64.130.kutno64.tnp.pl 25.10.13, 12:55
                Moze ktoś mnie poinformuje:
                Kto i za czyim pozwoleniem buduje parking przy Biedronce na Aleksandrówce pod oknami ludzi. Panie Czaplicki co Pan powie w tej sprawie. Plotki na mieście są że podobno brat Pana Prezydenta. Jaka jest prawda?. moze Państwo radni coś powiedzą lub która z gazet.
                • Gość: gość Re: Pracuję na ochronie w Lidlu i jest lepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.13, 21:47
                  Wardziński=Biedronki,i tyle w temacie.
                  • szkielko_kontaktowe Re: Pracuję na ochronie w Lidlu i jest lepszy 26.10.13, 08:50
                    A czy wy wiecie jakby ten PiS doszedł do władzy to w Biedronce wszystko byłoby droższe?
                    Wprowadziliby podatek obrotowy1% a to coś gorszego niż vat 23% czy 24%.
                    Dobrze ze nie rządzi ten PiS bo benzyna zamiast po 6zł byłaby po 10zł.
                    • szkielko_kontaktowe Re: Pracuję na ochronie w Lidlu i jest lepszy 26.10.13, 08:53
                      Co do Lidla to tam są strajki a to znaczy ,ze ludzie nie szanują pracy i pracodawcy bo im ciągle mało i mało .
                      Po co nam Lidl jak mamy Biedronki ?

forsal.pl/artykuly/734900,protest-pracownikow-lidla-strajki-w-kilku-miastach.html
                      • Gość: Łukasz Re: Pracuję na ochronie w Lidlu i jest lepszy IP: *.centertel.pl 26.10.13, 09:03
                        z tego co pamiętam jak rządził PiS to cena benzyny nie przekraczała 5 zł kolego ;)
                        • Gość: mieszkaniec Re: Pracuję na ochronie w Lidlu i jest lepszy IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.13, 10:00
                          no a jak SLD to po 4 zł :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka