gos-c88 06.01.14, 11:24 Witam, Czy możecie Państwo polecić jakieś miejsce w Ciechanowie, w którym można wykonać zabiegi kosmetyczne mające na celu poprawę jakości skóry. Głównie chodzi mi o usuwanie blizn i dziurek po trądziku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gonia Re: Zabiegi kosmetyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.14, 12:09 Chyba nie ma takiego gabinetu, ja nie słyszałam w każdym bądź razie. Będziesz musiał/a wybrać się do Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Zabiegi kosmetyczne IP: *.play-internet.pl 15.01.14, 13:48 są w Ciechanowie takie miejsca. Z tego co wiem to Pani Jaskółowska ma w swojej ofercie takie zabiegi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zazzu01 Re: Zabiegi kosmetyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.14, 14:27 zapytaj w eskulapie,w końcu mają zabiegi medycyny estetycznej i spróbuj u p.Grembowicz.Może coś pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga_B_kiki Re: Zabiegi kosmetyczne IP: *.dynamic.chello.pl 16.01.14, 19:30 Moge śmiało polecic b. dobra kosmetyczkę z Ciechanowa Pani Aleksandra Rzeplińska. Naprawde wysoki poziom, szeroki zakres uslug, dobre podejscie do klijentki, robi pod Ciebie a nie zeby odwalic robote, no a przede wszystkim w porzadku dziewczyna, a nie jakas zapatrzona w siebie paniusia. Naprawde polecam, oby wiecej takich osob w naszym miescie w "uslugach"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: Zabiegi kosmetyczne IP: *.dynamic.chello.pl 16.01.14, 23:07 A jedna z ciechanowskich kosmetyczek zrobila z siebie posmiewisko na sylwku. Makijaz byl oblesny, przesadzony i upieprzony. Tragedyja jednym slowem, zareklamowala sie na maxa, ha ha ha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga_B_kiki Re: Zabiegi kosmetyczne IP: *.dynamic.chello.pl 17.01.14, 21:00 a mozesz podac jej inicjaly? ciekawe czy to ta co mysle ;) Odpowiedz Link Zgłoś