Dodaj do ulubionych

lakiery hybrydowe

30.03.14, 21:44
czy wie ktoś gdzie mogę kupić lakier hybrydowy? najlepiej w ciechanowie, ale może być też np mława, z góry dziękuję za wszelkie podpowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: lol Re: lakiery hybrydowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.14, 22:53
      ul Gwardii Ludowej- w pawilonie gdzie jest stomatolog(Tenderenda) tam jest hurtownia
    • zuza.2000 Re: lakiery hybrydowe 01.04.14, 23:43
      A od czego internety...?
      • qwerty626 Re: lakiery hybrydowe 02.04.14, 08:28
        a od czego forum..? w internecie znalazłam tylko kern, ale na stronie nie mają jeszcze katalogu produktów, pracuję i nie mogę wziąć wolnego na zawołanie a dla samych lakierów nie będę brać wolnego, nie mam też czasu jeździć po hurtowniach i pytać czy mają. chcę żeby ktoś z rodziny mi podjechał i kupił ale muszę wiedzieć jakie mają marki i paletę kolorów żeby nie obarczać tego kogoś wyborem za mnie. znalazłam już stronę tej hurtowni z gwardii ludowej, za co dziękuję osobie która o niej napisała. już wszystko jasne forumowe złośliwce? :-)
        • Gość: magda Re: lakiery hybrydowe IP: *.opera-mini.net 02.04.14, 19:41
          Hej a podalabys numer telefonu do tej hurtowni bo interesuje mnie hybrydowy lakier srebrny i ceny dziękuje.
        • zuza.2000 Re: lakiery hybrydowe 05.04.14, 00:52
          To nie było złośliwe...wyobraź sobie że ja też pracuję...nawet do 20.30...i nocami albo w weekendy siedzę w necie i robię zakupy nie tylko hybrydowe ale puszczam ZUS-y, opłaty za czynsz,prąd i takie tam...
          Oglądasz paletą kolorów i nie musisz nikogo obarczać ani angażować,najdalej za 2 dni lakier masz u siebie.Robię zakupy przez internet od 9-ciu lat,wierz mi,zamiast siedzieć na forum i pytać gdzie w twoim mieście coś znajdziesz polecam niestety...internety :)
          • qwerty626 Re: lakiery hybrydowe 05.04.14, 08:04
            ja też praktycznie wszystko kupuję przez internet, no ale ALE... kupiłam hybrydy z różnych firm, każdy kolor różni się od tych na ekranie (wiadomo, różne ustawienia monitorów) a nawet niektóre nie utwardzają się i są do wyrzucenia. dlatego chodziło mi o to żeby ten lakier kupić tutaj, bo jest mi potrzebny jeden z konkretnym kolorem z konkretnej firmy, który w poleconej wcześniej hurtowni kosztuje tyle samo co w necie a w internetach niestety + koszt przesyłki i to prawie 10zł, po kilku przesyłkach koszt dostawy = jeden lakier. także to co opłaca się kupić, kupię w necie, ale po co dokładać do przesyłki skoro ktoś może mi podpowiedzieć gdzie dostanę to w mieście ;)
            • zuza.2000 Re: lakiery hybrydowe 05.04.14, 13:46
              W takim razie jeśli szukasz dobrego produktu nie zadawaj profesjonalnych pytań na forum Ciechanowa tylko polecam np;forum wzorki.info,dziewczyny zadają pytania,umieszczają zdjęcia,sama korzystam i zanim coś nowego kupię pytam o opinię. Podejrzewam, że połowa forumowiczów nie ma pojęcia co to lakier hybrydowy...A jeśli już na ten temat miałabym ci coś doradzić, ja pracuję na hybrydach Magic Nails, SPN,Sun Flower, Indigo a ostatnio spróbowałam NTN i jestem mile zaskoczona bo są tanie a doskonałej jakości. Mam nadzieję że pomogłam choć troszkę :)
              • Gość: B. Re: lakiery hybrydowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.14, 16:22
                Hurtownia na Gwardii Ludowej jest tak droga, że kupują tam tylko zdesperowane fryzjerki. Kiedy zabraknie czegoś jak klientka siedzi na fotelu. Lakier do włosów kosztuje u nich 60/70zł…
                W internecie kupuję go za ok 20… To samo z innymi kosmetykami, urządzeniami i pozostałymi rzeczami.
    • Gość: małami Re: lakiery hybrydowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.14, 11:53
      witam, zawsze można rozważyć zakup przez internet, też miałam obawy ale wyszukałam hurtownie kosmetycznaisabellenails.pl, mają tam niedrogi zestaw do manicure hybrydowego i od 100 zł wysyłka gratis,dołączona jest również instrukcja jak wykonać hybrydę w domu, jestem naprawdę zadowolona
    • monika14131 Re: lakiery hybrydowe 05.05.22, 08:03
      Ja bym brała przez internet... stacjonarnie wcisną Ci zaraz coś ze słabą jakością.
      Sprawdź sobie jak dobrze dobrać lakier biopiekno.pl/Czego-wymagac-od-dobrego-lakieru-hybrydowego-Wazne-cechy/ (na co zwrócić uwagę przy zakupie) i na pewno taki lakier na paznokciach będzie ci się utrzymywać dużo dłużej.
    • z_u_z_a3303 Re: lakiery hybrydowe 10.05.22, 20:02
      Dziewczyny! Robicie same hybrydę ? Może potrzebujecie zakupić coś ? Polecam semilac fajna strona z kosmetykami do paznokci. Same zobaczcie
      trackhere.pl/911837
    • asiabak1234 Re: lakiery hybrydowe 19.07.22, 20:44
      Osobiście zawsze kupuję je przez internet, co szczerze polecam. Ceny są niższe niż stacjonarnie i warto chwilę poczekać na dostawę.
      • malenka_666 Re: lakiery hybrydowe 11.07.23, 14:58
        Lubię lakiery hybrydowe marki Boska Nails! Ich wysoka jakość, trwałość i niesamowite kolory sprawiają, że moje paznokcie wyglądają bosko!
      • malenka_666 Re: lakiery hybrydowe 11.07.23, 16:40
        A Wy jakich używacie ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka