Dodaj do ulubionych

Prośba o pomoc

15.04.14, 10:25
Witam, zwracam się z prośbą o pomoc dla mojej koleżanki, gdyż znalazła się w trudnej sytuacji materialnej, ma 4-letniego synka, może są na forum mamy które mają po swoich pociechach jakieś niepotrzebne ubranka i chciałyby je oddać? A może ktoś byłby w stanie zorganizować paczkę żywnościową dla tej rodziny?
wsparcie, zapomoga, datek. Jakkolwiek by tego nie nazwać, nie chodzi tylko o uwolnienie kieszeni z kilku niepotrzebnych, drobnych monet. Dzieląc się tym, czego wcale nie mamy w nadmiarze, zdobywamy się na akt miłości wobec bliźniego
Obserwuj wątek
    • Gość: mama Re: Prośba o pomoc IP: *.opera-mini.net 15.04.14, 11:04
      Hej mam pytanie a może napiszesz czego najbardziej potrzebuje twoja koleżanka.?
      • Gość: sia Re: Prośba o pomoc IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.04.14, 11:09
        proszę zostaw do siebie kontakt, najlepiej email. Była bym chętna pomóc.
    • Gość: mama Re: Prośba o pomoc IP: *.opera-mini.net 15.04.14, 11:18
      Już pisałam na tym forum pytałam czego najbardziej potrzebuje koleżanka.Ja sama jestem w ciężkiej sytuacji mam 3 dzieci w tym dziewczynke po 4 operacjach i jeszcze ją czekają 2.Sama stalam w biedronce żeby mieć coś na święta.I też bym się przyłączyła do takiej zbiórki żywności dla koleżanki z forum i dla siebie.
      • mala.243 Re: Prośba o pomoc 15.04.14, 11:32
        Mój adres kinia252@amorki.pl Chodzi mi o ubranka dla chłopca na 4 latka, jakaś podstawowa żywność makaron, masło, cukier itp. Cieszę się że są jeszcze dobrzy ludzie:)
        • Gość: mama Re: Prośba o pomoc IP: *.opera-mini.net 15.04.14, 11:38
          A koleżanka jest z ciechanowa?Samej jest mi ciężko ale nie potrafię patrzeć obojętnie na czyjeś nieszczęście lub trudną sytuacje.
          • mala.243 Re: Prośba o pomoc 15.04.14, 11:50
            Jest z okolic Ciechanowa, dziękuję pani za chęci ale Pani sytuacja jest też ciężka, myślę że znajdzie się ktoś kto zechce pomóc, jakoś damy rade, znajomi obiecali również pomoc więc nie zostaniemy z niczym.
            • Gość: mama Re: Prośba o pomoc IP: *.opera-mini.net 15.04.14, 11:54
              Chciałabym dołączyć do tej akcji zbiórki żywności ale w którym miejscu i o której godzinie.Ja też jetem z okolic ciechanowa.
              • Gość: mamamia Re: Prośba o pomoc IP: *.tktelekom.pl 15.04.14, 11:58
                a może dla mamy potrzebne są ubranka mam sporo po sobie w których nie chodzę rozm s/m
                • Gość: mama Re: Prośba o pomoc IP: *.opera-mini.net 15.04.14, 12:04
                  Witam a do ktorej mamy pani kieruje pytanie?
                  • mala.243 Re: Prośba o pomoc 15.04.14, 12:17
                    koleżanka nosi większe także może komuś innemu się przydadzą, nie organizuję żadnej maowej zbiórki jeśli ktoś chciałby pomóc niech napisze na email skontaktujemy się ja odbiorę osobiście ewentualne datki.
                • Gość: magda Re: Prośba o pomoc IP: *.opera-mini.net 15.04.14, 13:05
                  Witam a może któras z mam ma do oddania ubrania dla 5 i 6 latka chlopcy noszą rozmiar 116,122
                  • mala.243 Re: Prośba o pomoc 15.04.14, 15:57
                    Dziękuję "sia" że zdecydowałaś się pomóc.
                    • Gość: ... Re: Prośba o pomoc IP: *.static.chello.pl 15.04.14, 18:02
                      Dziewczyny jesli macie jakies problemy tego typu spróbujcie na tym forum:
                      forum.gazeta.pl/forum/f,615,Pomocne_emamy.html
                      Tylko niech każda założy oddzielny wątek. Tam dziewczyny chcą i mają mozliwości finansowe, żeby konkretnie pomóc
                      • Gość: magda Re: Prośba o pomoc IP: *.opera-mini.net 15.04.14, 18:31
                        Witaj niestety ja nie mam możliwości wejść w internet i napisac na tym forum co podalas.Ja mam 3 dzieci jedno jest niepelnosprawne córeczka która jest po 4 operacjach i czekają ją 2 następne.Potrzebujemy ubrań dla chłopców na wzrost 116,122.Nie powiem że jakas paczka na święta by nam się przydała.Jesli ktoś jest nam w stanie pomóc to prosze tu o smsa a potem podam meila.
                        • mala.243 Re: Prośba o pomoc 16.04.14, 21:31
                          Czy zechce ktoś jeszcze pomóc?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka