IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 15:38
W skromnej wersji ale jednak odbyły się kolejne "Dionizje" w
Ciechanowie.Bardzo tęsni się za czsami świetności tej imprezy, podobnie jak
za "Kupalnocką".Były to wielkie wydarzenia kulturalne w Ciechanowie.Promowały
nasze miasto.Było to wielkie święto i piknik rodzinny na którym spotykały się
dzieci, młodzież i dorośli.Wielka integracja wszystkich mieszkańców.
Podziękujmy Urzędowi Miasta a przede wszystkim Wydziałowi Promocji, że jeszcze
mamy choć odrobinę zaczarowanego świata teatru.
OGROMNE WYRAZY SZACUNKU I PODZIEKOWANIA DLA MARKA ŻBIKOWSKIEGO za to, że mimo
przeszkód i trudności od kilkunastu lat jest duszą i bijącym sercem tej
imprezy.
Mamy Stasia Antośkiewicza w świecie muzyki, Marka Zbikowskiego w świecie
teatru.Wielkie dzięki za to co robicie.
Panie Dyrektorze Centrum Kultury a Ty co zrobiłeś mając tak ogromne
możliwości ? NIC. Brak pieniędzy.Bzdura.Trzeba je tylko umieć pozyskiwać.
Obserwuj wątek
    • Gość: Normalny Re: Dionizje IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 12.09.04, 16:47
      Mamo chwalą nas.
      Kto?
      Ja mamę,a mama mnie.
      • Gość: aaa Re: Dionizje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 16:59
        "Normalny" powtarzasz się.Chyba jesteś niedowartościowany.Czyżby kompleksy.
        Czy obejrzałeś w sobotę chociaż jeden spektakl? Ja obejrzałam.Więcej niż jeden.
        Obok mnie byli emeryci i dzieci.Cieszyli się, że mogli wyjść z domu i mieli
        gdzie i po co.Co masz zamiar zaproponować zwykłym ludziom? Knajpy? Ja byłam
        tylko widzem.Nie jestem związana w żaden sposób z jakimikolwiek instytucjami
        w Ciechanowie.Jesteś smutny w swoim komentarzu.
      • Gość: normalny Re: ten pierwszy normalny .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 17:49
        zmień swoją ksywę, bo nie podoba mi się kiedy ktoś podszywa się pod opinie
        kogoś innego, brak ci pomysłu - podpisuj się więc normalniejszy
        • Gość: aaaa Re: ten pierwszy normalny .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 18:05
          Jestś niezadowolonym z siebie łajdakiem.Twoje podejrzenia są podszyte chorą
          złośliwością.Nie pochodzę z Ciechanowa.Z wykształcenia jestem reżyserem teatrów
          amatorskich.Problemami ruchu amatorskiego zajmuję się od 1978 roku.Teatr to nie
          tylko aspekty artystyczne to też metodyka pracy z zespołem, psychologia i
          trochę problemów z zakresu socjologii.Złożoność problemu jest Ci trochę obca.
          Niestety w tej dziedzinie trzeba posiąść trochę wiedzy.Człowieku chyba masz
          problemy ze sobą.
          • Gość: normalny Re: ten pierwszy normalny .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 18:23
            ...aaaa ... o czym ty gadasz, nikt cię nie atakuje, a że jakiś nienormalny
            podszywa się pod kogoś innego ...!! Ja akurat byłem i jestem gorącym
            zwolennikiem "Dionizji", tym bardziej, że sam param się jedna z dziedzin
            kultury i sztuki. Uprzejme więc informuję, że wypowiedź o ... mamie i
            chwaleniu ... nie pochodziła od tego normaqlnego normalnego. Podejrzewa, że
            ktoś chce mi dorobić tzw. "gębę". Nawet domyślam się kto, ale to jego problem.
            Dionizje to jedno z niewielu wartościowych zjawisk w Ciechanowie. Pozdrawiam
            Cie "aaaa".
    • Gość: A. Re: Dionizje IP: 195.85.227.* 14.09.04, 13:38
      a ja myślę że ktoś kto nie pochodzi z Ciechanowa gucio wie o ciechanowskiej
      Kupalnocce... "aaaa" na 99% jest osobą z UM Ciechanowa... i nawet znam ten
      styl wypowiedzi ;)
      Droga D. popieram to co napisałaś, że Ciechanów zatracił/zatraca czasy
      świetności Centrum Kultuty....

Buźka ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka