magdalenka130 27.12.15, 00:32 Witam poszukuję osób, które miały styczność z firmą Polska Energetyka Pro. Jeśli ktoś korzystający lub przeglądający forum miał z tą firmą styczność lub wie cokolwiek na jej temat proszę o kontakt. Bardzo ważne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiaromeo Re: Polska Energetyka Pro 28.01.16, 22:26 Witam. Niestety ja miałam styczność z tą firma i póki co w sumie jeszcze mam... Pani podszyła się pod przedstawicielkę firmy Energa. Była chyba w listopadzie, podpisaliśmy papiery dot. promocji a w tym miesiącu otrzymałam pismo dotyczące zakończenia procesu zmiany sprzedawcy i do tego trzy faktury do zapłacenia..szukam teraz pomocy jak sie wymiksować z tego badziewia.. Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta.rzeczkowska Re: Polska Energetyka Pro 29.01.16, 11:07 Ja też szukam kontaktów Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta.rzeczkowska Re: Polska Energetyka Pro 29.01.16, 11:04 Witam ja też mam ten problem musimy się jakoś zadzwonić i porozmawiać mam imiona i nazwiska tych ludzi co u mnie byli Odpowiedz Link Zgłoś
poprostu_oszukana Re: Polska Energetyka Pro 31.01.16, 17:48 Witam . Jeżeli jeszcze nadal poszukujecie kontaktów z ludźmi co mieli do czynienia z tymi oszustami to proszę do mnie napisać ja mam imiona i nazwiska tej kobiety i tego mężczyzny co chodzili po mieszkaniach i wciskali te kłamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
monika7809 Re: Polska Energetyka Pro 02.02.16, 17:28 czy ktoś mial styczność z tymi ludzmi na terenie Piotrkowa Trybunalskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
monika7809 Re: Polska Energetyka Pro 02.02.16, 17:29 prosze mi podac nazwiska tych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
poprostu_oszukana Re: Polska Energetyka Pro 04.02.16, 19:21 Rafał Ślawski Adrianna Guzek Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia521 Re: Polska Energetyka Pro 01.04.16, 20:11 Witam w październiku do drzwi mojej 87 letniej babci zapukał Pan X, przedstawił się, że jest z firmy ENERGA... Powiedział, że musi spisać licznik i poprosił o ostatni rachunek za energię... następnie podsunął do podpisu dokumenty ale słowem nie wspomniał, że to UMowa z Polską Energetyką Pro.! po jakimś czasie przysłali Umowę z Polska Energetyka Pro na czas nieokreślony...i Trzy rachunki do przodu... Jeszcze widnieje w dokumentach jako sprzedawca rezerwowy Firma Energa-OPERATOR, a babcia miała energie dostarczaną od Firmy ENERGA-OBRÓT.... Zapłaciła te trzy rachunki z Polskiej Energetyki Pro... a na koniec marca dostała rachunek od października do marca z ENERGA-OBRÓT na kwote prawie trzysta zł.. Okazało się, że nikt nie wypowiedział umowy z ENERGA-OBRÓT mało tego nie można rozwiązać umowy z Firmą ENERGA ponieważ ta Polska Energetyka Pro nie zawarła z moją babcią kompleksowej UMOWy.... Odpowiedz Link Zgłoś
awojtas39 Re: Polska Energetyka Pro 09.10.16, 17:43 Wyslałem pismo do Energetyki PRO o anulowanie nieświadomie podpisanej umowy informując,iż nadal chcę chcę opłacać rachunki do firmy TAURON. Odpowiedz Link Zgłoś
krys-krys Re: Polska Energetyka Pro 13.01.17, 05:37 Witam. Ja niestety również mam styczność z tą firmą ale zmieniła ona obecnie nazwę na Polska energetyka prąd i gaz.Wystawiają jeszcze raz faktury na już zapłacone należności do faktur które wystawił bezpośredni dostawca energii ( w moim przypadku PGE Łódź).Gdy wysłałam im e-maila z prośba o dokładne rozliczenie z faktur swoich i bezpośredniego dostawcy energii rombneli mi tekścik -"Faktury rozliczeniowe wystawiane są na podstawie rzeczywistego zużycia energii elektrycznej otrzymanego od Operatora Systemu Dystrybucyjnego. Za odczyt urządzeń pomiarowo â rozliczeniowych odpowiada Operator Systemu Dystrybucyjnego â PGE Dystrybucja S.A. Oddział Łódź-Miasto" -więc niech sprawdzą co dostawca wysłał do odbiorcy prądu i policzą dokładnie bo to czystk kpina te ich rachunki- jak w podstawówce 2i 2 to 5. Chcą oszukać mnie na ponad 700 zł. Oszuści, oszuści jeśli nie gorzej Odpowiedz Link Zgłoś