Dodaj do ulubionych

www.CIECHANOW.LPR.pl - zapraszamy

IP: 213.199.253.* 23.09.04, 19:14
Po stronie www.MWCIECHANOW.pl w sieci pojawiła się witryna Oddziału
Powiatowego LPR Ciechanów.
LPR jest jedynym na ciechanowskiej scenie politycznej ugrupowaniem, które
posiada własną witrynę internetową.
www.CIECHANOW.LPR.pl umieszczona jest na bardzo szybkim serwerze centralnych
struktur Ligi Polskich Rodzin więc ładuje się dość sprawnie.
Strona jes nadal uzupełniana więc przepraszamy za ewentualne niedociągnięcia.
Prosimy o opinie :)))

LPR Ciechanów
Obserwuj wątek
    • sloggi Re: www.CIECHANOW.LPR.pl - zapraszamy 23.09.04, 20:59
      Jedyna witryna - ok, ale dlaczego takiego prymitywnego ugrupowania?
      • Gość: Sprawiedliwy www.CIECHANOW.LPR.pl - zapraszamy IP: 213.199.253.* 24.09.04, 12:04
        Nie ma to jak rzeczowa argumentacja ;)))
        Kolega zapewne z Samoobrony ;)))
        • Gość: normalny Re: www.CIECHANOW.LPR.pl - zapraszamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 14:50
          A czemu nie z PO, SLD, PSL, PPS, NSDAP, SPD, FDP KPP, KPZR ??????????????
          • sloggi Re: www.CIECHANOW.LPR.pl - zapraszamy 25.09.04, 16:02
            Czy ta Samoobrona to miała być forma obrazy?
            Dla mnie obie frakcje są siebie warte.
    • Gość: wyborca Re: www.CIECHANOW.LPR.pl - zapraszamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 24.09.04, 15:23
      Ale na tej witrynie odziału powiatowego LPR Ciechanów nie ma władz powiatowych
      LPR Ciechanów!!!!!!!!!!!!Skoro nie ma władz powiatowych,to jaki to oddział
      powiatowy LPR???????????
      • Gość: eNDek www.CIECHANOW.LPR.pl - zapraszamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 14:14
        Władze powiatowe są, tylko trzeba poszukać :), w dziale "o nas"
      • Gość: Sprawiedliwy www.CIECHANOW.LPR.pl - zapraszamy IP: 213.199.253.* 25.09.04, 15:31
        Jak sam widzisz Wasze ataki są tak zajadłe, że jeden z członków zarządu zwlekał
        z wyrażeniem zgody na umieszczenie jego danych w serwisie. Człowiek boi się, że
        może przez to mieć kłopoty w pracy.....
        Zgodę w końcu wyraził i skład zarządu powiatowego już znalazł sie na stronce.
        Niestety moderator umieścił go nie w tym miejscu co trzeba :)))
        Naprawimy to :)
        Usatysfakcjonowany ???
        • Gość: Wyborca Re: www.CIECHANOW.LPR.pl - zapraszamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 25.09.04, 17:25
          Rzeczywiście pojawił się skład osobowy zarządu powiatowego LPR.Ale chociaż
          jestem rodowitym ciechanowianinem,te osoby nie są zbyt znane.Nazwisko Rutkowski
          kojarzy mi się z działaczem SLD,Czyżewski z byłym komunistycznym prezydentem
          Ciechanowa,Bystrek z pracownikiem milicji,a Ślesicki jest bodaj w Samoobronie.
          • Gość: 1011 Re: www.CIECHANOW.LPR.pl - zapraszamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 25.09.04, 17:50
            LPR- to parodia na czele z Roma.. Gert. i ks. Ryd. są w niej w większości ci co
            nie mogli się przebić w innych ugrupowaniach i itp.
          • Gość: Sprawiedliwy www.CIECHANOW.LPR.pl - zapraszamy IP: 213.199.253.* 25.09.04, 23:55
            Skoro już wszystkich rozszyfrowałeś to co zamierzasz teraz z tym zrobić :))) ???
            To jakieś błędne koło.
            Mówimy o zniszczeniu układu, a jednocześnei jesteś wielce zdziwiony, że "ci"
            ludzie nie są znani :)))
            Moze tak wrośliście w ten system sprawowania władzy i w te układy, że wszystko
            co nowe wywołuje u was paniczny strach i powoduje szaleńcze ataki ???
            • Gość: 1011 Re: www.CIECHANOW.LPR.pl - zapraszamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 26.09.04, 11:35
              Ty myślisz, że jak przyjdą ci niby nowi z LPR - to coś się zmieni?
              Zaczną zwalniać tych co teraz są i będą obsadzać swoich i tak będzie zawsze.
              Jak ty byś rządził a twoi najbliżsi współpracownicy byli by z innej obcji to
              byś ich trzymał, żeby robili ci koło pióra?
              • Gość: eNDek www.CIECHANOW.LPR.pl - zapraszamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 21:35
                www.CIECHANOW.LPR.pl zapraszamy!!!!!!!!!!!
    • Gość: katoholiczka Re: www.CIECHANOW.LPR.pl - zapraszamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 12:11
      Uolaboga módlmy siem . Nareszcie bendem miala gdzie swoje swiecki palic .
      Dzieki ci Panie za ten cud jakiem jest LPR . Kiedy bedzie pierwsza msza ?? Ja
      tez stoje na strazy moralnosci w Ciechanowie i chloszcze kazde kto nie chce
      chodzic do kosciola i uprawia seks przed slubem . Zresztom Pan Bóg ukaze
      wszystkich i wszyscy pojdom do pikla . Amen .
      • Gość: Piotr Re: www.CIECHANOW.LPR.pl - zapraszamy IP: *.man.olsztyn.pl / *.man.olsztyn.pl 11.10.04, 15:19
        CZołem! właśnie byłem na stronie ciechanowskiego odziału LPR.Strona zrobina
        profesjonalnie!Przejrzysta i ciekawa.Tylko dodajcie wiec informacji z wydarzen
        i uroczystosci (podczas odsłaniania pomnika w Przedwojewie składaliscie kwiaty
        tylko Wy i Psl- bardzo chetnie przeczytałbym cos o tym wydarzeniu)!Tworca tej
        strony odwalił kawał dobrej roboty.Żal mi tych ciołów bez pojecia co porównuja
        LPR do Samoobrony!a co do Pani katoholiczki to modlitwa piekna :)tylko ma pani
        dykcje nie wyrazna!
        Pozdrawiam LPR Ciechanów
        • Gość: LOGICZNY Re: www.CIECHANOW.LPR.pl - zapraszamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 23:23
          PIOTR MASZ RACJE LPR NATYM ETAPIE NIEMA CO PORÓWNYWAĆ Z SAMOOBRONĄ TAM SĄ MOCNI
          GOŚCIE
    • Gość: Student Re: www.CIECHANOW.LPR.pl - zapraszamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 11:59
      Bardzo dobra strona jak na partię polityczną :)
      Zbieram materiały do pracy o partiach politycznych na Mazowszu i jestem
      zaskoczony, ze w Ciechanowie tylko LPR ma swoją stronę internetową.
      Widocznie "to dobra firma".
      Pozdrawiam LPR Ciechanów, będę odwiedzał czasem.
      • Gość: eNDek www.CIECHANOW.LPR.pl - zapraszamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 14:56
        Zapraszamy też do odwiedzania serwisu ogólnopolskiego LPRu - codzienna porcja
        świeżych i ciekawych informacji
        www.lpr.pl
    • Gość: fan LPR Re: www.CIECHANOW.LPR.pl - zapraszamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 15:09
      Zapraszamy także na www.ogrish.com , ponieważ tam jest ukazane to co
      czeka tych którzy nas nie wybiorą w wyborach .
      • Gość: eNDek Re: www.CIECHANOW.LPR.pl - zapraszamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 15:48
        przestań półmózgu promować takie strony jak ogrish, bo świadczy to tylko o twoim
        debilizmie i kretyństwie
        • Gość: fan LPR Re: www.CIECHANOW.LPR.pl - zapraszamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 16:48
          Dziekuje ci szefie za konstruktywną krytykę . Prawda kole w oczy . Taki jest
          świat o WIELKI MÓZGU .
      • Gość: zamyślony Re: www.CIECHANOW.LPR.pl - zapraszamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 00:03
        Czy wam endeko-LPR'y nie wystarczają własne strony, tak mało macie gości, że
        musicie zaśmiecać do reszty "forum". Reklama kosztuje, więc opychacie się
        łatwym chlebkiem, to nie po chrześcijańsku!!! Taką "prężną partię"??? powinno
        być stać na coś więcej niż ślizganie się po cudzych forach i robienie
        propagandy za darmochę. Ale przykład idzie z góry - vide dzisiejsze występki
        Romusia G. w Sejmie.
        • Gość: eNDek www.CIECHANOW.LPR.pl - zapraszamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 13:43
          Po pierwsz: po ma to wspólnego z posłem R. Giertychem???
          Po drugie: jest to forum regionalne, prezentujące aktualne wydarzenia z życia
          miasta i regionu, a takim na pewno wydarzeniem jest działalność LPRu (wg opini
          forumowiczów jedynej niezbrukanej złem partii w Ciechanowie, najdynamiczniej się
          rozwijającej i posiadającej jako jedyna partia w regionie swoją witryne www)
          Po trzecie: jest to forum otawrte
          Po czwarte: nie tylko LPR robi sobie tu jak to określiłeś "reklamę".
          Po piąte: zapraszam do odwiedzania strony
          • Gość: zamyślony Re: www.CIECHANOW.LPR.pl - zapraszamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 20:20
            I to jest właśnie ta autoreklama. Dla średnio sprawnego internauty znalezienie
            stronki jakiejkolwiek partii nie jest problemem - jeżeli tylko zechce tam
            wejść. A to co robisz ty i twoi kolesie to zwyczajna nachalność nie
            praktykowana przez inne ugrupowania. Mylisz otwartość wyrażania poglądów z
            pospolitym reklamowaniem i wykorzystywaniem forum dla partykularnych potrzeb
            twojego ugrupowania. Można i tak, ale myślę, że forumowicze wyrobią sobie
            dzięki temu określone zdanie nt. tego jakie ideały głosicie, a jak postępujecie
            w rzeczywistości. Jeżeli mnie pamięć nie myli to tacy już kiedyś byli, co to na
            sztandarach jedno, a w praktyce drugie. A na stronkę nie mam ochoty wchodzić.
            A co do Romusia G. to jego występy w K.Ś. wyjątkowo kojarzą się z prowadzeniem
            kampanii na rzecz własnego image kreujacego go na jedynego sprawiedliwego. To
            drugi, po Jaśku Maryśce R., mierny, polityczny aktorzyna.
    • Gość: eNDek www.CIECHANOW.LPR.pl - zapraszamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 21:36
      Co boli cie to że nie masz konkretów przeciw nam tylko zaczynasz pisać to samo
      co piszą wszyscy, a co nie ma sensownego pokrycia. wiem ze to boli jak się
      przegrywa, a po za tym kgoś takiego jak LPR wcześniej nie było, chyba że o kim
      zapomiałem?? Oświeć mnie, bardzo proszę. Była dawna myśl endecka, której nie
      udało się w pełni urzeczywistnić, gdyz w okresie dwudziestolecia międzywojennego
      brygadier Piłsudski narodowców osadzał w obozie w Berezie.
      • Gość: zamyślony Re: www.CIECHANOW.LPR.pl - zapraszamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 21:01
        I tak właśnie wychodzi "entelegencja" niektórych działaczy endeko-LPRowskich.
        Nie kojarzysz ptaszku, ze pisałem o jedynej słusznej sile z lat 1944-1989. A
        jeżeli chodzi o tzw. konkrety to jeżeli wszyscy piszą (twoje słowa) to coś musi
        być na rzeczy z tym, jak mówisz "przeciwko nam". Dobry moment na zastanowienie.
        • Gość: eNDek www.CIECHANOW.LPR.pl - zapraszamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 21:52
          Po pierszwe ptaszka to sobie poszukaj gdzie indziej muchomorku :))
          Po drugie ta słuszna siła z lat 1944-1989 zniewalała Ruch Narodowy (np. mec.
          Leon Mirecki przesiedział w więzieniu 8 lat za to tylko, że był działaczem
          narodowym, Adam Doboszyński został skazany na karę śmierci (wyrok wykonano)w
          procesie pokazowym za działność narodowoą, za tworzenie koncepcji
          ustrojowo-gospodarczych opierając się na gospodarce sprawiedliwej św. Tomasz z
          Akwinu), którego przedstawicielem w XXI wieku jest LPR, więc gdzie tu logika???
          Po trzecie: wszyscy to znaczy kto??? Wypowiadajac się w liczbie mnogiej wyrażam
          poprostu to co jest oczywiste dla wszystkich działaczy Ruchu Narodowego i w ich
          imieniu staram się wypowiadać.
          • Gość: zamyślony Re: www.CIECHANOW.LPR.pl - zapraszamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 22:07
            Dalej nic nie rozumiesz (słabo kształcą dzisiejszych endeko-LPRowców). W latach
            44-89 ówczesna przewodnia siła miała na sztandarach wypisane "za wolność waszą
            i naszą", ale robiła coś zupełnie odwrotnego - zniewalała i umysły i swobody
            demokratyczne. To było dla nich też oczywiste, że walczą o prawa ludu
            roboczego. Maszerujecie dokładnie w tym samym kierunku. A swoją drogą
            podziwiam - czy masz przed ciągle przed oczkami materiały propagandowe RN, a
            może masz je pod poduszką dla lepszego przyswajania? Nudzisz czytelników tym
            ciągłym klepaniem eNDeckich idei - no może nie wszystkich bo przecież
            podziwiają twoją elokwencję współwyznawcy. Trzymaj się ciepło.
    • Gość: Student Re: www.CIECHANOW.LPR.pl - zapraszamy IP: *.uwm.edu.pl 19.10.04, 10:05
      Czolem! Swietna strona!
      pozdrawaim SLD=KGB
    • Gość: W.W. www.CIECHANOW.LPR.pl - zapraszamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 13:28
      Jak na nasze lokalne warunki strona jest rewelacyjna no i wypada lepiej w
      porównaniu ze stroną LPR Płońsk :) Konkurencja ? :)
      To chyba jakaś internetowa ofensywa LPR ?
      • Gość: zamyślony Re: www.CIECHANOW.LPR.pl - zapraszamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 07:38
        Najważniejsze aby Romuś G. i inne Wrzodaki jak najczęściej prezentowali siebie
        oraz swoje "światłe przemyślenia" w mediach. Wtedy to "niedouczone
        społeczeństwo" (jak mawia kolejny TUZ(???) polskiej polityki z LPRoeNDeków -
        pan posoł Strąk) zrozumiało o co chodzi tym co się tak rwą do władzy. Amen!
      • Gość: eNDek www.CIECHANOW.LPR.pl - zapraszamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 14:05
        Raczej nie jest to konkurencja. Po prostu jesteśmy jawną organizacją i nic nie
        mamy do ukrycia, chcemy działać dla ludzi i aby to robić musimy być otwarci. Tak
        jak to pisał Kartezjusz:"to co jasne i wyraźne jest prawdziwe" :)
        Pozdrawiam
    • Gość: Piotr Re: www.CIECHANOW.LPR.pl - zapraszamy IP: *.man.olsztyn.pl / *.man.olsztyn.pl 26.10.04, 20:56
      PO przecztaniu spotu o tym ze nasz zamek otrzyma 15 mln od Sejmiku , którego
      przewodniczacym jest Pan Kowalski z LPR zadaje pytanie czy jakas inna partia
      zrobiła cos wiecej dla naszego miasta w ostatnim czasie?!
      CZOŁEM!
      • Gość: podatnik Re: www.CIECHANOW.LPR.pl - zapraszamy IP: *.inteko.com.pl 26.10.04, 21:22
        Myslę ,że Kowalski tego nie załatwił, to raczej Sopliński. Trzeba przyznać ,że
        nie ze swoich tylko z naszych podatków.
        • Gość: eNDek Re: www.CIECHANOW.LPR.pl - zapraszamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 15:43
          ale najważniejsze, że w końcu coś się ruszyło :) w sprawie zamku
    • Gość: wszechpolak Nowa siedziba LPR Ciechanów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 09:07
      Od poniedziałku Oddział Powiatowy LPR w Ciechanowie ma nową siedzibę przy Placu
      Kościuszki.
      Jak tylko uporamy się z kwestiami technicznymi podamy konkretne godziny dyżurów.
      Możliwe, że powstanie w Ciechanowie biuro posła Parlamentu Europejskiego - Pana
      Dariusza Grabowskiego.
      • Gość: Wszechpolak Biuro posła Grabowskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 13:21
        Oddział powiatowy LPR zmienił lokal. Teraz siedziba, a jednocześnie biuro
        poselskie Dariusz Grabowskiego - posła jewro parlamentu mieści się w budynku po
        dawnej komendzie Policji przy pl. Kościuszki, IIp, pokój 9.
        • Gość: zamyślony Re: Biuro posła Grabowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 13:42
          Czytam te przesączone jadem wymiociny wszechpolaka(?!?!) o
          naszym "jewroparlamencie" i marnie widzę przyszłość Polski jeżeli takie
          faszystowskie monstra będą funkcjonować na naszej scenie politycznej i
          gospodarczej. Już nawet Romcio G. odcina się od ekscesów MW w Wielkopolsce
          (gdzie - w Linii Specjalnej - u tuza naszego dziennikarstwa - Pani Czajkowskiej
          zwanej "Muszka"). A tak nawiasem mówiąc to w sondzie TV, w czasie tego programu
          Romcio G. dostał, w temacie jego poglądów, dwa razy więcej opinii na NIE niż na
          tak, a głosowało ok. 2o tys. telewidzów. Coś słabo gamonie z tym dzwonieniem na
          audiotele z poparciem dla wodzusia.
        • Gość: mi Re: Biuro posła Grabowskiego IP: 80.48.123.* 23.11.04, 19:12
          co to znaczy "wszechpolak" znaczy co lepszy niz inny, bardziej polski niż inni
          polacy, co to za ludzie co stawiaja sie ponad innymi, LPR ...Liga Polskich
          Rodzin podobno, a moja żona która jest z pochodzenia niemką może sie
          zapisać???...,a moje dzieci chodzą do polskiej szkoły. Pewnie nie, więc nie
          reprezentujecie polskich rodzin . Co ta nazwa dla was znaczy???? Pewnie tylko
          propaganda ,a reszta to byle dorwać sie do władzy. Pozdrawiam i życze miłego
          samopoczucia .......
    • Gość: mi Re: www.CIECHANOW.LPR.pl - zapraszamy IP: 80.48.123.* 23.11.04, 12:47
      jak przestaniecie byc nacjonalistami to może zaczne o was mysleć troche lepiej,
      bo wasza nazwa nie ma nic wspólnego z tym co głosicie i robicie
    • Gość: voytus Re: www.CIECHANOW.LPR.pl - zapraszamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 15:43
      liga polskich głupków z duce giertychem na czele...
    • Gość: Wszechpolak www.CIECHANOW.LPR.pl - zapraszamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 14:39
      Aktualizacja strony, zapraszamy do odwiedzin.
      • Gość: chilly Re: www.CIECHANOW.LPR.pl - zapraszamy IP: 195.117.122.* 20.12.04, 19:51
        Byłem, widziałem (nie wiem jak to było wyskrobane przed aktualizacją) jest
        generalnie do dupy ! Strona zrobiona najprawdopodobniej przez ucznia pierwszego
        roku MI w krasiniaku za darmo.
        Może tylko ja mam takie dziwne odczucie, ale Dmowski na okładce przypomina Adolfa H.
        <topic>dziwi mnie jednat tylko to ze w Polsce jest spory odsetek osób z ilorazem
        inteligencji powyrzej 60 pkt. wiec jakim cudem LPR zyskuje jakiekolwiek
        poparcie? (być może ludzie myślą ze jak nowa partia to się przy niej dorobią).
        Moim zdaniem to kolejna anomalia typu elektryka za prezydenta - i to był jak
        czas pokazał najleprzy przedstawiciel narodu. A tak generalnie to jak sie
        ktokolwieb bedzie chciał dorobić przy partji przez najbliższe 20 lat to
        proponuje SLD (po prywatyzacji to właśnie ich firmy i spółki nakręcają PKB w
        naszym pieknym kraju nad Wisłą</topic>
        Na temat farbowanego lisa Leppera nawet mi sie nie chce pisac.

Być może za ?-dziesiąt lat, gdy resztki żydo-komuny wymra powstanie jakaś
        uczciwe ugrupowanie polityczne w Polsce, a puki co mam to konkretnie w
        <b>dupie</b>. I jak sie wam Patrioci(idioci) wydaje że coś zmienicie to sie wam
        tylko wydaje. A zachaczając jeszcze temat propagandy naszych młodych to Ruskie
        po roku 50 mieli lepszą, więc trzeba wam jeszcze troche praktyki

to byly moje trzy kropelki oliwy do flame'u
        • Gość: trzymajcie mnie! Re: www.CIECHANOW.LPR.pl - zapraszamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 23:23
          Co za pederasta. Nie dość, że idiota to jeszcze baran. Specjalista co znaczniki
          w hml'u robić tylko potrafi - szkoda, że i tak bez efektu.
          I tak za bardzo zniżyłem sie do twojego poziomu odpowiadając na ten post, ale
          jak czytam wypowiedź takiego zasrańca to reakcja na takie brednie jest zrozumiała.
          • Gość: chilly Re: www.CIECHANOW.LPR.pl - zapraszamy IP: 195.117.122.* 21.12.04, 07:24
            Hmmm, co to znaczy pederasta, wytlumacz mi prosze bo nierozumiem, uzasadnij
            dlaczego idiota, nie baran tylko waga, a o co do znaczników to powiedz mi prosze
            w jakiej to mądrej książce doszukałeś sie znacznika <topic></topic>?. A że
            znacznik <b> niedziała to tylko gobrze świadczy o autorze skryptu forum
            • Gość: Zielony Re: www.CIECHANOW.LPR.pl - zapraszamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 12:18
              Pederasta to inaczej:
              Pedał, pedryl, Gejuch, sodomita, zbok, ciota, dewiant...
              Skąd mam wiedzieć jak siebie samego określasz??? Wybierz sobie coś :)
              • Gość: chilly Re: www.CIECHANOW.LPR.pl - zapraszamy IP: 195.117.122.* 22.12.04, 04:41
                LPR dał głos :-) (a takie to pobożne miało być)
            • Gość: trzymajcie mnie! Re: www.CIECHANOW.LPR.pl - zapraszamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 22:43
              O autorze skryptu forum świadczy bardzo dobrze, ale o twojej ortografii nie za
              bardzo. Najwyraźniej to nie jedyny twoj problem.
      • Gość: chilly Re: www.CIECHANOW.LPR.pl - zapraszamy IP: 195.117.122.* 20.12.04, 19:51
        Byłem, widziałem (nie wiem jak to było wyskrobane przed aktualizacją) jest
        generalnie do dupy ! Strona zrobiona najprawdopodobniej przez ucznia pierwszego
        roku MI w krasiniaku za darmo.
        Może tylko ja mam takie dziwne odczucie, ale Dmowski na okładce przypomina Adolfa H.
        <topic>dziwi mnie jednat tylko to ze w Polsce jest spory odsetek osób z ilorazem
        inteligencji powyrzej 60 pkt. wiec jakim cudem LPR zyskuje jakiekolwiek
        poparcie? (być może ludzie myślą ze jak nowa partia to się przy niej dorobią).
        Moim zdaniem to kolejna anomalia typu elektryka za prezydenta - i to był jak
        czas pokazał najleprzy przedstawiciel narodu. A tak generalnie to jak sie
        ktokolwieb bedzie chciał dorobić przy partji przez najbliższe 20 lat to
        proponuje SLD (po prywatyzacji to właśnie ich firmy i spółki nakręcają PKB w
        naszym pieknym kraju nad Wisłą</topic>
        Na temat farbowanego lisa Leppera nawet mi sie nie chce pisac.

Być może za ?-dziesiąt lat, gdy resztki żydo-komuny wymra powstanie jakaś
        uczciwe ugrupowanie polityczne w Polsce, a puki co mam to konkretnie w
        <b>dupie</b>. I jak sie wam Patrioci(idioci) wydaje że coś zmienicie to sie wam
        tylko wydaje. A zachaczając jeszcze temat propagandy naszych młodych to Ruskie
        po roku 50 mieli lepszą, więc trzeba wam jeszcze troche praktyki

to byly moje trzy kropelki oliwy do flame'u
    • Gość: eNDek Znieważenie Polaków w Komisji Spraw Konstytucyjny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 08:51
      lpr.pl/?sr=!czytaj&id=1757&dz=kraj&x=2&pocz=0&gr=
      lpr.pl/?sr=!czytaj&id=1754&dz=kraj&x=3&pocz=0&gr=
    • adik.s Re: www.CIECHANOW.LPR.pl - zapraszamy 31.01.05, 15:30
      to musialaby być dla mnie kara żeby wejść na tą strone...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka