jackstyle
14.02.17, 13:12
Zamówiłam u pana Kochańskiego 6 krzeseł:
Czekałam 6 tygodni, zamiast 3-4, (co jeszcze mogłabym przeboleć), ale niestety jedno z nich miało skazę w widocznym miejscu, więc zostało do naprawienia.
Po kolejnych 6 tygodniach zostałam poinformowana, że krzesło jest gotowe. W sklepie okazało się, że jest to, to samo krzesło, bez żadnych śladów próby naprawy. W tej sytuacji pracownica sklepu zachowała się bardzo profesjonalnie i uraczyła nas kilkoma żarcikami:
- w dostawie przyszło 30 krzeseł i nie będzie każdego oglądać,
- przecież nie padnie przed nami na kolana i nie będzie po rękach całować (oczywiście nikt nas nie przeprosił)
- nie wie co za firma (chcieliśmy bezpośrednio do nich zadzwonić, żeby wyjaśnić sytuację)
- nr do szefowej znalazł się dopiero po postraszeniu wystawieniem opinii w internecie.
Poza tym, była bardzo nie miła, krzyczała i miała pretensje, że w ogóle coś od niej chcemy.
Następnym razem krzesło było gotowe po 4 tygodniach, było nowe, z innej partii, w innym odcieniu...
Bardzo nie polecam. Chyba, że ktoś chce czekać 4 miesiące krzesło i ostatecznie dostać w innym kolorze niż pozostałe.