Gość: Zbyszko IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 09.11.04, 18:01 Wójt gminy Ciechanów Marek Kiwit został szefem powiatowym SLD.Czy to dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bezpartyjny Re: Kiwit szefem SLD IP: *.inteko.com.pl 09.11.04, 18:58 To dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dol Re: Kiwit szefem SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 19:04 Czy to dobrze? Zalezy dla kogo - dla Kiwita, pewnie dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
zoja6 Re: Kiwit szefem SLD 09.11.04, 21:45 Kiwit, to idealny wybór. Nie jestem osobą partyjną. Znam człowieka i bardzo mi inponuje. Jest osobą , jedną z niewielu polityków , która ma szacunek dla każdego człowieka. Zapewne ma i mnóstwo wrogów ale to cena bawienia się w politykę. Generalnie jest kul.Marek, nie zbaczaj z toru, tak trzymaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znam Re: Kiwit szefem SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 21:54 Bardzo dobrze, przynajmniej jeden z niewielu dzisiaj facetów, którzy nie boją się walić prosto z mostu co myślą o łajdactwie, zmianie barw politycznych ze względu na koninkturę itd. A wszystkie tego własnie typu przemalowańce powinni robić w pory, bez względu na to jaką partię hołubią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malinowy Król Re: Kiwit szefem SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 17:39 Pomalowańce wala teraz na Platformę jak w dym,Gienek,Stasiek,Marek itp.Napierw czerwoni,potem zieloni,czarni,nie wstydzą się,że ich dawno odstrzelono i osrano.Grunt to wiara w układy i zwyciestwo nowej.Panie Tusk odstrzel Pan to draństwo,bo partię Panu zabrudzą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIELONY Re: Kiwit szefem SLD IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 10.11.04, 20:57 ZGADZAM SIĘ Z TOBĄ ŻE LUBI POWIEDZIEĆ TO CO MYŚLI ALE CO DO SZUKANIA SOBIE SOJUSZNIKÓW (POWIEDZMY ZMIANY BARW) TO SIĘ Z TOBĄ NIE ZGODZĘ> WIEM TO NAPEWNO PO ROZPADZIE KOALICJI Z PSL SZUKAŁ Z KOLEGAMI PO PRAWEJ STRONIE I TO NAMIĘTNIE SZUKAŁ A MOŻNA NAWET POWIEDZIEĆ ŻE SIĘ Z NIMI BRATAŁ < NO ALE TAM NIE WYSZŁO I JAK CZYTAMY W TYGODNIKU CIECHANOWSKIM NIE MA TO JAK KOALICJA Z PSL> NO PIĘKNIE PANIE WÓJCIE PRZEWODNICZĄCY CO TERAZ Z KIM WYPIJEMY ABY OSIĄGNĄĆ SUKCES Odpowiedz Link Zgłoś