Dodaj do ulubionych

zginęły dzienniki

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 20:47
W LO nr.4 mieszczacym sie w ZSZ nr.1 na Powstanców Warszawskich zginęły trzy
dzienniki hahaha smiechu warte a teraz uczniowie maja poniesć konsekwencje
maja pisac od nowa wszystie klasówki, a wszystkie stare maja nauczyciele
normalnie głupota ma maxa. Jak by tego było mało to pokoj nauczycielski był
otwarty i dzienniki nie były zabezpieczone a teraz pretensje do całego
swiata. Dyrektor nawet nie robi nic w tej kwesti ma nadzieje ze sie znajda to
jest zenujace :P
hahahahahhahahahahahahahahhahahahaahhahahahahahahahahahahahahaha
TA SZKOŁA JEST ŚMIESZNA
Obserwuj wątek
    • Gość: dorosły Re: zginęły dzienniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 20.11.04, 04:14
      Ja sądzę,że to Ty jesteś śmieszny.Pomódl się o swoje zdrowie.
      • Gość: czart Re: zginęły dzienniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 20.11.04, 09:12
        wiem kto je ukradł...
        • Gość: ???????/ Re: zginęły dzienniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 13:04
          zginęły ??? jak to modle sie o to zeby je oddali
    • Gość: jolka Re: zginęły dzienniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 15:21
      to naprawde jest mieszne hahaha
      • Gość: muszelka Re: zginęły dzienniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 21.11.04, 11:18
        to się mogło zdarzyć tylko w tej szkole... u nas w dwójce to by niebyło
        możliwe! tam chodzą normalni ludzie!!! wiadomo że jak zginie dziennik to więcej
        jest problemów niż porzytku!
        • Gość: manitoba Re: zginęły dzienniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 15:12
          Szkoda że was w dwójce nie uczą ortografii do tego...
          • Gość: muszelka Re: zginęły dzienniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 22.11.04, 17:27
            w stresie to błędy każdemu mogą się zdarzyć! ;) zwłaszcza przed maturą z
            polskiego!
            • Gość: Anka Re: zginęły dzienniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 19:43
              zwłaszcza przed maturą z polskiego nie powinno się robić błędów...
            • paprik221 Re: zginęły dzienniki 17.12.04, 23:37
              nie ma stresu, u mnie masz PALE SIADAJ !!
          • migliora Re: zginęły dzienniki 22.11.04, 18:21
            jeszcze bys sie zdziwil!
    • Gość: kulo Re: zginęły dzienniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 20:39
      ja chodze do 1 i uwarzam że ten kto ukradł te dzienniki nic nie zyskał lecz
      więcej stracił poniewarz będzie musiał pisać od począdku wszystkie prace
      pisemne, a przytym cierpio inni któży są bez winy. A i nauczyciele będą inaczej
      patrzeć na maturach to znaczy będą bardziej srodzy dla tych uczniów z tych
      klas. Radze temu kto ukradł te dzienniki żeby oddał niż pużniej ma cierpieć.
      • Gość: mors Re: zginęły dzienniki IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.04, 18:59
        kto Cię uczy języka polskiego?
        • Gość: walek Re: zginęły dzienniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 24.11.04, 20:01
          pewnie czarnecka
      • paprik221 Re: zginęły dzienniki 17.12.04, 23:38
        SIADAJ PALA !!
      • adik.s Re: zginęły dzienniki 31.01.05, 14:52
        o rany, aż mi sie wstyd przyznać, że ja też do 1 ;/ ale jednak są też tacy,
        którzy ortografie mają na dobrym poziomie...
    • Gość: zainteresowany Re: zginęły dzienniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 20:02
      piszcie może coś wiecie o zaginieciu dziennkiów
      • Gość: Tomcio Re: zginęły dzienniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 19:12
        jak ktos wie kto ukradł te dzienniki to PISZCIE !!!!!!!!
    • Gość: piszcie Re: zginęły dzienniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 19:29
      piszcie co wiecie
    • Gość: XXX Re: zginęły dzienniki IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 17.12.04, 10:26
      • Gość: XXX Re: zginęły dzienniki IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 17.12.04, 10:27
        czytajcie dzisiejsze Życie Ciechanowa
        • Gość: Prawicowiec Re: zginęły dzienniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 20:08
          Niezle, takie afery to tylko w IV Lo moga sie zdarzyc, w szkole gdzie liceum
          jest na poziomie szkoly zawodowej, z rezta widac to po poziomioe jaki
          reprezentuja uczniowie i absolwenci tej szkoly..Pozdrawiam cale IV LO :P
          • Gość: zawodowiec Re: zginęły dzienniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 22:52
            Prawicowiec jeżeli uważasz, że szkoła zawodowa to hańba to ja Ci mówię - kawał
            chama i wała z Ciebie.
            • Gość: Prawicowiec Re: zginęły dzienniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 13:35
              Ale wybacz-liceum to liceum, a szkoBa zawodowa to szkola zawodowa,nie mozna
              mieszac obydwu typów,a poziom IV LO jest naprawde zenujacy...nauczyciele
              powinni sie wstydzic za absolwentów tej szkoly!!!!!W Ciechanowie sa tylko dwa
              licea-krasiniak i II Lo/reszta to hanba!
              • Gość: Zawodowiec Re: zginęły dzienniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 13:37
                Myślałem, że Prawicowiec jest jednak trochę inteligentniejsze nasienie i
                potrafi uszanować każde wykształcenie. Charakter i prawość człowieka poznaję
                się po jego zachowaniu i czynach. Jednak Tobie widzę tego brak. Jak chyba
                wiekszości co się tak podpisują. Módlić się trzeba o zdrówko dla Ciebie, bo o
                rozumek dla takiej "tabaki" to za późno.Wybaczam Ci owieczko która zbłądziłaś
                # .
              • adik.s Re: zginęły dzienniki 31.01.05, 14:57
                za to twe zachowanie wskazuje na to jakbyś chodził do Gołotczyzny ?? ;D;D albo
                i nawet skończyles edukacje po gimnazjum...
    • Gość: killer Re: zginęły dzienniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 13:30
      No i dobrze, że zginęły. Nie pilnują ich to giną! Niech teraz szukają. Teraz
      niech kserują codziennie, hehe.
      • Gość: motylek Re: zginęły dzienniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 16:13
        Zgadzam sie, chociaz beda mieli co robic...
        • Gość: martika Re: zginęły dzienniki IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.05, 09:42
          Dzienniki już dawno zostały odnalezione, a ci, którzy je zabrali mają teraz
          problemy i to nie w szkole a z wymiarem sprawiedliwości. Ze szkoły uciekli jak
          szczury, ale na szczęście policja jeszcze z nimi nie skończyła. Ciekawe, że
          wszystkie opinie o IV LO są takie dołujące. Gloryfikowanie "krasiniaka" i nie
          wiedzieć czemu "dwójki" jest przesadą, bo te szkoły aż tak daleko to nie
          odbiegają poziomem od IV LO, jak by się to im wydawało...
          • Gość: Kacha Re: zginęły dzienniki IP: 195.117.122.* 08.01.05, 21:02
            Jeżeli naprawdę uważasz, że nie odbiegają, to porównaj sobie wyniki z prubnej
            matury.
            • Gość: martika Re: zginęły dzienniki IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.05, 23:01
              Zamień miejscami uczniów z "Krasiniaka" z tymi z IV LO i odpowiedz na pytanie:
              czy wielki wpływ na wykształcenie i przygotowanie do matury będą mieli
              nauczyciele. Gdyby nauczyciele z Krasiniaka mieli nauczyć młodzież z "Bema" to
              wypadliby pewnie blado.
              • Gość: hania Re: zginęły dzienniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 09:03
                gdyby nauczyciele z Krasiniaka zaczęli uczyć młodzież z Bema, to może wreszcie
                niektórzy z Bema by zrozumieli, że uczyć się trzeba! Jak ktoś nie chce się
                uczyć to nie musi chodzić do liceum... Więc po co w Bemie przepuszczają
                każdego, kto tylko jakiś referat przyniesie...?
                • Gość: martika Re: zginęły dzienniki IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.05, 09:52
                  a gdzie chodzić jeśli zawodówek jest bardzo mało a dają to samo co liceum na
                  tzw. rynku pracy. Zresztą część kolegów i koleżanek miało bardzo dobre oceny do
                  pewnego momentu jeszcze w szkole podstawowej i czasami w gimnazjum a teraz
                  ledwie przechodzą z klasy do klasy
                  • Gość: rozsądek Re: zginęły dzienniki IP: *.localdomain / 213.77.7.* 09.01.05, 23:48
                    No to moze by nasze władze oswiatowe zaczeły trochę myśleć. Bo do tej pory wskaźnik był jeden: średnia ocen i tzw. "zdawalność". Więc przepychało się niedouczoną dziatwę, zeby wskaźniki były wysokie. A teraz to się będzie mścić. Przez najblizszych parę lat, bo Szanowne władze zepsuły w ten sposób kilka roczników. Młodzi ludzie ( nie ich to wina!) przychodzą do liceum z piatkami i szóstkami i nagle... katastrofa! Nuaczyciele moga im falej stawiac szóstki, ale doprowadzi to do stanu obecnego, czyli do sytuacji, ze połowa nie zdaje matury. Czy tego własnie chcecie?
                    • Gość: rozsądek Re: zginęły dzienniki IP: *.localdomain / 213.77.7.* 10.01.05, 00:04
                      I jeszcze jedno: okazuje sie, ze ta matura, którą wielu błędnie postrzegało jako ukłon w stronę miernoty i bezstresowego nauczania, premiuje szkoły, w których się po prostu wymaga. Nieważne, jak te szkoły się nazywają, ważne, że jeszcze takie są. Gdyby jeszcze chcieli to zrozumieć kierujący oświatą.
            • Gość: Obserwator Re: zginęły dzienniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 18:02

Kacha, ale Ty chyba nie zdawałaś " prubnej" matury, bo z Twoją ortografią to
              dziś lepiej sobie radzą w zerówkach
              • Gość: Demokrata Re: zginęły dzienniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 18:22
                ja tez sie czasami zastanawiam, czemu wogole istnieje taka skola jak IV ,ale
                jak na razie nic nie prszyszlo mi do glowy..
                • Gość: martika Re: zginęły dzienniki IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.05, 18:59
                  uważaj, żeby tak Ci nie zostało! IV LO istnieje minn. dlatego, że ktoś tam "na
                  górze" wymyślił, że 80% społeczeństwa powinno mieć maturę i to bez względu na
                  to czy są do tego predestynowani czy nie! Nędzny demokrato, sprawdź poziom klas
                  o profilu ogólnym w krasiniaku a przestaniesz piać z zachwytu nad tą szkołą.
                  • Gość: autokrata:) Re: zginęły dzienniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 16.01.05, 21:13
                    A ile tych klas ogólnych jest. 10? Skoro jesteś taka obeznana, to może mi
                    powiesz, jak klasy ogólne wypadaja na tle choćby 4 LO, bo ja nie wiem, ale mam
                    wrażenie, ze podobnie. Najgorsze klasy w Krasiniaku wypadają jak sądzę tak, jak
                    srednia w mieście. I tych klas jest, o ile się nie mylę 3 na trzydzieści parę w
                    całej szkole. Popraw mnie, jesli coś nie tak.
                    • Gość: martika Re: zginęły dzienniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 11:41
                      pokazuje to tylko, że z "kiepskiego materiału", mniej zdolnych dzieci
                      nauczyciele nie potrafią wytypować olimpijczyka. Czy to z klasy ogólnej
                      olimpijczycy zdobywali laury dla krasiniaka?
                      • Gość: Belfer Re: zginęły dzienniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 17.01.05, 15:14
                        To, co stwierdzasz, to prawda ogólnie znana, żeby nie powiedzieć banalna. Jesli mówimy o poziomie szkoły, to mówimy o sumie umiejętności i wiedzy: uczniów i nauczycieli, to chyba oczywiste.
                        Jeszcze jedno: sam miałem kiedyś olimpijczyka w klasie nieprofilowanej, być może to wyjątek, ale się zdarza.
                        • Gość: jaaaaaaa Re: zginęły dzienniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 17:00
                          haha smieszne jest to co piszecie krainiak nie jest wcale tki wspaniały tak go
                          wszyscy chwala ale wcale nie jesttaki piekny jak go maluja a moze przypomnicie
                          sobie afere z panem CHodupem... a te narkotyki i pijanstwo to co takie piekne
                          jest. Moze 4 nie jest taka wspaniała ale chyba kazdy ma prawo wybrac sobie
                          skołe i ci słapsi chyba yez maja prawo sie uczyc a nie tylko karsiniak
                          krasiniak i krasiniak ... krasiniak to dla mniejedno wielkie dno i tyle
                          • Gość: polonistka Re: zginęły dzienniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 17:26
                            Na twoim miejscu rzeczywiście wybrałabym inną szkołę niż Krasiniak:)
                            • Gość: nikt wazny Re: zginęły dzienniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 09:39
                              Co to za dyskusja, nad poziomem szkół w mieście. Ja skończyłem tego okropnego
                              (z tego co widzę) Bema i nie narzekam wcale. Jestem teraz na politechnice i
                              jakoś sobie radzę (choć w klasie byłem przeciętnym uczniem), co więcej uczę się
                              z kolegą który ukończył szkołę mieszczącą się przy ulicy Kopernika "budowlankę"
                              i wcale nie jest gorszy ode mnie. Wydaje mi się że to głównie uczniowie są
                              odpowiedzialni za stan szkół i to oni tworzą jej "poziom". W każdej można
                              nauczyć się tego co jest nam niezbędne trzeba tylko chcieć. Więc nie ma co
                              narzekać ze ta szkoła jest lepsza a ta gorsza porostu trzeba na siebie spojrzeć
                              i do roboty się wziąć.
                              • Gość: Agata Re: zginęły dzienniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 20:42
                                Ostatni post jest trafnym podsumowaniem wszystkich wątków dotyczących poziomu
                                nauczania w szkołach. Jacy uczniowie taki poziom. Uczcie się drodzy uczniowie,a
                                wszyscy na tym skorzystamy:)
                • adik.s Re: zginęły dzienniki 31.01.05, 15:04
                  to dobrze, że "wogole" nic ci nie "pszyszło" i nie wiesz dlaczego ta szkola
                  jest... napewno są w niej bystrzyjsi od ciebie.. ;D
            • adik.s Re: zginęły dzienniki 31.01.05, 14:58
              po ortografii zdaje sie, że nie były duzo lepsze ;D;D
          • Gość: Zadowolona Re: zginęły dzienniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 22:41
            Tylko ci mają złe zdanie o IV LO, którzy nie znają tej szkoły. Jak w
            każdej ,chodzą tutaj uczniowie zdolni, mniej zdolnii i mało zdolni (gdzieś
            muszą).Moje dzieci skończyły tę szkołę, dzisiaj studjują. Szkołę ukończyły bez
            korepetycji (tak modnych w renomowanym ciechanowskim LO ) i bez stresu.
            Pozdrawiam nauczycieli i uczniów z Bema. Dzisiaj macie studniówkę, Bawcie się
            dobrze.
            • Gość: obserwator Re: zginęły dzienniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 30.01.05, 23:15
              Życzę równie miłych wrażeń po maturze!
              • Gość: Balet Dancer Re: zginęły dzienniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 23:04
                Witam witam witam i o zdrowie pytam.Ta woja między Krachem a Bemem jest bez
                sensu ludize to od nas zależy jaki poziom będzie miała szkoła.Wiele osób
                twierdzi tu że em to słabizna i tu się mylicie w naszej szkole też mamy ludiz
                zdolnych za co ich szanuje.Ja kończę juz powolutku.Jestem w niej dla papieru bo
                Ci z Kracha się wywyższają że to Krasiniak wielki a zarówno ja jak każda inna
                osoba pujdize na Politechnike i ta z Bema może być lepsza niż z
                Kracha.Najlepszy to jets pod Krachem tekst którędy to prosto a ludzie Ci
                odpowiedza jakby to było pytanie na klasówce:P SAM TESTOWAŁEM.Ale mimo co
                POZDRAWIAM WSZYSTKICH ZNAJMOYCH Z KRACHA <MARIUSZ> 100dnióweczka super
                najlepszy BALET DANCER W ŻYCIU.Życze powodzenia na maturce:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka