Dodaj do ulubionych

Dofinansowanie 30tys pln dla KRC

02.02.05, 09:30
KRC dostanie na mocą decyzji radnych naszego miasta 30 000 pln za audycje o
uzależnieniach.Jest to, moim zdaniem, przykład ukrytego finansowania
samodzielnej firmy przez miasto. Radio może samodzielnie takie audycje
produkować. Jeśli bedą ciekawe, zwiększy sie krąg słuchaczy i posrednio,
wpływy z reklam.
To kolejny , po TBS,przykład finansowania nie wprost. Inny podobny to
finansowanie zajęć na pływalni . Tylko nie sam fakt mnie zadziwia ,a ilosć
dzieci za które płacimy. Miasto finansuje pobyt na pływalni jednocześnie dla
200 uczniów - co oni tam moga robic?? Jesli te ostatnie dane są błędne
proszę o sprostowanie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Niebo Re: Dofinansowanie 30tys pln dla KRC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 10:30
      Moim skoromnym zdaniem na dzieciaki nie powinniśmy żałować, ale to radio nie
      jest dla wszystkich a wszyscy bulą kasę (posrednio). Ja osobiście nie słucham
      KRC, nikt z moich znajomych i ich znajomych nie słucha KRC. Nawet jak mam
      ochotę czegoś posłuchać, a radio (np w samochodzie) nie odbiera innych stacji
      to mam wielkie opory przed włanczaniem - boję się porazenia fundamentalizmem.
      Radio tak skrajnie zorietowane światopglądowo trafia do bardzo waskiej grupy
      słuchacy - dlaczego wszyscy za to płacimy?! To nie jest radio ciechanowskie,
      ale radio ciechanowskich katolików, i niech oni płacą.
      • Gość: kaśka Re: Dofinansowanie 30tys pln dla KRC IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 02.02.05, 14:09
        Chyba nie mamy wspólnych znajomych. Ja mam 21 lat i większość mojego otoczenia
        słucha KRC fm... Fundamentalizm?... to się uśmiałam... plusem tego radia jest
        to że nie ma tam wiele katolickiego, a jeżeli już jest to tak ukryte że nawet
        niewierzący może posluchać :D No i muzyka praktycznie nie różni się od RMF czy
        Zet, wieczorem młodzieżowa, smsy, HEADACHE - kto był to wie co to się
        działo :))))))) Nie mogę powiedzieć, że odpowiada mi w 100% ale w większości.
        Nie lubię np. Gościa dnia... paplanie przez pół godziny.. Wydaję mi się, że
        spokojnie możesz spróbować w samochodzie... prędzej usłyszysz 5 wielkich
        przebojów bez przerwy niż zdrowaś mario :)
        • Gość: oliwka Re: Dofinansowanie 30tys pln dla KRC IP: *.dyn.optonline.net 03.02.05, 03:49
          KRC czy naprawde az taka duza rzesza ludzi slucha "tego " radia. jezeli tak to
          widac ze chyba nasze ciechanowskie spoleczenstwo (ludzi mlodzi)troszeczke sa
          chyba na nizszym poziomie. to nie tylko sie tyczy sluchaczy KRC ale takze ZET i
          RMFFM panowie i panie cz naprawde nie stac was na nic innego . lubicie
          to "pop"ularne rozglosnie i muzyke w nich puszczana. a gdzie wasza innosc
          odmienosci przeciez nie kazdy slucha tego samego .poziom audycji mozna
          powiedziec jakich audycji przeciez ich odcetek w porownaniu z innymi radiami
          jest znikomy. nie widze tak nic ciekawego a to ze mamy radio to chyba nie powod
          do dumy bo przeciez zczego. to co tam leci to nawet nie jest na poziomie
          wspomnianych gigantow (ta sama muzyka)one wszystkie naleza do dwoch korporacji.
          chuba nas stac na cos na poziomie ?
        • Gość: mari Re: Dofinansowanie 30tys pln dla KRC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 13:47
          Ty Kaska pewnie nawet nie wiesz co to jest fundamentalizm dlatego sie usmialas co?Headache? to dopiero super muzyka- chyba tylko dla malolatow bez pogladow muzycznych, nie oszukumy sie.A akurat gosc dnia jest ciekawy!!!Oj szkoda gadac...
      • bond_2000 Re: Dofinansowanie 30tys pln dla KRC 02.02.05, 18:07
        Ludzie jak takie panienki z Extra mają czelność pisać takie teksty... To nie
        mam nic wspólnego z dziennikarską rzetelnością i etyką.. Trzeba mieć trochę
        wiedzy na ten temat a co można wiedzieć po skończeniu szkoły średniej..Sama
        matura to nie wszystko-trzeba mieć cos jeszcze w głowie. Wolność słowa nie
        polega na pisaniu tego co wpadnie do głowy w danej chwili... I szkoda, że
        przedstawiciele "bezpłatnej gazety" nie uderzą się w piersi i nie przyznają, że
        miasto nie tak dawno dofinansowywało TV5 i to nie taką kwotą. Wtedy wszystko
        było cacy...a teraz gdy miasto nie zgadza się na dawanie im pieniędzy, bo byli
        nierzetelni i wciąż mieli jakąś wpadkę to wycierają sobie usta radiem. Za sam
        tytuł radio powonno ich pozwać do sądu-obraźliwy i nieadekwatny do treści.
        EXTRA BZDURA!!! Ale dla ciemnych i niemyślących ludzi Extra bajer...
        • Gość: internauta Re: Dofinansowanie 30tys pln dla KRC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 18:50
          co twoim zdaniem jest w tym artykule nieetyczne, a co nierzetelne?
          ile pieniedzy tv5 dostało od miasta?
          skroś taki wykształcony... może masz doktorat? :)
        • Gość: Jurandot Re: Dofinansowanie 30tys pln dla KRC IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 02.02.05, 21:31
          Jeśli chcesz człowieku dyskutować,to przedstaw swoje ARGUMENTY,a nie w
          prymitywny sposób okładasz pięściami gazetę i dziennikarzy.Taki sposób dyskusji
          przypomina mi głęboki PRL.Jesteś pewnie z PO.
    • Gość: AA Re: Dofinansowanie 30tys pln dla KRC IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 02.02.05, 14:58
      Brawo Redakcja EXTRA Ciechanów za "RADIO ZA WÓDKĘ" jak można tak głosować nad
      tak poważnym problemem ! Sam Przewodniczący mówi ,że sprawa został
      załatwiona "prawie pod stołem".Jako mieszkaniec tego miasta proszę o
      wstrzymanie przekazania tej sumy 30.000zł Za takie pieniądze to 60 dzieciaków z
      rodzin patologicznych(AA)może żyć jak człowiek przez 14 dni z dala od ojca
      alkoholika,poprawi swoje zdrowie fizyczne i psychiczne zwiedzi kawałek Polski.W
      przeszłości ze środków ze sprzedaży alkoholu w województwie Ciechanowskim
      wybudowano Krajowy Ośrodek w Dąbku.Obecnie robi się kampanie wyborcze,wspiera
      prywatną firmę szkoda,że tylko TĘ jedną. Właściciele FIRM po kasę do
      PREZYDENTA.
      • clint_eastwood Re: Dofinansowanie 30tys pln dla KRC 02.02.05, 15:40
        Taaa, "zapomniał wół jak cielęciem bół". Pseudodziennikarze z Extra Ciechanowa
        troszczą się o miejskie pieniądze, a zapomnieli już chyba o tym, że gdy
        pracowali w TV 5 to też je brali.
        • Gość: Jurandot Re: Dofinansowanie 30tys pln dla KRC IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 02.02.05, 16:14
          To Platforma Obywatelska i WW załatwiają sobie za pieniądze podatników
          przychylność radia przed WYBORAMI.Wiecie,rozumiecie-BEZ UKŁADÓW,BEZ KORUPCJI...
          • Gość: 1011 Re: Dofinansowanie 30tys pln dla KRC IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 02.02.05, 20:27
            Następny z obsesją, chyba z LPR-u.
            • Gość: editor Re: Dofinansowanie 30tys pln dla KRC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 22:15
              W 2002 r TV5 (obecnie ci sami ludzie robią Extra Ciechanow) otrzymywało z
              budżetu miasta po 5 tys miesięcznie. W tak mlodym wieku już klopoty z pamięcią ?
        • Gość: lilka Re: Dofinansowanie 30tys pln dla KRC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 13:51
          to prawda, extra bralo kase od miasta za tak zwane programy sponsorowane. Niestety pani M.W. nie umiala sobie niejdnokrotnie poradzic z ich realizacja i bzdury chciala widzom wcisnac, dlatego pieniazki sie skonczyly:)w ogole zalosne- wszystko, w TV5 nikogo nei obchodzi Twoje wyksztalcenie bo szefowa sama jest niedouczona wiec jakze moglaby zatrudnic kogos kto sie naprawde nadaje?
    • Gość: Telemaniak Re: Dofinansowanie 30tys pln dla KRC IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 02.02.05, 22:07
      Miasto reanimowało działalość TV5 dlatego przekazywało środki na jego
      działalność statutową . Za działania KRC odpowiada jego WŁASCICIEL. Pieniądze z
      Funduszy na walkę z alkoholizmem przeznaczyć dla dzieci alkoholików
      (obiady,Ferie Zimowe w górach z daleka od ojca alkoholika niech odpoczywają
      fizycznie i psychicznie .SUPER AUDYCJE W KRC TO NIE OBIADY CZY
      WYPOCZYNEK !!!!!!!
      • Gość: editor Re: Dofinansowanie 30tys pln dla KRC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 22:19
        Mylisz się. TV5 to całkowicie nowa firma, nie ma nic wspólnego ze Studiem 5, w
        którym miasto miało udziały.
    • Gość: zorientowana Re: Dofinansowanie 30tys pln dla KRC IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 02.02.05, 23:22
      po 1) radio zawsze dostawało pieniądze od miasta i czasem były to większe kwoty
      niż te o których mowa w extra ciechanów
      po 2) radio nie jest instytucją charytatywną i nigdy nie będzie, jest robota -
      jest zapłata
      po 3) działania podjęte przez extra ciechanów przeciwko radiu są dużo bardziej
      zaawansowane niż sam artykuł
      po 4) a wszystko przez to że radio zerwało umowę barterową z extra ciechanów
      po 5) nie mam nic przeciwko dziennikarkom co miały 3 z polskiego na maturze
      zdawanej rok temu...
      po 6) ile osób z radia pracowało w tv5? niech policzę 1,2,3...
      po 7) TV5 boli to, że radio istnieje i dostaje kasę a oni nie emitują nic poza
      marnymi planszami...
      po 8) radio jest zarządzane przez kościół - czyli najbardziej pazernych ludzi
      na świecie
      po 9) znane mi są rewelacje z życia pani Wojtaś, może radio byloby chętne -
      może taki mały felietonik - Wojtuś i Wojtaś - czyli zostań dziennikarką w 30
      minut - szybki kurs
      po 10) nikt nie szanuje pani Wojtaś ani tym bardziej pana Ochnio - zdaję się,
      że ciężko chorego...
      • Gość: Niebo Re: Dofinansowanie 30tys pln dla KRC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 10:03
        No z tym 10 punktem to przrgiełaś pałę. Jestś pewna że nikt?.. Przekonaj nas o
        swojej wiarygodności.
      • Gość: Maxis Re: Dofinansowanie 30tys pln dla KRC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 10:09
        Coś jest w tym 10 - myślę raczej że radio nie szanuje Extra. Chodzą słuch że
        święty lisek nagabuje reklamodawców przeciw Extra. A jak Extra nie bedzie miało
        reklamodawców to my nie bedziemy mieli bezpłatnej gazety.
      • Gość: mimi Re: Dofinansowanie 30tys pln dla KRC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 13:54
        fakt ze Wojtas jest malo elokwentna ale po co od razu rewelacje jakies udostepniac? zorientowana to jestem i ja:) nie wazne nalezy tym ludziom wspolczuc ze takie marne interesy prowadza i tyle
    • Gość: AA Re: Dofinansowanie 30tys pln dla KRC IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 03.02.05, 09:44
      Obrona KRC przypomina obronę Częstochowy - czy warto i za jaką cenę.
      • clint_eastwood Re: Dofinansowanie 30tys pln dla KRC 03.02.05, 11:33
        Dlaczego Extra Ciechanów nie należy do Związku Kontroli Dystrybucji Prasy?
        Wiem, że przynależność nie jest obowiązkowa, ale pozwala reklamodawcom
        weryfikować informacje o rzeczywistym nakładzie. Ja mieszkam na Aleksandrówce i
        tylko raz na parapecie w klatce schodowej znalazłem EC. Więc jak to jest z tym
        docieraniem do każdego gospodarstwa domowego?

Nie chcę rozpisywać się o treści tego pisemka, ale np. bodaj dwa numery temu
        pisząc o abonamencie rtv wspomnieli o nieistniejącym ministrze łączności, a o
        ciechanowskiej Chłodni najpierw napisali, że wszystko jest ok., a numer
        później - że jednak nie jest wesoło.

Gdy czytam teksty w EC, to zaczynam popierać dawny projekt prof. Michalskiego
        dotyczący wprowadzenia egzaminów na dziennikarzy. Nie może być tak, że każdy
        może ot tak - z marszu uprawiać ten odpowiedzialny jednak zawód.
        • Gość: obywatel Re: Dofinansowanie 30tys pln dla KRC IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 03.02.05, 12:20
          Ludziska nie prowadzimy sporu która REDAKCJA jest DOSKONALSZ(KRC czy EC)spór
          dotyczy sposobu pozyskania 30.000zł z Funduszy do Walki z ALKOHOLIZMEM z UM
          przy aprobacie RADY MIASTA.
    • ze_wsi Re: Dofinansowanie 30tys pln dla KRC 03.02.05, 12:20
      Chciałam zauważyć, że o tych pieniądzach Extra wiedziało wcześniej, a napisali
      dopiero teraz bo radio nie podpisało z nimi umowy barterowej, na której im
      pewnie bardzo zależało i dlatego pewne białogłowy pomyślały, że przyładują
      naszemu radyjku.
      My tu na wsi na życie patrzymy prosto. Umoralniać może ten kto jest czysty.
      naczelna EC była też w TV 5 i co? I wtedy wypadało brać publiczne pieniążki na
      progroamy miejskie?
      Z tego artykułu kipi zwykła ludzka zazdrość i zawiść. Radio przez wiele lat
      zasłużyło sobie na miano rozgłośni rzetelnej i uczciwej. Jeżeli ktoś rzuca
      błotem, to ma w tym swój cel. EC chodzi o jedno: miasto dało radiu pieniądze, a
      im nie. Dlaczego? Bo przekonało się że są nierzetelni i robią masę błędów.
      Po prostu radio jest lepsze i tego EC nie może znieść,
      • Gość: internauta Re: Dofinansowanie 30tys pln dla KRC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 12:38
        niech kazdy ocenia sam, ktore medium jest lepsze. Natomiast Tv5 nigdy nie
        dostawalo pieniedzy z wodki. Kampanie społeczne robiło społecznie a nie za
        pieniądze. Radio dostaje łącznie z samego miasta 70 000 zł.(30 000 z "wodki" i
        40 000 z "promocji miasta") Tylko że w informacjach radiowych o mieście wiele
        się dowiedzieć nie da, poza propagandówką, sowicie opłacaną przez ratusz. Aby
        do wyborów, proszę pańśtwa.
        • clint_eastwood Re: Dofinansowanie 30tys pln dla KRC 03.02.05, 12:48
          Dobrze, tylko czy ktoś zabronił EC ubiegać się o tę kasę i też przedstawić
          miastu odpowiedni program? Dyr. KRC oprócz tego, że jest księdzem - jest też
          menedżerem i musi zadbać o utrzymanie radia. A radni tak krytyczni w przypadku
          radia są o wiele mniej krytyczni np. jeśli chodzi o nepotyzm w samorządzie.
          • Gość: aldona Re: Dofinansowanie 30tys pln dla KRC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 13:05
            Ludziska kochane, czy nikt nie rozumie o co tu chodzi? Miasto pompuje pieniądze
            w radio na dowolne sposoby, nawet nie całkiem zgodne z prawem. To jest kwota
            powyżej tej, która może przejśc bez przetargu, a tu przetargu nie było. Nikogo
            nie wzrusza, że w ratuszu można złożyć ofertę na dowolne kwoty i nikt jej nie
            zweryfikuje? To może wszytskie inwestycje tak są robione i przepłacane? Nikomu
            nie przeszkadza, że miasto w ten sposób kupiło księdzu dyrektorowi nowy
            samochód? Ejże, dysponując samodzielnie swoim podatkami tez byście z nimi
            polecieli do ksiedza zapłacić za rozmowę dnia? Mnie to ciekawi jeszcze, czemu
            Tygodnik jako medium profesjonalne i wiekowe nawet się nie zająknał o tym? Tez
            bierze pieniążki? Za milczenie?
            • Gość: samorządowiec Re: Dofinansowanie 30tys pln dla KRC IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 03.02.05, 13:12
              To proste, Tygodnik współpracuje z KRC dlatego dwie redakcje tak dobrze sobie
              radzą. Nie ma nic w tym złego, że bierze się pieniądze za kampanię. Radio nie
              ma najmniejszego obowiązku pomagania innym i tańczy tak jak zagra reklamodawca
              z większą kasą. Tygodnik też zawsze miał duzo reklam. Do EXTRA CIECHANÓW: NIE
              DRAŻNIJCIE LWA... bo jesteście zbyt mali, aby podskakiwać dużym... a jak duży
              się wkurzy... Sami sobie zamykacie drogę do jakichkolwiek pieniędzy z miasta...
              Poza tym ile? Pytam ile jeszcze czasu będzie ukazywać się ta ulotka? Pół roku
              góra...
              • Gość: aldona Re: Dofinansowanie 30tys pln dla KRC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 13:24
                o? a kto tu jest lwem? Ty straszysz tym lwem czy co? samorządowcu drogi,możesz
                wybierać medium które ci odpowiada. ja nie lubie KRC, nie słucham, nie
                wypowiadam się na jego temat. Ty z racji swej funkcji masz obowiązek czytania
                wszytskich "ulotek"? nie wiem, czy do ciebie dotarły, u mnie na klatce były
                ostatnio gazetki z rolbudu, moze podrzucic, też się wypowiesz? Nie rozsmieszaj
                mnie układzikami w tym grajdole.
              • Gość: mimi Re: Dofinansowanie 30tys pln dla KRC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 13:56
                bravo!!! pewnie ze nie ma nic zlego we wspolpracy radia i tc!!! nie raz widzialam na roznych imprezach jak dobrze sie rozumieja a na ludzi z tv5 zawsze patrzy sie krzywo bo szefowa jest po prostu glupia i kazdy patrzy na pracownikow telewizji poprzez jej nieszczesny pryzmat
                • Gość: do mimi Re: Dofinansowanie 30tys pln dla KRC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 14:02
                  Wydaje mi się, że podszywa się za Ciebie miłość do rudego w sukience. Albo po
                  prostu zazdrościsz Panienkom z EC ze nie boją się skopać dupy komu trzeba

Tak trzymać
                  • ze_wsi Re: Dofinansowanie 30tys pln dla KRC 03.02.05, 14:23
                    Do dziennikarzy z EC: wyjdźcie z forum, bo następnym numerze będą same błędy.
                • Gość: heh opamietajcie sie i czytajcie co piszecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 14:20
                  No patrzcie, mimi sama sobie bravo bije. a to skromnośc i elokwencja :) mimi
                  wzorem cnót!!

OPAMIĘTAJCIE SIĘ W TEJ NIENAWIŚCI I ZAWIŚCI

Oczywiście ,że nie ma nic złego we współpracy róznych mediów. Ale nie o
                  współpracy jest ten watek. Zreszta chyba nie czytacie nawet tytułu watku, to
                  nie jest watek o pracownikach którejkolwiek redakcji.
            • Gość: Hero Re: Dofinansowanie 30tys pln dla KRC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 15:49
              Aldona – a ty przypadkiem nie Extra jesteś? Podobnie jak oni masz „bogatą”
              wiedzę na temat prawa (także prasowego) i obowiązujących ustaw (ustawa o zam.
              pubicznych - polecam lekturkę zanim palniesz następną gafę, świadczącą o twoim
              braku wiedzy). Jeśli KRC jest jedynym na rynku lokalnym dostawcą czasu
              antenowego, nie ma przetargu – nie ma kto do niego stanąć, oprócz „monopolisty”.

Też mi aferę wykryłaś. Brawo!!!
              Zajmij się może lepiej innym wątkiem na forum - może tym o fryzjerkach?
    • Gość: OLEK Re: Dofinansowanie 30tys pln dla KRC IP: *.inteko.com.pl 03.02.05, 14:50
      Po pierwszw w radiu pracują ludzie którzy nie robią tego za darmo!!!
      Po drugie większość organizacji bierze pieniądze ze zbiórkę pieniędzy na
      szczytne cele np: Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy Oni terz biorą jakiś
      procent z zebranych pieniędzy na utrzymanie.
      Po trzecie ludzi trzeba o tachich problemach jak "alkocholizm" czy "przemoc w
      rodzinie" informować większość nawet nie wie, że są specjalne telefony,
      spotkania itp.
      Aczkolwiek rozumiem kwestje, że za te pieniądze można było by dożywić dzieci,
      czy zafundować im wyjazdy! ale równie potrzebna jest pomoc psychologhiczna dla
      tych dzieci i ogólnie ludzi! więc trzeba ich informować, że mogą taką pomoc
      otrzymać.
      Jest póla pieniędzy przeznaczona właśnie na tego typu działania np: audycjie,
      akcjie, i inne tego typu rzeczy, więc trzeba je wykorzystać.
      Pozdrawiam
    • Gość: ob Re: Dofinansowanie 30tys pln dla KRC IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 03.02.05, 15:30
      Mam propozycje dla Prezydenta Miasta Proszę zlikwidować Etaty i Biuro ds.
      Rozwiązywania Problemów Alkoholowych,MOPS i wszystkie środki znajdujące się w
      mieście na te cele przekazać do KCR .Programy emitowane na jego falach rozwiążą
      problemy alkoholików i ich rodzin jak również sprawy pomocy społecznej w
      mieście CIECHANOWIE. Komisje UM i Rady Miasta niech podejma stosowne Uchwały i
      po problemie. I koniec z licytacją kto pierwszy kto lepszy bo to nie o to
      chodzi w tej sprawie. Pozdrowienia od DEKALOGU dla REDAKCJI KRC i EC.!!!!!
    • Gość: tasama Re: Dofinansowanie 30tys pln dla KRC IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 03.02.05, 15:39
      W czym jest problem? Pieniądze są z funduszu na takie działania, a nikt nie
      odbiera żadnych wypoczynków na koszt audycji... 30000 zł to wcale nie jest dużo
      jeżeli chodzi o media.. za tę kwotę można kupić mniej niż 30 godzin audycji...
      No i oczywiście nie w "prime-time", tylko późnym wieczorem kiedy zazwyczaj gra
      komputer.
    • Gość: AA do Tasama Re: Dofinansowanie 30tys pln dla KRC IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 03.02.05, 17:44
      Czy to tak ciężko pojąć,że TE słynne 30.000 zł przeznaczone na
      wypoczynek,dożywianie,leczenie da większe efekty niż 10.000godzin audycji.W
      życiu nałogowego alkoholika one nic nie zmienią ,oni nie słuchają KRC.Normalni
      obywatele wiedzą jakie są skutki ALKOHOLIZMU .Są widoczne w Ciechanowie przed
      każdym sklepem gdzie sprzedają alkohol. Chdzi o formę i styl pozyskania tych
      pieniędzy.Tego typu audycje w TYGODNIU Trzeżwości każdego dnia za darmo
      wynagrodzenie w NIEBIE - Taka jest misja KRC.
      • Gość: PT Re: Dofinansowanie 30tys pln dla KRC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 16:52
        Dofinansowanie poszlo na wyjazd ksiedza dyrektora na ferie!!!!!!!!!!!!!!!!11
        • Gość: ex-radiowiec Re: Dofinansowanie 30tys pln dla KRC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 23:33
          do Bormio na narty, dodajmy.
          hejka
          • Gość: as Re: Dofinansowanie 30tys pln dla KRC IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.05, 08:28
            wszyscy i wciąż postępują ciągle tak samo , a wy wyborcy idźcie i dalej
            głosujcie na oszołomów , niedługo ostatni zgasi światło .........
        • Gość: ? Re: Dofinansowanie 30tys pln dla KRC IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 12.02.05, 19:59
          DOKTOR SOPEL WRÓCIŁ OPALONY PEWNIE BYLI RAZEM
          • Gość: maryś Re: Dofinansowanie 30tys pln dla KRC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.05, 23:26
            BDembowski pisze, że radio wnioskowało o 240 tysięcy złotych w gminie.
            Boże, jak im nie wstyd - tyle ludzi pracy nie ma, a Urząd nie ma na prace
            interwencyjne....
    • Gość: bolek Re: Dofinansowanie 30tys pln dla KRC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 00:03
      Clint, a Ty masz skończone studia dziennikarskie, bo też wydaje mi się, ze nie,
      ale wpychasz się wszędzie, nawet tam, gdzie się nie nadajesz. W radiu nie
      powinny pracować osoby z tak poważną wadą wymowy!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka