Dodaj do ulubionych

|Ścieżki rowerowe

IP: 195.117.122.* 23.03.05, 19:09
Rozpoczyna się sezon "na rowery". Gdzie w rejonie Ciechanowa można przyjemnie
i bezpiecznie pojeździć na rowerze?
Obserwuj wątek
    • Gość: puchaczz Re: |Ścieżki rowerowe IP: 212.160.172.* 23.03.05, 19:28
      Polecam targonie!!! trasa: grzybowo-targonie(skręcasz w prawo-polna droga do
      lasu) -las (można się trochę pokręcić)- następnie wyjechać na drogę na
      kargoszyn i z powrotem do miasta.
    • Gość: max Juz byl taki watek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 07:33
      Wystarczy poszukac:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=557&w=14341843&a=14341843
    • adik.s Re: |Ścieżki rowerowe 28.03.05, 14:43
      jeśli chodzi o mniejsze dlugości (ok 25-30km) to wyjezdzając w strone Mławy
      skreca sie na Lekowo, Regimin, Karniewo, Kozdroje, Szulmierz, i w strone
      Ciechanowa, trasa bardzo fajna, minimalny ruch drogowy jak to na wsiach, między
      lasami jedzie sie bardzo sympatycznie. Jesli to jednak za mało z Szulmierza
      można pojechać na Lipe, Wole Wierzbowską, Pęczki Kozłowe, Długołęka, Kąty,
      Ciechanów, (ok 45km)
      inna trasa ok 45km to raczej mniej bezpieczna tak mi sie zdaje za sprawą
      `ludności wiejskiej` przez ktore sie przejeżdża, jedziemy jak na Mławe przez
      Pwałowo, w Pniewie Czeruchach w lewo na Unikowo, przez Sułkowo Polne, w Sulkowo
      Niedzbórz w lewo na Czarnocin, przez Chotum, Wole Pawłowską, Gorysze, i
      wyjeżdzamy w Ciechanowie na ul. Kwiatowej ;)(tylko tu trzeba z 10km jechac
      drogą na Mławe a tam ruch jest spory... )
    • adik.s Re: |Ścieżki rowerowe 29.03.05, 20:28
      zawsze też mozna pojeździć po lesie na gąskach :P
      nie radze szybko zjeźdzac bo w ubieglym roku prosto z lasu pojechalem wymienić
      piasty... ;p;p
    • Gość: adik.s Re: |Ścieżki rowerowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 15:08
      ale przynudzacie ;p na rowerach nie jezdzicie czy co ;p
      ja dzisiaj chyba rusze na gąski po lesie poszaleć...
      • Gość: renia Re: |Ścieżki rowerowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 21.06.05, 06:47
        w gąskach jest piach, nie polecam...
        • Gość: hardcoreowiec Re: |Ścieżki rowerowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 23:04
          piach ??? to straszne :O Na gaskach sa rowniez drzewa :P ja bym tam nie jezdzil
          <lol>
          • Gość: kolarrz Re: |Ścieżki rowerowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 13:33
            NA dluższe wycieczki dla bardziej zaprawionych cyklistó polecam okolice
            Krzynowłogi i gruduska. Z gruduska jedziemy na chorzele. To jest dość mało
            uczęszczana droga przez samochody. A trasa naprawde piekna przez lasy sosnowe i
            po BARDZO pofałdowanym terenie gdzie sa piekne widoczki.
        • Gość: adik.s Re: |Ścieżki rowerowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 11:43
          piach? ja nie mówie żeby jeździć po tej skarpie tylko po lesie, a chyba piach w
          lesie to nic nadzwyczajnego... mi tam sie bardzo podoba i szkoda, ze ten las
          nie jest większy, miło sie śmiga tylko trzeba mieć mocny rower do szybszej
          jazdy bo w innym przypadku można wrócić z różnymi czesciami w rekach...
    • Gość: Cyklista Re: |Ścieżki rowerowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 08:55
      Na WARSZAWSKIEJ - 11 Płk. Uł. Leg. i tak wkółko............
    • Gość: rain men Re: |Ścieżki rowerowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 10:18
      polecam mazury
      • Gość: Ktoś Re: |Ścieżki rowerowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 13:36
        Mazury to trochę daleko, może jakąś bliższą trasę zaproponujecie?
        • Gość: Rower Power Re: Ścieżki rowerowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 18:15
          Polcam dzielnicę przemysłową, szerokie ulice, fajne klimaty :) A poza miastem droga na Przasnysz i okoliczne wioski (np. Kołaki-Kwasy)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka