Gość: USER1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 09:14 Chcę więcej wiedzieć o cenzorze tego forum. Nie bój się - już nie rozliczają za tą działalność Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxxxxxxxxxx Re: Mooszla - przedstaw się !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 09:29 Stary nie kasuj bo tylko potwierdzasz, że jest wiele do ukrycia i trzeba odgrzebać te kupę gnoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobromir Re: Mooszla - przedstaw się !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 09:40 a może by tak dzię otwarty w TPSA dla mieszkańców Ciechanowa.Posiedzą sobie ludziska na kanapach pod palmami, zrelaksują się zielenią, wypiją kawkę w barze obok.Tak gratis bez biletów wstępu.Dobra atrakcja na wieczór szkoda takiego miejsca. Popatrzeć to za mało.Może by tak na tych skalniaczkach pohasać przy dobrej muzyczce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Mooszla - przedstaw się !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 10:15 ale jaja.... przecież jej wystarcza krótka chwila żeby te posty skasowac :))))... Ja nie moge.... ale komuna.... Mooszla, ja mam wrażenie , że ty agent TP sa jesteś hheheheh - wstydziła bys się Odpowiedz Link Zgłoś
pelagia_z_gostkowa Re: Mooszla - przedstaw się !!!!! 12.05.05, 10:19 Zajrzyj na wątek o skasowaniu postów o TP.SA - po pierwsze dowiedziałbyś się wreszcie, że nie tylko Mooszla kasuje tu wątki, a po drugie, że jak chcesz o tym porozmawiać, to masz forum na temat netykiety. Tu jest forum ciechanowskie. Na miejscu Mooszli kasowałabym wszystkie wątki niezwiązane z tematem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Mooszla - przedstaw się !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 10:29 Najmądrzejsza na świecie pelagio, powiedz w którym miejscu nie zgodny z netykietą jest tekst: zgadnijcie co to za numer 50xx333355 - brakuje dwóch cyfr??? Odpowiedz Link Zgłoś
pelagia_z_gostkowa Re: Mooszla - przedstaw się !!!!! 13.05.05, 00:02 To jest forum ciechanowskie, zatem odpowiedź na Twoje pytanie brzmi; "Nie publikuj wątków niezgodnych z tematyką danego forum" (cytat pochodzi z netykiety na forum gazeta.pl, całość jest tutaj; forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistake Re: Mooszla - przedstaw się !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 00:04 niestety - zly link - podaj nowy cytuje: "Nie znaleziono strony o podanym adresie. Przepraszamy. Strona, której szukasz nie została odnaleziona. Prawdopodobnie została skasowana, zmieniono jej nazwę albo została czasowo usunięta. Sprawdź poprawność adresu lub zajrzyj na stronę startową naszego serwisu www.gazeta.pl Polecamy również skorzystanie z Internetowego Archiwum Gazety Wyborczej. Page not found. We are sorry, but the page you requested cannot be found. The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Check the page address or open www.gazeta.pl home page and look for links to the information you want. We also recommend using Internet Archive of Gazeta Wyborcza. " Odpowiedz Link Zgłoś
pelagia_z_gostkowa Re: Mooszla - przedstaw się !!!!! 13.05.05, 00:07 Przepraszam, do linka dokleił się nawias, oto już link bez nawiasu; forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: powalajace Re: Mooszla - przedstaw się !!!!! IP: *.pl / *.rosehosting.com 13.05.05, 00:16 moje odpowiezi - dla ulatwienia - DUZYMI LITERAMI.. "Jak pisać: Pisz zwięźle i na temat. - MYSLE, ZE NA TEMAT TP POSTY SA PISANE ZWIEZLE..;) >Zanim założysz wątek sprawdź, czy temat już nie był omawiany. Użyj wyszukiwarki. - OCH- BYL OMAWIANY ALE ZOSTAL SKASOWANY.. > Postaraj się, by tytuł wątku, który zakładasz był czytelny i zrozumiały. - CHYBA NIEWATPLIWIE JEST.. > Odpowiadając na post, cytuj tylko potrzebne fragmenty, a resztę wycinaj. Nigdy nie cytuj sygnaturek (podpisów)! - W ZYCIU.. ;) Jeśli zadajesz komuś pytanie, sformułuj je precyzyjnie. - CO Z TEGO JAK "WB" NIE ODPOWIADA? Czego unikać: Nie przeklinaj. - NO PRZECIEZ NIE PRZEKLINAM Nie obrażaj i nie atakuj personalnie swoich rozmówców. - ABSOLUTNIE - ATAKUJE TYLKO CALOKSZTALT - A JESLI SIE MYLE - SKASUJCIE WIEKSZOSC WATKOW NA TYM FORUM... > Nie podszywaj się pod innych. - (NIE PODSZYWAM SIE..) > Nie publikuj ogłoszeń ani reklam! Do ich publikacji służą serwisy ogłoszeniowe lub wyznaczone fora. - TO NIE MOJA BROSZKA - ZAUWAZYC CHCE JEDNAK ZE POSTY O WYNAJECIU BADZ KUPNIE KAWALERKI SPOKOJNIE NA FORUM SOBIE ISTNIEJA - POMIMO POWYZSZEGO ZAPISU W REGULAMINIE... Nie spamuj - nie zamieszczaj tej samej informacji w wielu miejscach. - TO NIE TA SAMA INFORMACJA- TO JEST "ESKALACJA" PROBLEMU.. ;) Nie publikuj wątków niezgodnych z tematyką danego forum. - ACH -WLASNIE - JAKA TEMATYKA?? Nie wklejaj całych cudzych wypowiedzi lub artykułów - wystarczy je omówić lub podać link z odpowiednim komentarzem. - TO TEZ NIE JA NO I? W KTORY MIEJSCU MIJAM SIE Z REGULAMINEM... (WIEM - PRZYCZEPISZ SIE DO DUZYCH LITER.... zalosne...) Odpowiedz Link Zgłoś
pelagia_z_gostkowa Re: Mooszla - przedstaw się !!!!! 13.05.05, 00:24 Proszę bardzo - wątek o warunkach w tepsie, który nie został skasowany; forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=557&w=18013946&a=22669998 Możesz podbić jak chcesz. A podszywać się nie podszywasz, ale masz fantazję w zmienianiu nicków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: powalajace Re: Mooszla - przedstaw się !!!!! IP: *.pl / *.rosehosting.com 13.05.05, 00:31 tylko tyle zastrzezen?? na tyle punktow w regulaminie? moge Ci podac wiecej linkow do TP ktore nie sa skasowane.. moge Ci rowniez podac linki do postow (nie o TP), ktore wg regulaminu na ktory sie powolujesz - powinny byc SKASOWANE... triple.. heheh.... (wiem, ze to nudne o TP ciagle czytac... ale... czekamy na owoce tej pisaniny... BYE) (co do zmiany nickow- kobieta zmienna jest..- cmok) Odpowiedz Link Zgłoś
pelagia_z_gostkowa Odp: 13.05.05, 00:41 Nie jestem adminem, to nie ja latam tu z miotłą i szufelką. To jeśli chodzi o posty, które powinny byc skasowane, a nie są. A poza tym, jeżeli masz ochotę, to kliknięcie na czerwony kosz przynosi rezultaty (sprawdziłam). Co do owoców pisaniny, to zaprawdę powiadam Ci, że lepiej działa wątek z wieloma wpisami, niż pięćdziesiąt tysięcy wątków zakładanych raz po raz. A poza tym - czy w tym momencie nie byłoby łatwiej się tepsiarzom zjednoczyć i zamiast psioczyć, narzekać i wyzywać, coś po prostu z tym zrobić? Łatwo jest wyładowywać w internecie wszelkie frustracje, szczególnie jeżeli się to robi jako kompletny anonim. Koniec elaboratów na dziś i jutro (i pojutrze). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue.door Re: Mooszla - przedstaw się !!!!! IP: 216.127.68.* 13.05.05, 00:36 Pelagio? Nie spij!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Mooszla - przedstaw się !!!!! IP: *.pl / *.rosehosting.com 13.05.05, 00:08 A JAKA jest Tematyka danego Forum??? interesujace..? Odpowiedz Link Zgłoś
pelagia_z_gostkowa Re: Mooszla - przedstaw się !!!!! 13.05.05, 00:16 Odpowiadam ostatni raz, bo od tego są a) fora o forum i forum o netykiecie, b) naprawdę ta dyskusja się powtarza po raz kolejny i tylko chyba dobre serduszko adminów (sprowokowane ewentualnym wydźwiękiem dydaktycznym) jej nie kasuje; to jest forum ciechanowskie. Tematem są kwestie związane z Ciechanowem. Nawet w tychże kwestiach obowiązuje netykieta. Co oznacza, że trzy nowe wątki dziennie o Tepsie, choć związane z Ciechanowem, będą kasowane, ponieważ to jest dublowanie (żeby nie powiedzieć triplowanie) tematów. Tyczy się to również wyzywania rozmówców, spamowania i innych takich. Szczegóły w linku podanym wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Mooszla - przedstaw się !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 21:56 Dzięki Pelagia.... :)))))))) - strasznie się ubrechtałem czytająć Twoje wypociny. Wyobrażam sobie jaka dumna z siebie byłaś pisząc je :))) Twoje argumenty są beznadziejnie głupie... Pozdrawiam i życze wytrwałości w obronie TP sa ( bo tak naprawde to pewnie o to ci chodzi ale jak sie nie ma argumentów to sie kłamie )- bedzie się z czego pośmiać Odpowiedz Link Zgłoś
pelagia_z_gostkowa Re: Mooszla - przedstaw się !!!!! 17.05.05, 00:20 Ja też miałam dużo ubawu, jak przeczytałam Twoje insynuacje co do moich powiązań z TePsą...ale co będę udowadniać, że nie jestem wielbłądem. Cóż, naiwność boli, ale liczyłam na merytoryczną i kulturalną dyskusję. Niestety, nie da rady, proszę trolla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Mooszla - przedstaw się !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 01:56 Cóż, > naiwność boli, ale liczyłam na merytoryczną i kulturalną dyskusję. Niestety, > nie da rady.... Oczywiście, że nie da rady :))) - nie potrafię rozmawiać z ludźmi których wzrok nie sięga dalej niż czubek ich własnego nosa - a Ty taka jesteś :)) Papa gostkowskA pelagio :D Odpowiedz Link Zgłoś
pelagia_z_gostkowa Re: Odp: 14.05.05, 01:16 Oj, miękkie serce mam, miałam już nie dyskutować, ale się złamałam... A nie widzisz na pierwszej stronie wątku pt. "dlaczego skasowaliście mówj wątek o TP.SA?"??? To po cholerę dwa wątki o tym samym? Odpowiedz Link Zgłoś