Gość: fiat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 10:00 W ktorym warsztacie naprawiacie swoje fiaty? Co polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: on the storm Re: warsztat samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 13:24 Ja polecam Tomaczaka . Tylko najlepiej skonsultować się z samym szefem ,a nie z pracownikami . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciechanowianin Re: warsztat samochodowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 19:40 tak tak spoko jest zwłaszcza jesli bedziesz miał silnik do naprawy wyjmnie go wpakuje do bagażnika i zawjezie do przasnysza tam go skasują ok 2000 a on cie skasuje na 4000 koła bo powje że wymienił ci jeszcze np. turbo którego nie masz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on the storm Re: warsztat samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 19:57 Ja jestem zadowolony . Tanio i szybko jest u Tomczaka . Moje Audi chodzi jak zegarek . Odpowiedz Link Zgłoś
guciu83 Re: warsztat samochodowy 24.05.05, 20:22 A ja osobiście tego warsztatu na Pęchcinie nie polecam.... Naciągają ludzi jak tylko się da... Natomiast z całą odpowiedzialnością moge polecić warsztat Pana Krupińskiego. Fachowość i uczciwość zapewniona. Dobre wrażenia mam też z napraw u Pana Bitkowskiego na ul. Leśnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egrutujtt Re: warsztat samochodowy IP: *.gasocin.sdi.tpnet.pl 02.06.05, 11:42 to forum to nie agencja reklamowa Odpowiedz Link Zgłoś