Gość: Bmaci3k IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 02.06.05, 14:44 to jest dno -40min czekania -podają nie to co sie zamawia -smak (niedopieczonego)kurczaka przypomina starą rybe -po 10min wszystko twarde, że nie można zjeść Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mmm Re: bar mr.kurczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 15:27 Potwierdzam!Ja czekalem tez okolo 40 minut nie dano mi tego co zamówilem, bylo kilka frytek:/i jakis stary kurczak a salatka to obrzydliwa...Totalne dno jak na razie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Re: bar mr.kurczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 16:06 Mam nadzieję że się dopiero rozkręcają. Po szturmie klientów widać że świetnie trafili w rynek (brak było w Ciechanowie czegoś w stylu KFC) Podobno wczoraj nie można było się dodzwonić aby coś zamwić. Ale jeśli nie poprawią swoich dań to nie wróże im zbyt dobrze. PS. Czemu zmienili kolor kamienicy podczas renowacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barowicz Re: bar mr.kurczak IP: 213.77.7.* 02.06.05, 17:51 A gdzie wogole jest ten BAR?? Odpowiedz Link Zgłoś
lukjab12 Re: bar mr.kurczak 02.06.05, 19:26 Bar jest na placu Kościuszki. Między bankiem a tp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Głodny Re: bar mr.kurczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 20:39 A jakie tam są ceny? Co w ogóle można zjeść? No i czy sprzedają tam piwko: :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: bar mr.kurczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 21:02 zjesc mozna różności z kurczaka itp, masa ulotek jest na miescie wiec pewnie trafisz ;) piwko tez jest ;) pczywiscie drogo ale tego spodziewac sie mozna, a nawet trzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;/ Re: bar mr.kurczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 21:04 a moze by tak najpierw rozejrzeć sie czy jest juz taki post??? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=557&w=24637011&a=24637011 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: bar mr.kurczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 23:22 Szcególnie że autor zatytułował wątek "???" każdy domyśli się że chodzi o Mr. Chickena :D Odpowiedz Link Zgłoś
guciu83 Re: bar mr.kurczak 03.06.05, 01:32 odbij gościu.... chyba nie widziałes tytułu postu... "???" naprawde oddaje głebie istoty postu o kurczakowym barze... weś koło i jeb**j sie w czoło zanim kolejny raz będziesz próbował w kiepski sposób zabłysnąć... pozdrawiam i życze przejścia z malkontenstwa do merytoryki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glodni Re: bar mr.kurczak IP: *.ca.pl.renault.com / *.crowley.pl 03.06.05, 08:50 Wczoraj dopiero po 2 godzinach przyjechalo do nas zamowione jedzonko. Jest na to sposob - odeslać tam skąd przyjechal i nie odbierać. Żenada straszna. Chyba więcej nic nie zmówimy z tego miejsca..... No chyba że zmienią obslugę i podejście do klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: bar mr.kurczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 09:16 czas oczekiwania fakt 40 minut, sałatka cała śmierdziała octem, a frytki były jak paluszki do pochrupania....... kebab zimny!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wegetarianin Re: bar mr.kurczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 18:07 dziwicie sie dlaczego tak dlugo to trwa, bo obsluga spuszzca sie do tych dan, nie nadaza za produkcja i tyle, poczekajcie az sie wycwicza, poczatki zawsze sa trudne dajcie im szanse;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowolony Re: bar mr.kurczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 21:02 podzielam zdanie innych a do tego dodam, że obsługa oblizuje palce następnie zwija nimi naleśniki i dodają do sałatek sos niewiadomego pochodzenia z plastikowej butelki z emblematem leader price widząc to minął mi apetyt, oooooooooooookropność Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: bar mr.kurczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 21:48 ogólnie kucharz do zwolnienia naoglądał się w MC DONALDSIE i próbuje naśladować co mu sie słabo udaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polska świnia Re: bar mr.kurczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 10:17 A mnie bardzo smakowało chrum chrum . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jortex Re: bar mr.kurczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 13:31 A serwują tam jakieś kanapki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Re: bar mr.kurczak IP: 212.160.172.* 06.06.05, 17:31 Tak, jakieś chicken Burgery itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: start Re: bar mr.kurczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 21:16 czas start zamowilem jest 21:10......we will see Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stop Re: bar mr.kurczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 21:50 21:30 byl na miejscu....co do jedzonka nawet nawet... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bibo Re: bar mr.kurczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 11:25 Co wy tak gadacie na ten bar opieracie się wszyscy na pierwszych dniach i wystawiacie opinie. W końcu ktoś coś takiego w C-ów otworzył. Przyjdzcie np. teraz czy zamowcie telefonicznie to zobaczycie krócej się czeka a jedzonko jest super. Mam dla was rade idzcie jeszcze raz i się przekonajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lelek Re: bar mr.kurczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 11:30 Tak właśnie bibo niech spróbują jeszce raz ja tam byłem wczoraj i obżarłem się jak świnia. Jedzonko super ! Ludzie coś takiego jest gdzie mozna zjesc cos dobrego a wy to zaraz psicie. Jak tak dlej będzie to bedziecie brod z chodnika wpieprzac i na tym sie skonczy. Oj ludzie wam dogodzić :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 12:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: bar mr.kurczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 12:37 juz nie trzeba dlugo czekac jest wiecej kierowcow i obslugi co skraca czas przygotowania posilku jedzenie jest dobre wszystko robione jest od podstaw a nie jak w KFC gotowe tylko podgrzewane dlatego tak szybko tam podaja w sultanie wykorzystuja niedojedzona salatke ponownie na nastepna porcje dla klienta to jest masakra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: bar mr.kurczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 15:38 "Wszystko robione jest od podstaw" ? Kurczaki również ??? Z czego je "robią", że są takie obrzydliwe ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehkmm Re: bar mr.kurczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 18:13 skoro te kurczaki byly karmione zeszlorocznym stolcem konajacej kaczki to tak smakuja ; ] lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: bar mr.kurczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 22:13 Mi tam smakowalo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytazc Re: bar mr.kurczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 15:41 skoo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytacz Re: bar mr.kurczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 15:41 skoro z Ciebie taki ekspert to moze powiesz, co bylo pierwszy kura czy jajko?? he? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Głodny Re: bar mr.kurczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 23:18 Czy coś się zmieniło na lepsze od czasu otwarcia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: bar mr.kurczak IP: *.speed.planet.nl 21.06.05, 08:27 Sporo sie zmienilo. Na poczatku rzeczywiscie obsluga nie dawala sobie tak dobrze rady, ale co tu sie dziwic skoro ludzie walili drzwiami i oknami. Teraz kiedy maja wiecej czasu nie ma juz pomylek w zamowieniach, personel radzi sobie ze wszystkim bez problemu - wyrobili sie. Zarcie jest smaczne i czas dostarczenia zamowienia bardzo krotki - ja czekalam 20 minut, podczas gdy z Diavolo na przyklad na pizze czekam godzine do tej pory. Sami sprobojcie. Uwazam, ze to wspanialy pomysl, ze powstal taki bar, co zreszta widac po tym ile jest klientow. A komu to nie pasuje, niech poprostu z tego nie korzysta. Wiadomo, ze kazdy ma inny gust i jednemu to smakuje a drugiemu nie. Ja jednak jestem pod wrazeniem. Odpowiedz Link Zgłoś